Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
- Sophie vagyok! - majd kezet nyújt az idegennek. - Ja és ne hidd azt, hogy kezdő vagyok, a legjobb mestereim voltak.... - majd végig néz a férfin.
-Csak nem halott keltő vagy? - a lány érzi a másik erejét, majd jó kedvűen visszamosolyog rá.
-Csak nem halott keltő vagy? - a lány érzi a másik erejét, majd jó kedvűen visszamosolyog rá.
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-24 21:42:25
(#1906) beküldve: 2007-08-24 21:41:21
(#1904) beküldve: 2007-08-24 21:41:20
(#1903) Én is vagyok (dísznek).
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-08-24 21:40:30
(#1902) én is.... akkor kezdek..
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-24 21:39:37
(#1901) beküldve: 2007-08-24 17:47:00
(#1899) Na újból vagyok... majd ha lesztek, akkor folytatjuk...
Juj... de várom már, hogy mi fog ebből kisülni....
Juj... de várom már, hogy mi fog ebből kisülni....
Szerk: Vadóc 2007-08-24 17:53:28
beküldve: 2007-08-24 14:35:35
(#1898) Oks, akkor írok még egyet.
Nagyjából egy óra múlva egy bőrönddel a kezében lép ki a házból, bezárja az ajtót, majd beszáll az Alfába. Kényelmes tempóban halad a reptér felé. Amikor odaér, megváltja a jegyét, s helyet foglal a váróban. Elővesz egy könyvet, és azt kezdi el olvasgatni, hogy elteljen az a másfél óra.
Nagyjából egy óra múlva egy bőrönddel a kezében lép ki a házból, bezárja az ajtót, majd beszáll az Alfába. Kényelmes tempóban halad a reptér felé. Amikor odaér, megváltja a jegyét, s helyet foglal a váróban. Elővesz egy könyvet, és azt kezdi el olvasgatni, hogy elteljen az a másfél óra.
Szerk: Arishima 2007-08-24 14:35:58
beküldve: 2007-08-24 14:31:03
(#1896) Bocsi, mennem kell, este folytatjuk....
beküldve: 2007-08-24 14:26:43
(#1895) -Nagyon is-mondta vigyorogva-téged viszont még nem ismerlek, nincsenek rólad információim, szóval nem pusztítalak el. A halhatatlanok, csak gyorsabban gyógyulnak, nem sérthetetlenek, szóval ne bízd el magad kislány. Miközben a lányhoz beszélt, szépen lassan visszatért emberi külseje és megengedett magának egy mosolyt is.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-24 14:27:48
beküldve: 2007-08-24 14:25:08
(#1894) Ekkor megcsörren a telefon:
- Igen? - szól bele némi hallgatás után.
- Belizár vagyok. Hallottam a tegnapi mészárlásodról. Az egész Nyár Gyermekeit kiírtottad, tudsz róla?
- Persze, hogy tudok.
- És nincs bűntudatod?
- Nincs.
- Pedig igazán lehetne. Ekkora vérengzést csinálni egy mágus miatt...
- Az nem miatta volt, légy erős. Semmi köze ehhez az egészhez.
- Szerinted én ezt el is hiszem?
- Nyugodtan. De ezt majd később megbeszéljük. Most pakolnom kell.
- Miért, hova készülsz?
- Csak lelépek innen -mondja egyszerűen, és leteszi a telefont. Úgy sincsen sok oka a maradásra.
- Igen? - szól bele némi hallgatás után.
- Belizár vagyok. Hallottam a tegnapi mészárlásodról. Az egész Nyár Gyermekeit kiírtottad, tudsz róla?
- Persze, hogy tudok.
- És nincs bűntudatod?
- Nincs.
- Pedig igazán lehetne. Ekkora vérengzést csinálni egy mágus miatt...
- Az nem miatta volt, légy erős. Semmi köze ehhez az egészhez.
- Szerinted én ezt el is hiszem?
- Nyugodtan. De ezt majd később megbeszéljük. Most pakolnom kell.
- Miért, hova készülsz?
- Csak lelépek innen -mondja egyszerűen, és leteszi a telefont. Úgy sincsen sok oka a maradásra.
beküldve: 2007-08-24 14:18:24
(#1893) - Halhatatlan vagyok, nem árt, ha ezzel erre céloztál... - majd egy büszke mosolyt engedett meg magának.
És ismét bele kortyolt a martinibe.
- Jól érezted magad? - majd végig nézett a halottakon...
És ismét bele kortyolt a martinibe.
- Jól érezted magad? - majd végig nézett a halottakon...