Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kaleido Star
beküldve: 2013-04-26 21:37:54
(#188) Én a Fantomot imádtam benne nagyon!
Meg mikor Sora elkapta.
Az előadások is nagyon szépre sikerültek!
Meg mikor Sora elkapta.
Az előadások is nagyon szépre sikerültek!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-23 19:47:03
(#187) Ezt kiskoromban mindig néztem... egyszerűen tátott szájjal néztem.. Soranak ez a kitartás... megirigyeltem :c
Szerk: Zoinberg 2013-04-23 19:47:56
beküldve: 2013-03-22 15:49:26
(#186) Az Animaxon néztem, amikor még jó volt az a csatorna! Nagyon aranyos volt!:) Mesélték, hogy már három szemmel néztem xD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2012-10-26 20:55:16
(#185) Én már a DVD megjelenését várom, ha netán lesz ilyen.:P
Száz, hogy megvenném, az egyik kedvencem, ott volt az első animék között, amiket először láttam!♥
Száz, hogy megvenném, az egyik kedvencem, ott volt az első animék között, amiket először láttam!♥
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
Szerk: Sweetie 2012-10-26 20:55:32
Én sem tudom megunni naon jó anime.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:01:04
Én két hete néztem meg utoljára. És akár hányszor is látom nem tudom megunni....Szerintem nagyon jo anime...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:00:41
beküldve: 2011-09-21 08:18:17
(#182) Huhh...de régen nem láttam a Kaleido star-t akkor láttam amikor ment az Animax-on de most szerintem ha megnéztem a Vampire knight-ot(újra) és a Gravitaion-t és a Paradise kiss-t meg még pár animét akkor utána a Kaleido star is sora kerülhet.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-05-01 23:59:55
(#181) az jó lenne csak két dolog miat lehetetlen egy nincs diabolom b(ár 4 éve próbálom anyámékat meggyőzni hogy vegyenek nekem egyet) kettő fél éve próbálom őket arról meggyőzni hogy vigyenek el egy conra edig mind hiába
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:38:11
beküldve: 2011-03-13 17:27:55
(#179) éppen holnap jövünk össze a csajokkal diabolózni a Margit szigeten,bár inkább én vagyok hivatalosan zsonglőr :) mivel már 6 éve tolom,de a főbb szakmám a diaboló és tanítok is ha kell :)
úgy hogy ha gondolod és érdekel,gyere bár nem tudom mikor olvasod ezt,és szívesen tanítalak :) ha vevő vagy rá :)
conokon általában ott vagyok összefuthatunk kicsit benne vagyok a szakmában és a témában
úgy hogy ha gondolod és érdekel,gyere bár nem tudom mikor olvasod ezt,és szívesen tanítalak :) ha vevő vagy rá :)
conokon általában ott vagyok összefuthatunk kicsit benne vagyok a szakmában és a témában
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Rosetta-ch@n
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:40:01
beküldve: 2011-01-06 18:23:32
(#177) Én egyszer karácsonyra kaptam diabolót,de mivel nem nagyon sikerült megtanulni hogy hogy kell diabolózni ezért csak ott pihen a szoba sarkába
beküldve: 2011-01-06 18:10:11
(#176) jó neked én mág soha életem be nem diaboloztam
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2010-06-29 18:24:26
(#175) 3-mal, 4-gyel? O_O Ne is mondj ilyet, mert elájulok. Nekem még 1-gyel sem ment. A végén próbálkoztam 2-vel hátha úgy egy kicsit könnyebb, de csúfosan leszerepeltem.
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:40:30
hát mivel betegesen szeretek már első este megtanultam forgatni a második nap már dobtad és 4 hónap után a fellépés (bocsánat) am ahoz képest jól de az a trükk ha 2vel megtanulsz utána könnyebb 3al és 4el
Rosetta-ch@n
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:41:10
Ne haragudj Rosette, szerintem már keverem a fórumokat. ^^"
Amúgy de vagy az első aki nem mondja azt, hogy ez a két sportág nem csak a középkorba való. A másod unokanővérem egyik barátnője diabolózik és odaadta, hogy próbáljam ki. Szerintem nagyon nehéz, így nem is merültem bele mélyebben a diabolózásba. És neked mennyire megy a dolog?
Amúgy de vagy az első aki nem mondja azt, hogy ez a két sportág nem csak a középkorba való. A másod unokanővérem egyik barátnője diabolózik és odaadta, hogy próbáljam ki. Szerintem nagyon nehéz, így nem is merültem bele mélyebben a diabolózásba. És neked mennyire megy a dolog?