Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-08-24 14:10:58
(#1892) Mindenkivel végzett, kivéve egy lányt. Egy asztalnál ült és cigizett. Odament hozzá, közben kivillantotta rothadó arcában lévő hegyes fogait és kivette a szájából a cigit.
-Ha én itt vagyok, akkor ezt ne csináld.
-Ha én itt vagyok, akkor ezt ne csináld.
beküldve: 2007-08-24 14:06:13
(#1891) Amikor felébred, egyedül találja magát a szobában. Még sötét volt odakint, tehát valószínűleg egy teljes napot átaludhatott Az egyetlen dolog, ami a tegnapi eseményekre emlékezteti, a padlón hverő, véres pengéjű kard. Kissé megrázza a fejét, hogy magához térjen. Nem nagyon tud magával mit kezdeni, csak ül, és bámul maga elé.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-08-24 14:02:38
(#1890) Egy kocsmában ült a lány, és nézte ahogy egy idegen férfi embereket öl...
Ő csak mosolygott... neki bántódása nem lehet.
Majd felemelte a poharát, amiben martini volt, és belekortyolt. Elővette a cigijét, kivett egy szálat és rágyujtott.
Nyugodtan, szó nélkül nézte, ahogy a másik öl. Szemrebbenés nélkül ült tovább... őt nem érdekelte senki...
Ő csak mosolygott... neki bántódása nem lehet.
Majd felemelte a poharát, amiben martini volt, és belekortyolt. Elővette a cigijét, kivett egy szálat és rágyujtott.
Nyugodtan, szó nélkül nézte, ahogy a másik öl. Szemrebbenés nélkül ült tovább... őt nem érdekelte senki...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-24 13:56:29
(#1889) Egy kocsmában volt, ahol természetfeletti lények múlatták az időt és mindannyian problémát okoztak. A mágus elvigyorodott, és elkezdte őket szétszabdalni a puszta kezével. Élvezte, hogy ilyen alávaló mocskokat ölhet. Bal kezében megjelent a nekromanták lilás pengéje, így amíg a jobbal fejeket tépett le, addig a ballal embereket vágott ketté...
beküldve: 2007-08-24 13:50:30
(#1887) (második)
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Szerk: Vadóc 2007-08-24 13:52:11
beküldve: 2007-08-24 13:48:28
(#1886) Nem is tudod, mennyire...
ezt bóknak veszem...
beküldve: 2007-08-24 13:42:20
(#1883) Ha kontaklencse lenne rajtad, szerintem nehezen, mert előbb én rugdosnálak meg....
Örülök, h most nem itt vagy, mert sztem lecsavarnám a fejed, tövestül
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Nem Sophie-ra gondoltam.
hehe..... nem is gondoltam, hogy már téged is megőrjítelek...
Azt te csak szeretnéd, Sophie A kontaklencsét pedig jól elteszem, ha veled talizom, nyugi
Hát, szerintem nem csak én szeretném, hanem titkon Ti is!!!! CSak, bolondok vagytok...
hát igen....
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-24 13:39:59