Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi AnimeCon 2007
Kapcsolódó tartalom: Őszi AnimeCon 2007
Ezt biztos, h ide szeretted volna írni?
Ez a 2007-es őszi con topicja
Hopsz
Azonnal törlöm
Köszi
Másold át előtte a jó topicba
Ok meglesz de nem tom törölni!
sysy-chan
Hopsz
Azonnal törlöm
Köszi
Másold át előtte a jó topicba
MIANEVED?!
Hopsz
Azonnal törlöm
Köszi
sysy-chan
beküldve: 2008-09-29 21:43:04
(#146) Ezt biztos, h ide szeretted volna írni?
MIANEVED?!
De a tömegúszás vicces dolog
Hali mindenkinek!
Én igazából csak a szombati napról tudok véleményt mondani.
Vegyes érzelmeim vannak a Connal kapcsolatban. Már nem tudom mennyin voltam összesen de egy idő után kezd kicsit unalmassá válni.
Sajnos.
De mindezektől függetlenül jó volt.
Reggel a barátnőmmel 3/4 négykor keltünk el akartunk menni a legelső busszal.
Persze nekem sikerült lekésnem így volt egy 30 perces sétánk az állomásig.
Fél 7 körül értünk a pecsához.
Rögtön sorba is álltunk a jegyekért.
Szerencsénk volt! A tömeg csak utánunk jött.
Ott virítottam végis a Kakashis pólómban és meg kell mondjam jó sokan megnézték!
A sorbanállás volt a legizgibb rész!
Minden irányból préselték az embert de mindent a jegyekért alapon túléltük. Bár a barátnőm mikor meglátta a kordonra rátúzött mekispoharat halálfélelemmel remegő hangon mondta. "Én nem a karok így járni!
Szerencsére nem jártunk így és végigröhögtük az egészet.
Akkora marhákkal voltunk körülvéve....
(Persze jó értelemben) Rádaásul még perverzek is voltak!
De így volt jóóóóóóóóóóó!
A jegyeket megkaparintva a másik sor következett. Vicces volt ahogy visszakunkorodott (elég hosszú volt) de azért szépen haladtunk a cél felé!
Már majdnem befordultunk a sarkon mikor az elöttünk lévő lányok meglátták a felsőmet.
Az egyik odajött,megfogta:
"-Volt egy pólód!"- Mondta és én halálfélelemmel néztem rá!
Tényleg olyan arcot vágott mint aki mindjárt leszedi rólam a Kakashis pólómat!
Szerencsére megúsztam a dolgot és bejutottunk.
Az ez után következő részeket meg már mindenki el tudja képzeni.
Vásárlás,tolakodás, AMV-nézés, Cosplay stb...
Hát kb nekem ennyi volt a Con.
De azért jó volt! Megérte!
sysy-chan
Szerk: Sysy-chan 2008-09-29 21:43:24
Idén azért nem igazán lehetett megkülönböztetnia két "sort "
két sor volt a helyben vételesnek. és a harmadik az elővételesnek.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-12-16 20:32:35
(#143) éncsak vasárnap voltam, akkor is volt tömeg mégis szinte azonnal bejutottunk...jó igaz nyitásra mentünk de akkor is meglepő volt...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Ha valaki elővetelben vesz jegyet, akkor is ki kell állnia a sort, vagy soron kívül bemehet? Ja igen, és ugye olyan nincs, hogy elfogynak az elővételes jegyek?
Ha feljutok Perstig, ez lesz az első animeconom, szeretném, ha minden simán menne. :)
Ha feljutok Perstig, ez lesz az első animeconom, szeretném, ha minden simán menne. :)
az elővételes jegynek külön sora van. és van egy határidő amíg lehet venni elővételben jegyet. amikor odaérsz már csak azt kell kitalálnod h melyik az elővételes sor (a legkisebb).
Hehe... az én első Conomon (2006 Ősz) ez pont fordítva volt...az elővételi sor az km eket kígyózott, míg én odasétáltam a másik asztalhoz és kérem a jegyet... persze ez a mostanin nem így volt de hála'z égen kaptam jegyet (de a jegyár is megnövekdett , de azért nem drasztikusan)
Meg az volt a vicces...(most nézema képet) ,hogy beálltunk abba a sorba, ami a képen van, kivártuk ,de nem kaptunk jegyet, hanem elküldtek a másik asztalhoz vagy miaz, és ott befúrtam magam és kértem a jegyet...magyarán feleslegesen álltam be abba a sorba...hmmm
De a tömegúszás vicces dolog
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-12-16 20:23:45
Idén azért nem igazán lehetett megkülönböztetnia két "sort " ("sor")
Egyébként nem feltétlen a határideig lehet előrendelni, pl barátnőm teljesen korrekt időpontban (egy kicsit a vége felé) akart venni, és szombati már nem volt. Tehát 2008-asra érdemes lesz előbb, ha már idén is ekkora káosz volt x3
Egyébként nem feltétlen a határideig lehet előrendelni, pl barátnőm teljesen korrekt időpontban (egy kicsit a vége felé) akart venni, és szombati már nem volt. Tehát 2008-asra érdemes lesz előbb, ha már idén is ekkora káosz volt x3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-12-16 20:18:46
Ha valaki elővetelben vesz jegyet, akkor is ki kell állnia a sort, vagy soron kívül bemehet? Ja igen, és ugye olyan nincs, hogy elfogynak az elővételes jegyek?
az elővételes jegynek külön sora van. és van egy határidő amíg lehet venni elővételben jegyet. amikor odaérsz már csak azt kell kitalálnod h melyik az elővételes sor (a legkisebb).
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-12-16 19:19:24
(#139) Ha valaki elővetelben vesz jegyet, akkor is ki kell állnia a sort, vagy soron kívül bemehet? Ja igen, és ugye olyan nincs, hogy elfogynak az elővételes jegyek?
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Szerk: Erda Zin 2007-12-16 19:20:02
Köszike.
Én még múltkorában próbáltam feljutni a Mat-os oldalra, hátha ott van némi info, de pont vmi gáz volt vele...
Én még múltkorában próbáltam feljutni a Mat-os oldalra, hátha ott van némi info, de pont vmi gáz volt vele...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Mellesleg ezt honnan lehet tudni?
Hungarocomixon osztogattak szórólapokat, és ki is volt rakva egy plakát (szép lila, a tavaszi hangulat kedvéért, ezért a "reklámarc" Kiddy Grade Eclairjének is lila lett a szeme...ennél nagyon baromságot, annyi Animaxos - tehát kezdőbb körökben is ismert - lilaszemű szereplő van >.<"), bár lehet máshol is hirdetik már neten.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
2008. ápr. 19-20
PECSA
PECSA
Wow. Mekkora érzék!... vhogy mindig eltalálják a számomra necces időpontokat. Tavaly azért szorítottam, hogy ne a ballagásomkor legyen májusban, idén meg, hogy ne áprilisban . Na mindegy, még lehet hogy jó lesz az időpont...
Mellesleg ezt honnan lehet tudni?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Hmm...már az őszi is "vicces " volt...A SakuraConra meg már majd tankkal kell menni...(oroszosan)
Ha tank nem is kell, de egy pszh-t kölcsön kéne venni... És akkor többet "vásárolhatnánk"... hm...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."