Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
-Persze segíthetnék, ezzel is megnövelve az esélyeket.-mondja vigyorogva.-De semmi sincs ingyen.
- Oké, és? Vagy meg tudom védeni az apámat, vagy nem. Kétesélyes a játszma, szóval most nem fogok azon agyalni, hogy mit csináljak - dobja le magát a kanapéra.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
-Nem azért mondtam.-néz a lányra.-Valaki más kapta meg a feladatot. Ő nem lesz ilyen kíméletes, igazából ő nem is tolvaj, hanem orgyilkos.
- Na és? Ne viselkedj úgy, mintha ez az én hibám volna... Senki egy büdös szóval nem mondta neked, hogy mondd le a melót. Te voltál balfék.
Fáradtan esik be az ajtón, kissé nehéz napja volt... Álmosan ásít egyet, majd bemegy a nappaliba, ahol Theot a nappaliban ülve találja meg:
- Hát te? Hogy-hogy még mindig itt? - kérdi meglepetten, miközben lerakja a hazahozott tankönyveket az asztalra.
- Hát te? Hogy-hogy még mindig itt? - kérdi meglepetten, miközben lerakja a hazahozott tankönyveket az asztalra.
Este 8 körülre járt az idő, már egészen sötét volt. Az egész napot a lakásban töltötte, közben elintézett néhány telefont. Megunta az egészet. Már több hívást is kapott emiatt és elege van belőle. Lemondta a munkát. Valószínűleg más ember kapta azt meg.
- És megint itt alszol? - neveti el magát - Mert akkor inkább keresek magamnak valami szállodát, ahol megszállhatok estére. Akkor majd később találkozunk - azzal kilép a házból, és elcsasztat az egyetemre.
-OK, rendben, látom felkészültél.-mondja szomorúan. Egyszerűen megunta ezt a játékot.
-Akkor menjél csak, én meg megvárom itt az éjszakát.- azzal elment és leült a nappaliba.
-Akkor menjél csak, én meg megvárom itt az éjszakát.- azzal elment és leült a nappaliba.
- Az egyetemre? Kérlek szépen, gyalog, itt van két utcányira. A kulcsot pedig megtarthatod. Van még tartalék motor is, kulcs is. Mindegyik más helyen. Tehát elviheted, egészen bátran - hergeli tovább Theot. Valószínű, hogy ilyesmire nem számított. Erre jó, ha apuci kicsit el van látva zöldhasúval.
Szerk: Arishima 2007-08-27 23:45:48
-Nem, éppenséggel ráérek. Egyébként mivel akarsz menni?-kérdezi, majd meglengeti egy motor kulcsát, amit zsebre is tesz. Mire nem jó a zsebmetszés tudománya...
- Ne tudd meg, mire vagyok képes, ha gyűlölök valakit... - sziszegi. - Sajnos nem félek tőled, tehát engem ez a "észre se fogod venni, hogy ott voltam" szöveg, hidegen hagy. Mit állsz még mindig itt? Nem lenne valami dolgod? Mondjuk kivégezni az apámat? - kérdi érzelemmentes hangon, miközben kinyitja az ajtót.
Elindul a lány felé és kb. 3 centire megáll előtte, majd a szemébe néz.
-És te fogsz enegem megölni? Iskolás lány.-hergeli tovább Juliát.-Észre sem fogod venni, hogy ott voltam.
-És te fogsz enegem megölni? Iskolás lány.-hergeli tovább Juliát.-Észre sem fogod venni, hogy ott voltam.
- Fenyegetni, zsarolni, akarsz engem? - vonja fel a szemöldökét. - Nem mész vele sokra. Mire vársz? Ott a cím, menj, és öld meg az apámat! Te is addig élsz, utána végzek veled. És úgy fogsz meghalni, hogy még a lánc közelébe sem fogsz eljutni előtte. Ennyi - zárja le a monológját.
Végignéz a lányon és elmosolyodik.
-Aranyos vagy. Minél mérgesebb, annál aranyosabb. És most itt hagysz? Csak így? Ha most elmész, akkor ne remélj sok jót apádnak. Ezutén előszed egy mobilt a hátsó tokjainak egyikéből és telefonál egyet:
-Kéne a lány apjának a címe, ha megvan, küldd át. Mikor végzett, visszateszi a telefont Egy másodperc múlva egy halk pittyenés jelzi, hogy a cím megérkezett.
-Aranyos vagy. Minél mérgesebb, annál aranyosabb. És most itt hagysz? Csak így? Ha most elmész, akkor ne remélj sok jót apádnak. Ezutén előszed egy mobilt a hátsó tokjainak egyikéből és telefonál egyet:
-Kéne a lány apjának a címe, ha megvan, küldd át. Mikor végzett, visszateszi a telefont Egy másodperc múlva egy halk pittyenés jelzi, hogy a cím megérkezett.