Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Amikor semmiből előtűnik az a félőrült, halkan felsóhajt:
- Te meg mi a francot akarasz itt, Axon? - kérdezi egy idő után.
- Te meg mi a francot akarasz itt, Axon? - kérdezi egy idő után.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-08-24 23:59:21
(#1965) Axon vigyorogva mondja:
-Mocskos démon. Meg se kellett volna születned. Ideje, hogy meghalj. Mindenki elpusztítható még te is.
A nekromanta felemeli mindkét karját és hatalmas rég elpusztult szárnyas lények nagy erejű csontvázai jelennek meg.
-Öljétek meg.-mondja elégedetten, majd eltűnik a fekete füstfelhőben és a reptéren jelenik meg, ahol egyből meg is látja, akit keresett ...
-Mocskos démon. Meg se kellett volna születned. Ideje, hogy meghalj. Mindenki elpusztítható még te is.
A nekromanta felemeli mindkét karját és hatalmas rég elpusztult szárnyas lények nagy erejű csontvázai jelennek meg.
-Öljétek meg.-mondja elégedetten, majd eltűnik a fekete füstfelhőben és a reptéren jelenik meg, ahol egyből meg is látja, akit keresett ...
beküldve: 2007-08-24 23:48:06
(#1964) Damien kilépett az egyik közeli fa árnyékából és odasétált Sophiehoz. Megállt a lány mögött és megszólalt.
- Hát nem változott semmi látom. Kazuya az életet meg kéne becsülnöd. Jin mesélte hogy öngyilkos akarsz lenni. Mások sokat adnának ha élhetnének te meg el akarod dobni magadtól. Mi vérelfek megbecsüljük az életet és csak akkor vesszük el másét ha nagyon muszály.
- Hát nem változott semmi látom. Kazuya az életet meg kéne becsülnöd. Jin mesélte hogy öngyilkos akarsz lenni. Mások sokat adnának ha élhetnének te meg el akarod dobni magadtól. Mi vérelfek megbecsüljük az életet és csak akkor vesszük el másét ha nagyon muszály.
Time to enter The World with no Future.....
Szerk: Kazuma-kun 2007-08-24 23:58:13
beküldve: 2007-08-24 23:39:22
(#1963) - Ennek már a fele sem tréfa - morogja magában, majd a visszaváltozott Kazuyához lép.- Azt akarod mondani, hogy nem tudsz meghalni. Ezt értem. Azt viszont nem, hogy akkor miért akartál leugrani a szakadékba. Így akarsz menekülni? Azt hiszed, ha elmenekülsz, akkor a fájdalmad is megszűnik? Mert nem fog. Tudod, önző vagy. Látom, hogy az a kislány szeret téged, hisz az apja vagy. De te csak magadra gondolsz. Inkább a kislányodra kéne gondolnod, s arra neki mi a legfontosabb. - mondja, majd várakozóan néz a férfire.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-08-24 23:40:02
beküldve: 2007-08-24 23:32:07
(#1962) A lány otthagyta a pofon vágott férfit, majd visszament a lányához, és ölbe kapta. Némán nézte, ahogy Kazuya teste változik... Nem szólt semmit, csak érzelem nélkül, hidegen állt, karjai közt Ivyt szorongatva...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-24 23:29:23
(#1961) Kazuya csak mosolyog és démoni hangon annyit mond.
-Ha a tudatlanság fájna akkor egyes emberek itt ordítoznának, nem értem honnan a francból szedték ezt a baromságot hogy én egy halandó vagyok. Chöö meg a holtak serege na az meg a másik fele, istenem ha tényleg létezzel mond meg miért küldtet ezzeket ide?-majd egy csönd után még nagyobb lett a teste körül a füst és mindenki távolodót, a tengerek háborogtak a föld remeget az eget meg vörös felhők fedték el. Ereje hatalmasabb volt mindennél és a körülőte állok is érezték megdermet arccal hátráltek kivéve Jin akinek ugyan ilyen ereje volt.Majd Kazuya kis idő után abba hagyta, és vissza változót majd bemutatkozot.
-A nevem Kazuya Kazama...-
-Ha a tudatlanság fájna akkor egyes emberek itt ordítoznának, nem értem honnan a francból szedték ezt a baromságot hogy én egy halandó vagyok. Chöö meg a holtak serege na az meg a másik fele, istenem ha tényleg létezzel mond meg miért küldtet ezzeket ide?-majd egy csönd után még nagyobb lett a teste körül a füst és mindenki távolodót, a tengerek háborogtak a föld remeget az eget meg vörös felhők fedték el. Ereje hatalmasabb volt mindennél és a körülőte állok is érezték megdermet arccal hátráltek kivéve Jin akinek ugyan ilyen ereje volt.Majd Kazuya kis idő után abba hagyta, és vissza változót majd bemutatkozot.
-A nevem Kazuya Kazama...-
beküldve: 2007-08-24 23:20:45
(#1960) Na, akkor kezdjük az első számtól... szóval szerintem Kazuya te jössz!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Nem fontos. Ugye, akkor most Kazuya jön? Vagy nem?
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Nem írtam semmit...
?????
Most akkor ki van?
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-08-24 23:19:49
(#1957) Nem írtam semmit...
?????
beküldve: 2007-08-24 23:16:54
(#1955) Nem írtam semmit...
Szerk: Nimlodel 2007-08-24 23:17:36
beküldve: 2007-08-24 23:16:40
(#1954) beküldve: 2007-08-24 23:14:51
(#1953) 2.