• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Japán kultúra: filmek, könyvek, kabuki, satöbbi >>
Japán nyelv
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2012-03-12 12:11:40
(#310)
djsiegfried
djsiegfried
[ Új arc ]
Én csak rajzolgatom a betűket. Eddig semmi komoly. Szeretnék japánul tanulni. Gondolom ezzel sokan így vagytok. Költözni még jobban szeretnék. 204cm vagyok tuti úgy kilógnék az emberek közül, mint egy villanypózna! Van egy közmondás:
A tökéletes élethez 3 dologra van szükség: amerikai konyha, kínai étel és japán feleség. Nem hülyeség!

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2011-10-07 18:45:31
(#309)
kitsuneonna
kitsuneonna
[ Új arc ]
sziasztok

Fiatal tanárnőként magánórákat adnék kezdő, közép, felső szinten, korrepetálást, nyelvvizsgára felkészítést is vállalok.
Tanítási tapasztalattal rendelkezem, éltem kint Japánban 4 hónapig.
Az órák Budapesten lennének, megbeszélés alapján akár házhoz is megyek.
ár: 3000 ft / 60 perc
(természetesen kedvezmény is van: ha többen jöttök, akkor fejenként 2500 ft. de azért 3-4nél ne többen )

japan_oktatas@citromail.hu címen illetve a 06204302114 számon lehet érdeklődni :)

どんなに遠く思えても自分で選んだ道をそのまま行けばいい
beküldve: 2011-09-21 17:52:24
(#308) Válasz misszi (#304) üzenetére
LastUnicorn
LastUnicorn
[ Gyalog ]
akik tanulnak japánt azok hol és mióta? (csak kivi vagyok)

én pont most kezdtem el a japán nyelvtanfolyamot a keleti nyelvek iskolájában (8.került szentkirályi utca):)

....me wo mite...
beküldve: 2011-07-04 21:47:32
(#307) Válasz misszi (#304) üzenetére
Mizumi
Mizumi
[ Új arc ]

Most kezdtem el, a Momiji nyelviskolában egy nyári intenzív nyelvtanfolyamot.

"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
beküldve: 2011-07-04 19:41:08
(#306) Válasz misszi (#304) üzenetére
LazaRé
LazaRé
[ Gyalog ]

Otthon, ismerősöktől, könyvesboltól, internetről beszerezve, amit hasznosnak találok vagy ajánlanak. Aztán, majd ha odaérek egy japán levelezőtárson tesztelem a "tudásom".

beküldve: 2011-07-04 16:40:45
(#305) Válasz misszi (#304) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Néhány hónapja elkezdtem hébe-hóba foglalkozni vele, de intenzívebben csak 1-2 hete gyakorlom a hiraganákat és katakanákat. Ha a környéken lehetett volna japánt oktató középiskolába menni, már 3 éve oda járnék. Kár, de nem volt.

beküldve: 2011-02-24 13:41:56
(#304)
misszi
misszi
[ Addiktgyanús ]

beküldve: 2011-01-31 21:55:17
(#303) Válasz Kotoko (#302) üzenetére
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Nos, sajna én se mostanába fogok tartósabb időre külföldre utazni (nem a pár hetes ill hónapos nyaralást kell ez alatt érteni).

-
Szerk: C-san 2011-01-31 22:24:08
beküldve: 2011-01-31 21:43:50
(#302) Válasz C-san (#301) üzenetére
Kotoko
Kotoko
[ Addiktgyanús ]
Hát én ha lene rá lehetőségem azonnal mennék...annyira vonz Japán *.* ...de ha lesz erre alkalmam valaha is, az nem mostanában lesz

"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-01-31 21:44:10
beküldve: 2011-01-31 20:52:17
(#301)
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Nos én érdekesnek tartom a Japán nyelvet, kultúrát meg stb., de kimenni asszem mégse mennék (hiába lehetne kint jobban megtanulni a nyelvet). Ez kicsit ellentmondásos talán, de én inkább Európán belűl maradnék.^^"

-
beküldve: 2011-01-25 00:39:25
(#300) Válasz Usagi-chan (#298) üzenetére
Arion
Arion
[ Gyalog ]
A legjobban úgy tanulja meg az ember, hogyha icipici alappal (és persze kellő pénzügyi hátterekkel), de kijuthat az adott célországba és ott ugyebár rá van kényszerülve.

Egyetértek. Én 2 és fél évig tanultam japánt Magyarországon, amivel letettem a 3kyuu-t. Aztán kijöttem Japánba a 3kyuu-val, és ugyanazon év decemberében letettem az 1kyuu-t . Az itteni japán oktatást és az otthonit össze sem lehet hasonlítani, a tankönyvkínálatról nem is beszélve.

日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2011-01-23 13:46:21
(#299) Válasz Kotoko (#296) üzenetére
Carol
Carol
[ Gyalog ]
támogatlak

*Toronyidézet törölve. A moderátor*

Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Szerk: Moderátor 2011-05-19 02:35:46
beküldve: 2011-01-22 21:17:35
(#298)
Usagi-chan
Usagi-chan
[ Megszállott ]
Én fél éve tanulom a japán nyelvet, és társalgás-segítségkérés szinten már megy.
sokszor az a baj, hogy az ember rászánja magát, és szorgosan jár az órákra, de nem marad meg benne sok minden. A legjobban úgy tanulja meg az ember, hogyha icipici alappal (és persze kellő pénzügyi hátterekkel), de kijuthat az adott célországba és ott ugyebár rá van kényszerülve.

Persze sok esetben a szorgos tanulás is meghozza a gyümölcsét, de eddigi ismeretségeim alapján többségben van az utóbb említett kényszeres dolog.

De kitartást mindenkinek a tanuláshoz! Ha tényleg rászánod magad, akkor azért könnyen megy. :)

beküldve: 2011-01-22 17:21:28
(#297)
misszi
misszi
[ Addiktgyanús ]
asztadejóneked *-* énis úgytervezem h kijárom az általánost (...) és felkeresek egy japántanárt : D rem sikerrel járok

beküldve: 2011-01-22 17:06:34
(#296) Válasz zsill (#295) üzenetére
Kotoko
Kotoko
[ Addiktgyanús ]
Úristen...én úgy irigyellek én is nagyon szeretnék japánul tanulni, de már nemtom mikor ha meg valaha kijuthatnék Japánba, akkor én lennék a legboldogabb ember

"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>