Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Segítség!
Üdv, annyi lenne a kérdésem, hogy itt is lehet úgy venni a Mondo Magazint mint a MondoCon-on? Azaz 6 db régi szám kerül 2000 Ftba? Vagy ez az akció csak a rendezvényen van?
Előre is köszönöm a választ. :)
Itt rögtön az első az. Kosárba teszed és a rendelés végénél megjegyzésben megírod hogy mely számokat kéred
beküldve: 2014-07-24 10:34:44
(#224) Sziasztok! Már a főoldalra is kiírtam a kérdésemet, de már lassan két hét eltelt és még mindig nem kaptam választ, szóval gondoltam itt is megpróbálkozok. :) Na a kérdésem az lenne, hogy volt-e a Mondóhoz valamikor Alice Nine-os vagy One Ok Rock-os poszter? Elég régóta olvasom a magazint, és nem emlékszem minden szám tartalmára, ahhoz meg nem igazán van kedvem hogy azt a három évnyi újságot előkeressem és mindet átnézzem. Szóval valaki, aki több türelemmel vagy jobb memóriával rendelkezik, mint én, az légyszi mondja már meg, találkozott-e ilyen poszterrel és kb melyik számban. Előre is köszi a segítséget :)
"The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame."
beküldve: 2014-07-23 20:35:44
(#223) Üdv, annyi lenne a kérdésem, hogy itt is lehet úgy venni a Mondo Magazint mint a MondoCon-on? Azaz 6 db régi szám kerül 2000 Ftba? Vagy ez az akció csak a rendezvényen van?
Neked is volt ilyen hogy tök sokat kellett várni míg kihozták a mangákat?
Én utoljára Mondo magazint rendeltem, és a is volt vagy 2 hét.
Sziasztok!
Múlt hét csütörtökön rebdeltem de azóta se hozták ki a mangákat.Ennek mi lehet az oka?
Múlt hét csütörtökön rebdeltem de azóta se hozták ki a mangákat.Ennek mi lehet az oka?
Valószínűleg megvárják, amíg több rendelés összegyűlik, és egyben adják át a futárszolgálatnak, hogy ők egy-két nap alatt ki tudják szállítani.
Most gondolj bele, mi értelme lenne, ha minden rendelésnél egyből futnának a futárszolgálathoz? Igaz, hogy hamarabb megkapnád, de nekik így kényelmesebb. És amúgy sem fizettél előre, szóval nincs mit vesztened, még ha meg sem kapod
Ha megrendelted, akkor hamarosan megérkezik ;) Türelem
Neked is volt ilyen hogy tök sokat kellett várni míg kihozták a mangákat?
"Ez a világ velejéig rohadt!"
Sziasztok!
Valószínűleg megvárják, amíg több rendelés összegyűlik, és egyben adják át a futárszolgálatnak, hogy ők egy-két nap alatt ki tudják szállítani.
Most gondolj bele, mi értelme lenne, ha minden rendelésnél egyből futnának a futárszolgálathoz? Igaz, hogy hamarabb megkapnád, de nekik így kényelmesebb. És amúgy sem fizettél előre, szóval nincs mit vesztened, még ha meg sem kapod
Ha megrendelted, akkor hamarosan megérkezik ;) Türelem
Szerk: Zoinberg 2014-07-10 22:13:53
beküldve: 2014-07-09 22:19:19
(#219) Sziasztok!
Sziasztok!
E-mailt szeretnék írni a Mangafnnak de hogy kellene csinálnom?
Az oldal tetején rámentem hogy "Mangafan" majd a "kapcsolat" menü pontra és kiadott ilyen e-mail író mezőt de kér egy nevet és e-mail címet.Ofa az én e-mail címem kell írni vagy a Mangafanét?Ha a Mangafanét akkor az ő e-mail címük mi?
Az oldal tetején rámentem hogy "Mangafan" majd a "kapcsolat" menü pontra és kiadott ilyen e-mail író mezőt de kér egy nevet és e-mail címet.Ofa az én e-mail címem kell írni vagy a Mangafanét?Ha a Mangafanét akkor az ő e-mail címük mi?
Szia!
Ilyenkor mindig a te adataidra kíváncsiak :)
Köszi:)
Sziasztok!
Szia!
Ilyenkor mindig a te adataidra kíváncsiak :)
beküldve: 2014-07-08 20:10:50
(#216) Sziasztok!
Úgy tudom,hogy van olyan akció,hogy ha 3 mangát rendelek akkor a negyediket ajándékba kapom.Ez automatikusan érvénybe lép vagy,hogy van ez?Előre kössz a választ.
Automatikus.:) Már amikor kosárba rakod, akkor is kiírja, hogy az egyik semmibe sem kerül.
Köszi:)
Úgy tudom,hogy van olyan akció,hogy ha 3 mangát rendelek akkor a negyediket ajándékba kapom.Ez automatikusan érvénybe lép vagy,hogy van ez?Előre kössz a választ.
Automatikus.:) Már amikor kosárba rakod, akkor is kiírja, hogy az egyik semmibe sem kerül.
beküldve: 2014-07-02 20:15:47
(#213) Úgy tudom,hogy van olyan akció,hogy ha 3 mangát rendelek akkor a negyediket ajándékba kapom.Ez automatikusan érvénybe lép vagy,hogy van ez?Előre kössz a választ.
Bár nem nézem, de a google/myanimelist szerint a 14. fejezetben már van egy kis változás az animéhez képest; illetve a 15. fejezettől írják, hogy külön utakra tér.
Egyébként tényleg nem értek hozzá, csak rákerestem. ^^'
Remélem segített.
Egyébként tényleg nem értek hozzá, csak rákerestem. ^^'
Remélem segített.
beküldve: 2014-05-19 21:31:04
(#211) Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy mikor tért külön utakra az Ao no exorcist manga és anime? Szeretném megtalálni a fonalat, hogy folytatni tudjam a mangát, de nem találom...
Valaki meg tudja mondani, hogy mikor tért külön utakra az Ao no exorcist manga és anime? Szeretném megtalálni a fonalat, hogy folytatni tudjam a mangát, de nem találom...
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."