Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán nyelv
beküldve: 2009-07-14 12:28:41
(#265) De mivel most már szinte biztos, hogy magyar-japán szakra fogok járni, el akartam kezdeni, hogy legyen egy kis előnyöm az egyetemen.
Én teljesen azt hittem, hogy japán szakra csak valami alap japán tudással lehet menni . Sok sikert a tanuláshoz, szerencsés vagy, hogy találtál jó áron magántanárt. A csoportos tanulás hátránya ugyanis, hogy kezdő csoport még csak-csak akad, de a haladóra már sose jön össze a létszám.
Még jó, hogy nekem ilyen gondom már nincs .
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Leszek.Legtöbb osztálytársam 30 év körüli volt.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2009-07-18 13:14:31
de...de...te...várj számolok...
109
- 85
=24
Te nem 24 vagy?
109
- 85
=24
Te nem 24 vagy?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
eddig nem volt rá időm,az érettségi miatt.
Mondd, hogy az adatlapodon elírtad a születési dátumod...
nem írtam el
2500 Ft? Hát ez valóban nagyon jó ár! Remélem én is találok egy jó tanárt.
És ha mondjuk 4. lennék???,.
Bár jó lenne tudni hogy pontosan hol is lenne ez, és hogy mikor is kezdődik.
Bár jó lenne tudni hogy pontosan hol is lenne ez, és hogy mikor is kezdődik.
Én meg az ötödik???
Engem is érdekelne a szfvári nyelvsuli... mikor, hol mennyiért??!! ne, lenne rossz menni, már tudom a hiraganákat én is csak l kell még mindet pontosítanom, mert néhányat keverek még. Ha valami kiderülne evvel kapcsolatban, lécci szóljatok nekem is!!!!!
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Szerk: Moderátor 2009-07-06 20:42:10
beküldve: 2009-07-06 20:33:36
(#258) Múlt héten szerdán kezdtem el magán tanárral tanulni a nyelvet. Már régóta szerettem volna, de Apám nem vett komolyan, azt hitte ez is csak egy hóbort, és így nem finanszírozta. De mivel most már szinte biztos, hogy magyar-japán szakra fogok járni, el akartam kezdeni, hogy legyen egy kis előnyöm az egyetemen.
Az első óra nem olyan átlagos bemutatkozós, köszöngetős óra volt, hanem egy komoly, nyelvtani alapokat lefektető, tartalmas tanóra.
A tanárom nagyon aranyos, fiatal srác, 6 évet élt kint Japánban, épp ezért nagyon jól tud japánul - és nem mellékesen nagyon jó áron tanít.
2500 forintot fizettem másfél óráért.
Hmm szívesen tanulnák én is, nyelvet csak nem igazán tudom hogy a környéken lehet e (Békés megye).
ha tud valaki akkor szóljon.
menj fel erre az oldalra: http://japanpelcek.freeblog.hu/c ategories/Nyelvlecke/page/9/#bod ytop
én is innen tanulok japánt és már 1 csomó mindent tudok
Sacuki
beküldve: 2009-07-06 20:04:20
(#256) Hát ez a nyelv egyszerűen az őrültbe kerget.
Próbálom tanulni és már a katakanákkal oké vagyok. Emlékszem az összesre. Aikidón is tanulnom kellet néhány szót. De a hiraganákat nem tudom megtanulni...
Próbálom tanulni és már a katakanákkal oké vagyok. Emlékszem az összesre. Aikidón is tanulnom kellet néhány szót. De a hiraganákat nem tudom megtanulni...
eddig nem volt rá időm,az érettségi miatt.
Mondd, hogy az adatlapodon elírtad a születési dátumod...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-01 21:29:37
beküldve: 2009-07-01 20:06:50
(#254) Ha van kérdésetek, nyugodtan szekálhattok vele engem, elvileg tudnom kéne rá a választ ;) (2 kyum van)
beküldve: 2009-06-30 19:34:50
(#253) Nemrég kezdtem el tanulni a nyelvet,eddig nem volt rá időm,az érettségi miatt.
beküldve: 2009-04-21 14:30:04
(#252) én szeptember óta tanulom..bár dec.ben abba kellett hagynom, de most megint. ha vmi kell szívesen segítek, de pesti vagyok:P
sayounara:)
sayounara:)
beküldve: 2009-04-21 12:05:24
(#251) Hmm szívesen tanulnák én is, nyelvet csak nem igazán tudom hogy a környéken lehet e (Békés megye).