Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán nyelv
Hali mindenkinek!
Szal lenne egy kérdésem. Japán nyelvet szeretnék tanúlni fehérvár környékén. Az igazság az, hogy találtam tanfolyamot... de csak 4 főtől indíanak és 3-an vagyunk!
Szóval ha valaki tudna egy olyan helyet fehérvár környékén ahol a nyelvet elkezdhetném mondjuk a kövi tanév kezdetén, vagy környékén, azt nagyon megköszönném!
Nem tudom érvényes -e amit írtál, de fehérvári vagyok és szívesen tanulnék japánt Kérlek írj privát üzenetet vagy e-mail-t ! Üdv:AkmalSzal lenne egy kérdésem. Japán nyelvet szeretnék tanúlni fehérvár környékén. Az igazság az, hogy találtam tanfolyamot... de csak 4 főtől indíanak és 3-an vagyunk!
Szóval ha valaki tudna egy olyan helyet fehérvár környékén ahol a nyelvet elkezdhetném mondjuk a kövi tanév kezdetén, vagy környékén, azt nagyon megköszönném!
Hello!
És ha mondjuk 4. lennék???,.
Bár jó lenne tudni hogy pontosan hol is lenne ez, és hogy mikor is kezdődik.
A közted és köztem lévő szint.... csak ennyi és kész! =)
Szerk: Renji-san 2009-04-17 14:08:55
beküldve: 2009-04-07 17:18:54
(#249) Veszprémben az egyetemen is indult egy ilyen japán nyelvtanfolyam, de sajnos nem tudtam jelentkezni :S
de a klubunkból járnak és tőlük tudok kérni fénymásolatokat, meg már elkezdtem magamtól tanulni (MONDO segítségével )
de a klubunkból járnak és tőlük tudok kérni fénymásolatokat, meg már elkezdtem magamtól tanulni (MONDO segítségével )
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Hali mindenkinek!
Szal lenne egy kérdésem. Japán nyelvet szeretnék tanúlni fehérvár környékén. Az igazság az, hogy találtam tanfolyamot... de csak 4 főtől indíanak és 3-an vagyunk!
Nem tudom érvényes -e amit írtál, de fehérvári vagyok és szívesen tanulnék japánt Kérlek írj privát üzenetet vagy e-mail-t ! Üdv:AkmalSzal lenne egy kérdésem. Japán nyelvet szeretnék tanúlni fehérvár környékén. Az igazság az, hogy találtam tanfolyamot... de csak 4 főtől indíanak és 3-an vagyunk!
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
Nem tudom megtörtént-e már ennek a belinkelése... de ez egyszerre hasznos és marha aranyos!
[Link]
[Link]
Nem hallottam/láttam, de nagyon jópofa
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-04-07 15:29:00
(#246) Nem tudom megtörtént-e már ennek a belinkelése... de ez egyszerre hasznos és marha aranyos!
[Link]
[Link]
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-07 15:32:47
Miért, te tudsz Japánul? Vagy csak valamennyit?
Keveset.
,,Hitler fején ugrálok!"
Most a Mondoba tanítani próbálják a Japán nyelvet, nehéznek tűnik, ez van.
Hát én elkezdtem onnan hiraganákat tanulni, 1 hete, és már le tudom írni mindet, fejből. :)
Szedtem le netről mindenféle segédanyagokat, nyelvtani dolgokat, szótárt, könyvet, vonássorendes izét, stb. Ha minden nap gyakorlok egy-két órát, legalább annyit elérek, hogy olvasni meg írni tudjak hiraganával. (vagyis ezt már elértem, csak el ne felejtsem)
Holnap kezdem el tanulmányozni a katakanákat.
Sok sikert mindenkinek aki elkezdte, mert tényleg nehéz, de ha valaki sokat gyakorol minden nap, annak menni fog (legalábbis a hiraganás rész).
Most a Mondoba tanítani próbálják a Japán nyelvet, nehéznek tűnik, ez van.
Nehéznek tűnik, de ha az ember elszánja magát rá akkor nem nehéz!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-21 17:01:32
(#241) Most a Mondoba tanítani próbálják a Japán nyelvet, nehéznek tűnik, ez van.
jah igaz, van skyp-on is lehetőség de már négy éve erre várok...
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-05-21 12:21:35
Hali mindenkinek!
Ha nem jö össze tanulj a neten. De ha lesz mákod akkor is elkezdheted ott és legalább lesz valami fogalmad róla. Sok sikert a verbuváláshoz >:)
beküldve: 2009-03-18 19:05:37
(#238) Hali mindenkinek!
beküldve: 2009-02-25 21:28:01
(#237) Hali!
Ha Nyíregyházán szeretne valaki Japánul tanulni akkor írjon nekem e-mailt a lordk1@freemail.hu címre. Egyelőre csak ennyit: ha összejön 3-4 ember (ebből velem együtt 2 ember megvan) akkor az itteni főiskolán van egy japán nő aki vállal kisebb csoportokat. Hetente akár több alkalom is szóba jöhet, a jelentkezők szabadidejétől függően és persze az árától, ami a létszámtól függ..
Ha Nyíregyházán szeretne valaki Japánul tanulni akkor írjon nekem e-mailt a lordk1@freemail.hu címre. Egyelőre csak ennyit: ha összejön 3-4 ember (ebből velem együtt 2 ember megvan) akkor az itteni főiskolán van egy japán nő aki vállal kisebb csoportokat. Hetente akár több alkalom is szóba jöhet, a jelentkezők szabadidejétől függően és persze az árától, ami a létszámtól függ..
beküldve: 2009-02-21 22:47:16
(#236) tudod,enek több értelme lett volna,ha belinkeled....
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"