Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán nyelv
Eiyo únnézkike visszatér vala a Sötétség Szigetéről mely oly sokáig zárta el a Szent helyről (Hegyről:) melynek neve Mangafa...
te hol laksz?
mert nálunk van egy kölyök és kis ákinak nevezzzük
hmmm.. én a híd alatt lakom, onnan is netezek. de a w-lanemmel felcsatlakozom ide.
De hogy hol lakom pontosan, Hogy melyik híd az melyet óvóhelyként használok nap mint nap? hmmm, nem is tudom, túl részeg vagyok megnézni térképen, de majd megteszem.
(:
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁
Szerk: Kiss Aki 2008-10-11 19:47:00
Eiyo únnézkike visszatér vala a Sötétség Szigetéről mely oly sokáig zárta el a Szent helyről (Hegyről:) melynek neve Mangafa...
te hol laksz?
Nézd csak meg a profilját! Ha te valakit kölyöknek nevezel, pedig 21 éves, akkor lehet, hogy ő az.
hát.ha 21 egy éves akkor biztos nem ő az
mert az a gyerek kb 5 éves
te hol laksz?
Nézd csak meg a profilját! Ha te valakit kölyöknek nevezel, pedig 21 éves, akkor lehet, hogy ő az.
te hol laksz?
beküldve: 2008-10-03 19:04:25
(#216) Eiyo únnézkike visszatér vala a Sötétség Szigetéről mely oly sokáig zárta el a Szent helyről (Hegyről:) melynek neve Mangafa...
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁
Csak az a baj hogy a barátaim néha kinevetnek az ilyenekért.
Akkor talán nem a barátaid...
Most már akár azt is elmondhatod, hogy nincs télapó...kegyetlen vagy
áááááááááááááánincs télapó!!
XD
Csak min az élet
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nemtudom sajna, hogy volt e már, de talán érdekelhet valakit:
http://japanpelcek.freeblog.hu/
Volt ám... én is innen tanulok
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
no pussy, just the dicks
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-03 20:26:11
(#210) Nemtudom sajna, hogy volt e már, de talán érdekelhet valakit:
http://japanpelcek.freeblog.hu/
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-03 20:08:51
(#209) Én japánul csak is is tudok valamit de az ilyen fontos kérdeseket hogy( Pl.: hogy hívnak) az ilyenek naggyából tudom. Csak az a baj hogy a barátaim néha kinevetnek az ilyenekért.
beküldve: 2008-09-02 22:14:39
(#208) Azért mégiscsak totál jó lehet. Tesóm most megy ELTEre japán szakra, ő kiskönyvből memorizálja a jeleket
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Néhány héttel ezelőtt láttam (talán az M2-n? ), hogy Japánban egy angol nyelvoktató iskolában (de lehet, hogy többen) a gyerekek Nintendo DS-t használnak a könnyebb tanulás érdekében, és így mindenki a maga tempójában tud haladni, miközben szórakozva tanul. Ezek a japánok..............
Valamelyik gamer oldalon olvastam, hogy leginkább a jelek írását gyakorolják így az órák elején, majd a gép szépen kikapcs és jöhet a rendes óra.
Néhány héttel ezelőtt láttam (talán az M2-n? ), hogy Japánban egy angol nyelvoktató iskolában (de lehet, hogy többen) a gyerekek Nintendo DS-t használnak a könnyebb tanulás érdekében, és így mindenki a maga tempójában tud haladni, miközben szórakozva tanul. Ezek a japánok..............
Igen, ha jól emlékszem DS-re vannak ilyen nyelvtanuló progik. ELég hasznosak, de azért nem váltják fel a tanárokat.
Hát sajnos. Pedig némelyik tanárt letudnám cserélni...
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3