Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-08-24 23:14:24
(#1952) 3.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-08-24 23:28:08
beküldve: 2007-08-24 23:13:51
(#1951) Szia! Tőlem beszállhatsz, csak azt javaslom, hogy készítsünk egy sorrendet, mert nagyon kavarodunk. Szerintem.
ok.. egyet értek...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Szerk: Vadóc 2007-08-24 23:14:29
beküldve: 2007-08-24 23:12:26
(#1949) Kazuya csak mosolyog.
-Satnya mágus, tudatlanság az van neked.-
Majd Kazuya körül vörös láng jelenik meg az ég a föld és tengerek háborogni kezdenek, szemei vörösen izodtak majd démoni alakot öltőt...
-Satnya mágus, tudatlanság az van neked.-
Majd Kazuya körül vörös láng jelenik meg az ég a föld és tengerek háborogni kezdenek, szemei vörösen izodtak majd démoni alakot öltőt...
Szerk: Kazuya 2007-08-24 23:12:47
beküldve: 2007-08-24 23:12:20
(#1948) A lány a nekromanta hallatán dühös lesz, majd leteszi a lány, és odasétál nyugodtan a férfihoz.
- Ne szólj bele! - ordítja, majd ököllel behúz neki egyet az arcába! - Itt pampogsz, mikor Te is gyáva módon futsz csak??!!
- Ne szólj bele! - ordítja, majd ököllel behúz neki egyet az arcába! - Itt pampogsz, mikor Te is gyáva módon futsz csak??!!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Szia! Tőlem beszállhatsz, csak azt javaslom, hogy készítsünk egy sorrendet, mert nagyon kavarodunk. Szerintem.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-08-24 23:11:36
Heló! Be lehet szálni?
Na ná!!
beküldve: 2007-08-24 23:09:45
(#1945) A nekromanta elröhögi magát.
-Gyerünk, pusztulj már, hogy aztán örökké élj.
-Gyerünk, pusztulj már, hogy aztán örökké élj.
beküldve: 2007-08-24 23:09:04
(#1944) beküldve: 2007-08-24 23:05:01
(#1942) Kazuya a 2 lány mögöt egy mágust vélt felfedezni.A mágus szavain majd elröhögte magát.
-Chööö én mint a holtak seregében?jó vicc...-
-Chööö én mint a holtak seregében?jó vicc...-
beküldve: 2007-08-24 23:05:01
(#1943) - Hm, várok én - vonja meg a vállát, majd kicsit arrébb sétál és beszélgetni kezd a minisztériumi titkárral.
- Hiroshi, keress egy Kazuya nvű férfi után. A Lángja elhalt már?
-Nem. Még bőven lángol, de néha pislákol. Csak nem...?
-De. Mindjárt lebeszélem - mondja, majd visszasétál a társasághoz.
-Rossz hírem van. Önnek, Kazuya, még nem jött el az idő. Még nem vihetem magammal a lelkét. Mindenféleképpen meg kell akadályozzam a halálát. Főleg amiatt, hogy ez a kedves mágus itt a hátam mögött, folyamatosan küldi nekünk a lelkeket. Nem hiányzik még egy tárgyalás.
- Hiroshi, keress egy Kazuya nvű férfi után. A Lángja elhalt már?
-Nem. Még bőven lángol, de néha pislákol. Csak nem...?
-De. Mindjárt lebeszélem - mondja, majd visszasétál a társasághoz.
-Rossz hírem van. Önnek, Kazuya, még nem jött el az idő. Még nem vihetem magammal a lelkét. Mindenféleképpen meg kell akadályozzam a halálát. Főleg amiatt, hogy ez a kedves mágus itt a hátam mögött, folyamatosan küldi nekünk a lelkeket. Nem hiányzik még egy tárgyalás.
Ivy ismét a tengerhez teleportálja magát, ügyet sem vetve anyja szavaira.
Sophie meglepődve látja, hogy lánya nem fogadott szót. Eldobja a cigijét, majd felveszi a karjaiba, és magához öleli.
- Lehet, hogy nekem jobb lesz, de neki nem!
Sophie meglepődve látja, hogy lánya nem fogadott szót. Eldobja a cigijét, majd felveszi a karjaiba, és magához öleli.
- Lehet, hogy nekem jobb lesz, de neki nem!
beküldve: 2007-08-24 22:59:25
(#1940) Egy fekete füstfelhő keletkezik és a mágus megjelenik a két lány mögött.
-Ha menni akar, akkor menjen. Csatlakozz a holtak seregéhez!-kiáltja.
-Ha menni akar, akkor menjen. Csatlakozz a holtak seregéhez!-kiáltja.
beküldve: 2007-08-24 22:58:49
(#1939) Kazuya a lány kérdését hallván felel.
-Annyival lesz jobb hogy soha nem fogok neked fájdalmat okozni...-
-Annyival lesz jobb hogy soha nem fogok neked fájdalmat okozni...-
beküldve: 2007-08-24 22:57:06
(#1938) Mikor megjelenik a halálisten, a lány Kazuyára mutat.
- Csak ő...
- Sophie vagyok... és baromira pipa...
- Ha megteszed, mivel lesz jobb? - majd a férfira néz.
A szél kissé felerősödik... a lány göndör fürtjeit ide oda csapkodja a szél...
A tenger háborogni kezd, harcra hívva a szelet...
Sophie elővette a cigijét, majd rágyujtott...
- Csak ő...
- Sophie vagyok... és baromira pipa...
- Ha megteszed, mivel lesz jobb? - majd a férfira néz.
A szél kissé felerősödik... a lány göndör fürtjeit ide oda csapkodja a szél...
A tenger háborogni kezd, harcra hívva a szelet...
Sophie elővette a cigijét, majd rágyujtott...