Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán nyelv
A nyelvtanulás nem a szerencsén múlik, hanem rajtad.
Igaz ezért is megyek mindjárt tanulni!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Hát tényleg szerencséd van. Bezzeg itt Szombathelyen sehol nem találtam japántanulási lehetőséget. Pedig tutira meg fogom tanulni. Ez lenne az 5. idegennyelvem.
Szerencsés vagy nekem ez még csak a harmadik!
Hát tényleg szerencséd van. Bezzeg itt Szombathelyen sehol nem találtam japántanulási lehetőséget. Pedig tutira meg fogom tanulni. Ez lenne az 5. idegennyelvem.
beküldve: 2007-09-13 17:07:35
(#21) Sziasztok!nekem van vagy 4 giga japán nyelvleckém úgyhogy akit érdekel dobjon egy e-mailt..
van benne minden ami kell:hiragana,katakana és más jó kis gyakorlat..
(igaz, az elején olyan mintha kis elsősként tanulna az ember írni csak éppenséggel japánul )Úgyhogy tudom ajánlani..
Kezdő szinttől van középfokig (kb)..
Ja és angol-japán.
De rá is kereshettek neten:Learn japanese (MLC original study materials)Van hozzá plusszba hang- és videoanyag.(na meg sok PDF fájl)
üdv
van benne minden ami kell:hiragana,katakana és más jó kis gyakorlat..
(igaz, az elején olyan mintha kis elsősként tanulna az ember írni csak éppenséggel japánul )Úgyhogy tudom ajánlani..
Kezdő szinttől van középfokig (kb)..
Ja és angol-japán.
De rá is kereshettek neten:Learn japanese (MLC original study materials)Van hozzá plusszba hang- és videoanyag.(na meg sok PDF fájl)
üdv
Minden művem önmagam megőrzésének legutolsó menedéke.
beküldve: 2007-09-12 22:39:27
(#20) Ha minden igaz én most fogom kezdeni a 0. évfolyamot a Károlin. Alapozó képzés. Tökyó. Csak eddig még nem nagyon szóltak vissza hogy mivan...elvileg 15-én óraegyeztetés. Ez kissé idegesít...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁá...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁá...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-09-12 15:00:31
(#19) Én szeretemezt tanulni mondjuk most zártak ki a tanfolyamról!
Szerk: Ekler 2007-09-12 15:00:45
beküldve: 2007-09-10 16:03:54
(#18) Hát én biztos nem lennék képes japánul tanulni!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-10 15:37:46
(#17) Nekem e téren szerencsém van az iskolámban tanítanak Japánt így nekem könyű!
beküldve: 2007-08-29 22:41:54
(#16) hát nekem egy pötty passzív szókincs biztos összejött a sok feliratos animeből
bár a "kuso" és társai nem hiszem, hogy sokat számítanak (írni nem tudok, honnan tudnék?)
bár a "kuso" és társai nem hiszem, hogy sokat számítanak (írni nem tudok, honnan tudnék?)
"hn" :/
beküldve: 2007-08-29 21:13:05
(#15) Tudom ajánlani a Yamaji Masanori féle Japán nyelvkönyvet. Magyar nyelvű, a magyarázatai érthetők, minden fejezetben ki vannak szótárazva az új szavak, és a kanjik is külön vannak szedve a tanuláshoz.
beküldve: 2007-08-29 19:33:43
(#14) én másfél éve tanulok és higgyétek el még alig-alig értek meg valamit direktbe az animékböl. viszont tudom ajánlani mindenkinek a japán tanulást akinek van 1 kis nyelv érzéke (és sok türelme) mert megéri!!!
gyönyörü nyelv és emelett hatalmas összegeket kaszálhat egy forditó vagy tolmács, ugyanis tör be japán. itt nálunk a városi üzemek,cégek 30százaléka ázsiai és ebböl 60-70 japán.
gyönyörü nyelv és emelett hatalmas összegeket kaszálhat egy forditó vagy tolmács, ugyanis tör be japán. itt nálunk a városi üzemek,cégek 30százaléka ázsiai és ebböl 60-70 japán.
"Do you think that my feelings can be expressed with just a word 'like'?"
beküldve: 2007-08-11 16:44:00
(#13) Huhh, de elhagyatott ez a topic!
Én nemrég kezdtem el japánt tanulni, de sajna még se tanárom, se segítőm, úgyhogy autodidakta módon próbálom tanulni nyelvtankönyvből, illetve feliratos animékből, japán PS-játékokból. Egyelőre még elég lassan megy, de remélem ez hamarosan változni fog, kicsit "hozzászokom" a nyelvhez.
Én nemrég kezdtem el japánt tanulni, de sajna még se tanárom, se segítőm, úgyhogy autodidakta módon próbálom tanulni nyelvtankönyvből, illetve feliratos animékből, japán PS-játékokból. Egyelőre még elég lassan megy, de remélem ez hamarosan változni fog, kicsit "hozzászokom" a nyelvhez.
"A hópehely sárral keveredve is csak fehér hópehely marad..."
És mennyivel könnyebb úgy nyelvet tanulni hogy közbe még meg is akarom azt tanulni.
na igen, ez sem egy utolsó szempont
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-07-05 18:37:41
(#11) És mennyivel könnyebb úgy nyelvet tanulni hogy közbe még meg is akarom azt tanulni.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note