Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán nyelv
beküldve: 2012-03-12 12:11:40
(#310) Én csak rajzolgatom a betűket. Eddig semmi komoly. Szeretnék japánul tanulni. Gondolom ezzel sokan így vagytok. Költözni még jobban szeretnék. 204cm vagyok tuti úgy kilógnék az emberek közül, mint egy villanypózna! Van egy közmondás:
A tökéletes élethez 3 dologra van szükség: amerikai konyha, kínai étel és japán feleség. Nem hülyeség!
A tökéletes élethez 3 dologra van szükség: amerikai konyha, kínai étel és japán feleség. Nem hülyeség!
beküldve: 2011-10-07 18:45:31
(#309) sziasztok
Fiatal tanárnőként magánórákat adnék kezdő, közép, felső szinten, korrepetálást, nyelvvizsgára felkészítést is vállalok.
Tanítási tapasztalattal rendelkezem, éltem kint Japánban 4 hónapig.
Az órák Budapesten lennének, megbeszélés alapján akár házhoz is megyek.
ár: 3000 ft / 60 perc
(természetesen kedvezmény is van: ha többen jöttök, akkor fejenként 2500 ft. de azért 3-4nél ne többen )
japan_oktatas@citromail.hu címen illetve a 06204302114 számon lehet érdeklődni :)
Fiatal tanárnőként magánórákat adnék kezdő, közép, felső szinten, korrepetálást, nyelvvizsgára felkészítést is vállalok.
Tanítási tapasztalattal rendelkezem, éltem kint Japánban 4 hónapig.
Az órák Budapesten lennének, megbeszélés alapján akár házhoz is megyek.
ár: 3000 ft / 60 perc
(természetesen kedvezmény is van: ha többen jöttök, akkor fejenként 2500 ft. de azért 3-4nél ne többen )
japan_oktatas@citromail.hu címen illetve a 06204302114 számon lehet érdeklődni :)
どんなに遠く思えても自分で選んだ道をそのまま行けばいい
akik tanulnak japánt azok hol és mióta? (csak kivi vagyok)
én pont most kezdtem el a japán nyelvtanfolyamot a keleti nyelvek iskolájában (8.került szentkirályi utca):)
....me wo mite...
Most kezdtem el, a Momiji nyelviskolában egy nyári intenzív nyelvtanfolyamot.
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
Otthon, ismerősöktől, könyvesboltól, internetről beszerezve, amit hasznosnak találok vagy ajánlanak. Aztán, majd ha odaérek egy japán levelezőtárson tesztelem a "tudásom".
Néhány hónapja elkezdtem hébe-hóba foglalkozni vele, de intenzívebben csak 1-2 hete gyakorlom a hiraganákat és katakanákat. Ha a környéken lehetett volna japánt oktató középiskolába menni, már 3 éve oda járnék. Kár, de nem volt.
beküldve: 2011-02-24 13:41:56
(#304) Nos, sajna én se mostanába fogok tartósabb időre külföldre utazni (nem a pár hetes ill hónapos nyaralást kell ez alatt érteni).
-
Szerk: C-san 2011-01-31 22:24:08
Hát én ha lene rá lehetőségem azonnal mennék...annyira vonz Japán *.* ...de ha lesz erre alkalmam valaha is, az nem mostanában lesz
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-01-31 21:44:10
beküldve: 2011-01-31 20:52:17
(#301) Nos én érdekesnek tartom a Japán nyelvet, kultúrát meg stb., de kimenni asszem mégse mennék (hiába lehetne kint jobban megtanulni a nyelvet). Ez kicsit ellentmondásos talán, de én inkább Európán belűl maradnék.^^"
-
A legjobban úgy tanulja meg az ember, hogyha icipici alappal (és persze kellő pénzügyi hátterekkel), de kijuthat az adott célországba és ott ugyebár rá van kényszerülve.
Egyetértek. Én 2 és fél évig tanultam japánt Magyarországon, amivel letettem a 3kyuu-t. Aztán kijöttem Japánba a 3kyuu-val, és ugyanazon év decemberében letettem az 1kyuu-t . Az itteni japán oktatást és az otthonit össze sem lehet hasonlítani, a tankönyvkínálatról nem is beszélve.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
támogatlak
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Szerk: Moderátor 2011-05-19 02:35:46
beküldve: 2011-01-22 21:17:35
(#298) Én fél éve tanulom a japán nyelvet, és társalgás-segítségkérés szinten már megy.
sokszor az a baj, hogy az ember rászánja magát, és szorgosan jár az órákra, de nem marad meg benne sok minden. A legjobban úgy tanulja meg az ember, hogyha icipici alappal (és persze kellő pénzügyi hátterekkel), de kijuthat az adott célországba és ott ugyebár rá van kényszerülve.
Persze sok esetben a szorgos tanulás is meghozza a gyümölcsét, de eddigi ismeretségeim alapján többségben van az utóbb említett kényszeres dolog.
De kitartást mindenkinek a tanuláshoz! Ha tényleg rászánod magad, akkor azért könnyen megy. :)
sokszor az a baj, hogy az ember rászánja magát, és szorgosan jár az órákra, de nem marad meg benne sok minden. A legjobban úgy tanulja meg az ember, hogyha icipici alappal (és persze kellő pénzügyi hátterekkel), de kijuthat az adott célországba és ott ugyebár rá van kényszerülve.
Persze sok esetben a szorgos tanulás is meghozza a gyümölcsét, de eddigi ismeretségeim alapján többségben van az utóbb említett kényszeres dolog.
De kitartást mindenkinek a tanuláshoz! Ha tényleg rászánod magad, akkor azért könnyen megy. :)
beküldve: 2011-01-22 17:21:28
(#297) asztadejóneked *-* énis úgytervezem h kijárom az általánost (...) és felkeresek egy japántanárt : D rem sikerrel járok
Úristen...én úgy irigyellek én is nagyon szeretnék japánul tanulni, de már nemtom mikor ha meg valaha kijuthatnék Japánba, akkor én lennék a legboldogabb ember
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)