Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán nyelv
És a 12 alkalom alatt mit tudsz elsajátítani?
Utána jön a következő fokozat... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
hát azt lehetett gonodlni, hogy nem túl sokan beszélik a magyart xD :P De hogy a japán ilyen beszélt nyelv... :O talán mert sokan vannak XD
Ezért nem szakosodom japán nyelvre, mert mindenki azt akar tanulni, egyszer én is megtanulom majd persze, de nem kell belőle valami végzettség.XD
talán mert sokan vannak XD
A kínaiak még többen vannak => azt még többen beszélik
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-27 22:36:50
(#157) hát azt lehetett gonodlni, hogy nem túl sokan beszélik a magyart xD :P De hogy a japán ilyen beszélt nyelv... :O talán mert sokan vannak XD
beküldve: 2008-04-27 21:16:50
(#156) Érdekességképpen írom, hogy nyelvtanból most tanulunk a világ nyelveiről, és láttam, hogy a japán nyelv a Földön a 8. legtöbbet beszélt nyelv. 125 millióan beszélik, ellenben a magyarral, amit 15 millióan.
beküldve: 2008-04-27 20:28:41
(#155) az ingyen tv, oltogatás meg ilyenekről visszatérve a JAPÁN NYELVRE, én jelentkeztem az ELO-nál ( Európai Levelező Oktatás = www.elo.hu ) a Japán nyelv kezdőknek tanfolyamra és tök jó!
ajánlom minden Japán-fannak!
MEGÉÉÉÉRIII!!!!
a tanfolyam havonta 2700 FT, plusz 600 FT kazetta, v 800 FT cd, h tudd, h hogyan kell helyesen kiejteni! szal én cd-vel havi 3500 FT ot fizetek és 20 hónapon át tart a tanfolyam!
MEGÉÉÉÉRIII!!!!
Az ELO-s japán kezdőt én is megcsináltam... nos... csakzoknak ajánlom, akik éreznek magukban elég erőt ahhoz, h egyedül vágjanak neki... aki nem ennyire elszánt (vagy olyan, mint én, és jobban szeret csoportban, nyelvtanárral tanulni, annak ajánlom azt a sulit, ahová én is járok... [Link]
Naon jó suli, felkészültek a tanárok, és még az ára is elfogadható
35.000 .-/12 alkalom; 1 alkalom 2,5 óra
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
az ingyen tv, oltogatás meg ilyenekről visszatérve a JAPÁN NYELVRE, én jelentkeztem az ELO-nál ( Európai Levelező Oktatás = www.elo.hu ) a Japán nyelv kezdőknek tanfolyamra és tök jó!
MEGÉÉÉÉRIII!!!!
a tanfolyam havonta 2700 FT, plusz 600 FT kazetta, v 800 FT cd, h tudd, h hogyan kell helyesen kiejteni! szal én cd-vel havi 3500 FT ot fizetek és 20 hónapon át tart a tanfolyam!
MEGÉÉÉÉRIII!!!!
Köszönöm az információt, eléggé jó az ajánlatuk. Sajnos most az angol középfokú nyelvvizsgámra készülök, úgyhogy ez most nem fér bele, de amikor leraktam, tuti elkezdem ezt a tanfolyamot.
az ingyen tv, oltogatás meg ilyenekről visszatérve a JAPÁN NYELVRE, én jelentkeztem az ELO-nál ( Európai Levelező Oktatás = www.elo.hu ) a Japán nyelv kezdőknek tanfolyamra és tök jó!
MEGÉÉÉÉRIII!!!!
MEGÉÉÉÉRIII!!!!
azt én is melegen tudom ajánlani, mindazonáltal felhívnám szíves figyelmedet arra tényre, hogy az anyag nem elegendő, mellé ajánlatos használatba venni a KANJI TO KANA könyvet, és egyéb szókincsfejlesztő írományokat, könyveket, szótárakat. Én is ezt teszem... jahés, a hangcédéji is nagyon lazák, és a házik sem bonyolultak..
Kívánom, hogy sikeresen haladj a tananyagokban.. és majd tedd le a nyelvvizsgát, vagy csak használd a nyelvet szépen, ízlésesen (:
Üdvöz légy XD
hajrá legyek !
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁
beküldve: 2008-04-27 08:22:31
(#151) az ingyen tv, oltogatás meg ilyenekről visszatérve a JAPÁN NYELVRE, én jelentkeztem az ELO-nál ( Európai Levelező Oktatás = www.elo.hu ) a Japán nyelv kezdőknek tanfolyamra és tök jó!
MEGÉÉÉÉRIII!!!!
MEGÉÉÉÉRIII!!!!
私は日本のファンです。
Hallod, nem vagy egy egyszerű eset... Most még fel is vennélek msn-re beszélgetni, ha nem mennék aludni...
a Zsót Ica megy aludni, kívánnyunk nekije békésen nyugodalmas, ittas éccakát...
vagyis BUJÉÉÉK az ágyba.
Üdvözlettel:
egy majdnem oltó
(nem olt társ)
Komolyan, öröm nézni, ahogy oltogatjátok egymást
Ingyen tévé
Ingyen tévé
egymást? inkább egy mást, és az az egy most te leszel...
vagy mégis de?
...
nincsitten semmiféle ótogatás, nem vagyok tűzótó, haggyanak békén kéremalássan, mert tűzetviszek, aztán olthat más...
amúgy te alma, az emese címem kyo_itsumo@hotmail.com, fel lehet venni, de nem garantálom azt, hogy annyira éppelmű maradsz mint a velem folytatott beszélgetés elött.
Hallod, nem vagy egy egyszerű eset... Most még fel is vennélek msn-re beszélgetni, ha nem mennék aludni...
Huh, veled aztán nem szívesen lennék rosszban...
pedig én szívesen állnék hadilábon magammal. Olyan jó, amikor két okos hülyéskedik, vagy két hülye okoskodik?
engem nem érdekel senki, és semmi, elveim vannak. senkit sem fogok szeretni vagy nem szeretni valami formuláért, f.sztuggyamiért, és ha leoltalak az sem ellened van, hanem érted. a tudást senkitől sem szabad megtagadnini. van egy mondás, barátom. így hangzik: érted haragszom nem ellened." ez mindig szemeim elött lobog, ha nem így lenne elkerülném ezt a helyet, mert a billentyűzeten kívül más újdonságra még nem bukkantam... üzeneteim személyes bevallásom szerint építő jelleggel születnek, csak néhányak lehet túl ambivalensek a forma mögött meglátni az értelmet és a segedelmet.. evvan.. aki hülye, maraggyon is az...
Szerk: Kiss Aki 2008-04-26 23:13:33