Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán nyelv
beküldve: 2010-01-18 15:02:33
(#280) Nem hinném h szabályellenes lenne Csak legfeljebb egy spoilert neki, de látom új vagy.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-18 13:44:21
(#279) Sziasztok!
Véletlenül idetévedtem a honlapra és látom, hogy van, aki keres tanárt. Én megadom egy lánynak az emailjét (remélem nem ütközik szabályba), akihez én is jártam. Japán-angol magántanár.
enjatutor@gmail.com
Véletlenül idetévedtem a honlapra és látom, hogy van, aki keres tanárt. Én megadom egy lánynak az emailjét (remélem nem ütközik szabályba), akihez én is jártam. Japán-angol magántanár.
enjatutor@gmail.com
nem írtam el
Bocs, nem beszólás akart lenni, csak meglepődtem...
nem is gondoltam annak
at the end,we all die alone
Jah hát igen... De haggyá má a sulival!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: ∂z 2009-07-21 14:33:21
JUhéé Miho tanárkodis és pénzt keres! Milyen okos ötlet... Hihi ha megtanulok angolul akkor szentem én is beszállok xd...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-21 14:29:16
(#274) Figyelem!
"Japán szakos egyetemista vállal japánoktatást teljesen kezdőtől 3kyuu-s szintig.
60 perc 2000 Ft
90 perc 2500 Ft
120 perc 3000 Ft, ha valaki olthatatlan tudásvágyat érezne magában :)
Elérhetőség:
Mivel a barátnőm nincs még regisztrálva itt, ezért továbbítom az üzenetét.^^
"Japán szakos egyetemista vállal japánoktatást teljesen kezdőtől 3kyuu-s szintig.
De ha nem kifejezetten tanulni vágysz, csak a (japán) beszédkészségedet fejlesztenéd, abban is segíthetek.
Lehetőleg budapestiek, vagy esetleg az agglomerációban élők jelentkezzenek, mivel vagy házhoz megyek, vagy valahol Bp.-en találkozhatnánk.60 perc 2000 Ft
90 perc 2500 Ft
120 perc 3000 Ft, ha valaki olthatatlan tudásvágyat érezne magában :)
Elérhetőség:
idnazs@gmail.com (Tauer Szandi)
U.I: Ha valakinek némettanárra van szüksége, arról is lehet szó :))"
nem írtam el
Bocs, nem beszólás akart lenni, csak meglepődtem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-18 12:55:12
(#272) Nagyon szívesen tanulnám, de amíg az angol nem megy, addig nincs engedélyezve
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-07-16 17:25:53
(#271) Engem is nagyon érdekel a japán nyelv. Az egész a mangából indult, de inkább a kultúra és a nyelv felé kezdtem menni....
Most érettségiztem le, és meg is jelöltem a keleti nyelvek és kultúrák - japán nyelv szakot. Bár tudtam hogy null esély... a pontszámok valóban az eget csapkodják...szinte lehetetlen...
De 'próba cseresznye' címszó alatt azért megjelöltem...
Sajnos sosem voltam éltanuló...
Most érettségiztem le, és meg is jelöltem a keleti nyelvek és kultúrák - japán nyelv szakot. Bár tudtam hogy null esély... a pontszámok valóban az eget csapkodják...szinte lehetetlen...
De 'próba cseresznye' címszó alatt azért megjelöltem...
Sajnos sosem voltam éltanuló...
No igen, én is valami hasonlón töröm a fejemet. Megpályázni valami egyetemi félévet, évet, szakmai gyakorlatot Japánban, és így két legyet ütök egy csapásra. Összekötöm a kellemest a kellemessel.
De itt a japán szakokról van szó. Nekem csak minorom lesz a japán - sose lenne elegendő pontom egy japán fő szakhoz, tudjátok, oda naaagyon magas a ponthatár.^^"
Köszönöm, remélem menni fog.^^
Sok sikert :). Ha szereted a nyelvet és a kultúrát, és ezzel szeretnél foglalkozni, megéri küzdeni érte.
Ha a cél csak a manga eredeti nyelven olvasása, azt meg japán szak nélkül is el lehet érni .
Sőt, ha valaki Japánba akar kijutni és ott élni vagy dolgozni, azt szintén japán szak nélkül is könnyen (legalábbis más módon is) megteheti, úgyhogy ha valakinek ez az álma, nem kell elkeseredni, ha nem veszik fel japán szakra.
Személyes véleményem szerint lehet, hogy jobban jár vele.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Leginkább maximális ponthatárt.
A régi 144-es rendszerben ha jól emlékszem 140-144 körül mozgott. Me' pösti me' e'te meg me' japá'.
Most pedig majd 470-480 körül lesz.
Mivel hypolt minorrol van szó, azért oda is meg kell majd kűzdeni a bejutáshoz. Ha jól tudom, 30 embert vesznek fel általában oda is. Nem árt a a jó érettségi pontok mellett nyelvvizsga és nem utolsó sorban egy elég pöpec első félév sem, hogy jó helyre kerülj majd.
Ügyeletes mumus kijelentkezik.
A régi 144-es rendszerben ha jól emlékszem 140-144 körül mozgott. Me' pösti me' e'te meg me' japá'.
Most pedig majd 470-480 körül lesz.
Mivel hypolt minorrol van szó, azért oda is meg kell majd kűzdeni a bejutáshoz. Ha jól tudom, 30 embert vesznek fel általában oda is. Nem árt a a jó érettségi pontok mellett nyelvvizsga és nem utolsó sorban egy elég pöpec első félév sem, hogy jó helyre kerülj majd.
Ügyeletes mumus kijelentkezik.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-07-14 14:49:17
Én teljesen azt hittem, hogy japán szakra csak valami alap japán tudással lehet menni .
Én is azt hittem, bár egyes helyeken ez így is van.
A barátnőm ELTE-n japán szakos, ott nem volt követelmény a japán tudás. Viszont a Károlin elvárják.
De itt a japán szakokról van szó. Nekem csak minorom lesz a japán - sose lenne elegendő pontom egy japán fő szakhoz, tudjátok, oda naaagyon magas a ponthatár.^^"
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-14 12:39:00