Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
A lány tátott szájjal bámul!
- És a martinimet most, hogy kapom meg????? - morog egyett, majd feláll, és a pult mögé baktat, ahol elővesz egy martinis üveget. - Tudod, nagyon hasonlítasz egy valakire, akit régebb ismertem.... bár ha jobban bele gondolok, nem is egyre, csak ő lány volt.... Hasonlít a stílusotok... - majd visszaül az asztalhoz, és tölt magának.
- Kérsz te is?
- És a martinimet most, hogy kapom meg????? - morog egyett, majd feláll, és a pult mögé baktat, ahol elővesz egy martinis üveget. - Tudod, nagyon hasonlítasz egy valakire, akit régebb ismertem.... bár ha jobban bele gondolok, nem is egyre, csak ő lány volt.... Hasonlít a stílusotok... - majd visszaül az asztalhoz, és tölt magának.
- Kérsz te is?
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-24 22:12:05
(#1921) Jin egy lépést tesz a testvére felé.
-Maradj veszteg, ha még egy lépést teszel, én még egy lépést teszek hátra...-
Jin, testvére gondolataiba nézz és tudta hogy nem viccel.
-Kérlek Kazuya, ez nem megoldás...-
-Igen tudom de kezdetnek megteszi.-
-Maradj veszteg, ha még egy lépést teszel, én még egy lépést teszek hátra...-
Jin, testvére gondolataiba nézz és tudta hogy nem viccel.
-Kérlek Kazuya, ez nem megoldás...-
-Igen tudom de kezdetnek megteszi.-
Szerk: Kazuya 2007-08-24 22:12:53
-Hmm, téged elnéztelek.-mondja a csaposnak, majd fejbedobja a kardjával. Ezután a lányra néz, majd megrántja a vállát.
-Szemtanú.
-Szemtanú.
A hallottakon csak mosolyog.
- Neked is jó munkád van... hu.. azt már nekem is kellene szereznem.. - majd egy ujjabb martinit rendel, a megmaradt élő embertől.
Sophiet valami furcsa érzés fogta el... Valami nem stimmel...
- Neked is jó munkád van... hu.. azt már nekem is kellene szereznem.. - majd egy ujjabb martinit rendel, a megmaradt élő embertől.
Sophiet valami furcsa érzés fogta el... Valami nem stimmel...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-24 22:00:22
(#1918) -Szálj le rólam tesó, menny el...-mondta Kazuya
-Nem, nem megyek sehova...ezt nem teheted meg.-
-Azt teszek amit akkarok nem te fogod meg mondani hogy mit tegyek.-Ekkor Kazuya még 1 lépést tesz a szakadék felé és már csak 1 lépés válsztota el őt a zuhanástól.
-Kérlek ne tedd...-
-ooooo de megteszem...-
-Ezt nem teheted...még megtalálhatod a boldogságot.-
-Nem, már nem...-
-Nem, nem megyek sehova...ezt nem teheted meg.-
-Azt teszek amit akkarok nem te fogod meg mondani hogy mit tegyek.-Ekkor Kazuya még 1 lépést tesz a szakadék felé és már csak 1 lépés válsztota el őt a zuhanástól.
-Kérlek ne tedd...-
-ooooo de megteszem...-
-Ezt nem teheted...még megtalálhatod a boldogságot.-
-Nem, már nem...-
Szerk: Kazuya 2007-08-24 22:01:47
-Nem figyeltem, hogy mi vagy. Ezek itt pedig-mutat a földön heverőkre-problémát okoztak. Nem vagyok egy vérszomjas őrült.
- Ha az illető kicsit is számít, akkor megérzi, hogy mi vagyok... Gondolom te is tudtad, hogy nem vagyok halandó... - majd kiissza a maradék martinijét. - Egyébként mi járatban? Csak egy kis vérre szomjaztál? - majd egy mosolyt enged meg magának.
beküldve: 2007-08-24 21:51:30
(#1915) Meredten nézzi magát a 2 testvér.
-Ugyan már halhatatlan vagy...-mondja Jin
-Az nem számít semmit, szerinted nem tudom kontrolálni a halhatatlanságot, bolond vagy, ha akkarom a halhatatlanságomat nem is sok, de kis időre ki tudom iktatni, szóval ezt buktad tesó...-
-Ne tedd, kérlek...-
Kazuya egy lépést hátrál.
-Várj!- kiáltja Jin
-Beszéljük meg, figyelj ne tedd ezt...nem éri meg.-
-De megéri, ha neked is olyan szavakat mondana neked az-az illető akit mindenél jobban szeretsz akkor te is ezt tennéd. Szenvedek...érted?-
-De akkor sem szabad ilyet tenned...-
-Ugyan már halhatatlan vagy...-mondja Jin
-Az nem számít semmit, szerinted nem tudom kontrolálni a halhatatlanságot, bolond vagy, ha akkarom a halhatatlanságomat nem is sok, de kis időre ki tudom iktatni, szóval ezt buktad tesó...-
-Ne tedd, kérlek...-
Kazuya egy lépést hátrál.
-Várj!- kiáltja Jin
-Beszéljük meg, figyelj ne tedd ezt...nem éri meg.-
-De megéri, ha neked is olyan szavakat mondana neked az-az illető akit mindenél jobban szeretsz akkor te is ezt tennéd. Szenvedek...érted?-
-De akkor sem szabad ilyet tenned...-
Mit írjak bele? És mi lesz ha nem teszem? Kíváncsai vok...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Sztem te is tod, h ez nem rajtam múlik
-Valami olyasféle. Axon vagyok.-mondja és elfogadja a felé nyújtott kezet.
-Nem kéne mindenkinek kikotyognod, hogy miféle vagy. Nem előnyös.
-Nem kéne mindenkinek kikotyognod, hogy miféle vagy. Nem előnyös.
Vagy azt már de Ha most írok, a kövi reagommal kiírom Seerát a sztoriból
Meg ne próbáld, vagy ha igen, ne találkozzunk!!!!!!
Vagy azt már de Ha most írok, a kövi reagommal kiírom Seerát a sztoriból
Szerk: Arishima 2007-08-24 21:45:13
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-24 21:44:23