Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi AnimeCon 2007
Kapcsolódó tartalom: Őszi AnimeCon 2007
Nem tudom, hogy hogy fogom kibírni az Október 6.-ai műsort ( amit előtte 1 nappal tartunk) , anélkül, hogy a vértanúk neve helyett az "Éljen a Con"-t kiabáljam ki többszáz főnek
nem akarlak megbántani, de azért add már meg lécci a tiszteletet azoknak akik a hazáért haltak meg...
annyira fel tud idegesíteni pl ha vki a himnusz alatt röhög...
(ez most itt épp nem rád vonatkozott csak ugy általánosságban említettem)
persze a con is fontos de okt. 6.a nem véletlenül nemzeti ünnep...
U.I. : Éljen a mi drága Egyetlen Mangafan Kiadónk
ez viszont már nagyon is igaz!
nem akarlak megbántani, de azért add már meg lécci a tiszteletet azoknak akik a hazáért haltak meg...
annyira fel tud idegesíteni pl ha vki a himnusz alatt röhög...
(ez most itt épp nem rád vonatkozott csak ugy általánosságban említettem)
persze a con is fontos de okt. 6.a nem véletlenül nemzeti ünnep...
U.I. : Éljen a mi drága Egyetlen Mangafan Kiadónk
ez viszont már nagyon is igaz!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-10-03 22:16:45
beküldve: 2007-10-03 21:41:30
(#58) 1 kérdés
esetleg vki rajtam kívül jön vki Ajkára Kárpátia koncertre?
pénteken lesz, este...durva lesz, mert nem is alszok szinte és mehetek a conra
esetleg vki rajtam kívül jön vki Ajkára Kárpátia koncertre?
pénteken lesz, este...durva lesz, mert nem is alszok szinte és mehetek a conra
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
A Bankrablós buliról annyit, hogy fél kilenckor a PeCsa előtt. :)
Fél kilenckor? Én akkor túl későre megyek.
Nekem Wing kell egyenlpre csak : ) Arra fogom alapozni a késöbbi Gundam mangákat. Nállam ez a rossz szokás : D
Miért lenne az rossz szokás? Megvan a célkitűzés :) Egy sorozatot én is be akarok szerezni, de szerintem az is csak 4-5 részletben lesz, mer a világ pénze nem lenne elég - nemhogy az enyém...
Hane ga nai... naze?
Nekem Wing kell egyenlpre csak : ) Arra fogom alapozni a késöbbi Gundam mangákat. Nállam ez a rossz szokás : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nekem csak Gundam Wing manga kell... Ennyi elég az én boldogságomhoz : D
Én kinéztem párat, de attól tartok fele nem is lesz kapható... (A hülye igényeim...)
Hane ga nai... naze?
beküldve: 2007-10-03 19:55:39
(#53) Nekem csak Gundam Wing manga kell... Ennyi elég az én boldogságomhoz : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-03 19:53:56
(#52) Nah most, hogy már van normális netem, tok fórumozni. Nekem ez lesz a 5. conom, és már nagyon várom. Ami érdekel az elsősorban mangák minden mennyiségben (a baj az, hogy nincs rá sok pénzem ), az AMV versenyes AMV-k (is:)), meg a cosplay. Kövezzetek meg, de nekem már van jegyem...
Hane ga nai... naze?
beküldve: 2007-10-03 19:41:19
(#51) Háát , rengeteg érdekesség lesz, az tuti :) Én jó kis CosPlay ruci alá rejtem, hogy "noob" vagyok (Conozást illetően, mivel 1. Conom) :) Hát...Hogy mit is veszek? Én még nem döntöttem el nagyon, de én inkább külföldi mangákat szeretnék :) A Princess Princess-t végig, az tuti :) Mikiyo Tsuda forevör :) Jajj , még túl kell élnem 3 napot :( De azzzztán vigyázz Con, Jövünk! :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-10-03 19:35:17
(#50) beküldve: 2007-10-03 19:33:31
(#49) Ez a bankrablós cucc nem is hülyeség...
Ááh, na lássuk csak, kell venni
×Chobits (fenébe, miért kezdtem bele, béna ecchi >.<)
×Hellsing (bár ahogy magamat ismerem úgyis 2 kötetet veszek)
×Tarot Café
×Árnybíró
×hmm...alig ismerek olyan mangát, amibe ne tudnék belekötni, hogy "de ezért meg ezért nem jó és nem kell". Szóval akkor izé, talán még ott körülnézek, előfordulhat, hogy valami tök újat veszek meg
És ha a Mangafan pultnál valami helyes csávó fog ülni, akkor szerintem veszen egy Ken-sínt. De ezt inkább visszavonom
Ááh, na lássuk csak, kell venni
×Chobits (fenébe, miért kezdtem bele, béna ecchi >.<)
×Hellsing (bár ahogy magamat ismerem úgyis 2 kötetet veszek)
×Tarot Café
×Árnybíró
×hmm...alig ismerek olyan mangát, amibe ne tudnék belekötni, hogy "de ezért meg ezért nem jó és nem kell". Szóval akkor izé, talán még ott körülnézek, előfordulhat, hogy valami tök újat veszek meg
És ha a Mangafan pultnál valami helyes csávó fog ülni, akkor szerintem veszen egy Ken-sínt. De ezt inkább visszavonom
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-03 18:20:55
(#48) Hm.. programok?
Jó sok dolgom lesz az bizti!
Úgy kiköltekezem magam, hogy az valami szörnyű! Vagy 8 manga van tervben.. de remélem több is lesz belőle Olyan sok jó manga van és olyan kevés lóvém! De nem vinnyogok De abba a bankrablós buliba én is beugranék... mondjuk egész jól török fel zárakat ha az megfelel
Egy rakat programra beülök, vagyis beülnék, ha tudnám magam klónozni..
De az fix, hogy megpróbálom megnézni az összes vetítést!(animehiányban szenvedek )
A Cosplay is bejön, szal azt se lehet kihagyni!
Még jó hogy 2 napra megyek. Tök hulla leszek a végére, de megéri!
Jó sok dolgom lesz az bizti!
Úgy kiköltekezem magam, hogy az valami szörnyű! Vagy 8 manga van tervben.. de remélem több is lesz belőle Olyan sok jó manga van és olyan kevés lóvém! De nem vinnyogok De abba a bankrablós buliba én is beugranék... mondjuk egész jól török fel zárakat ha az megfelel
Egy rakat programra beülök, vagyis beülnék, ha tudnám magam klónozni..
De az fix, hogy megpróbálom megnézni az összes vetítést!(animehiányban szenvedek )
A Cosplay is bejön, szal azt se lehet kihagyni!
Még jó hogy 2 napra megyek. Tök hulla leszek a végére, de megéri!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-03 17:27:14
(#47) huu asszem én sem merem majd kiszámolni a végén, hogy mennyit költöttem . de alapból azt mondom megéri , mert utoljára a 2006-os tavaszi conon voltam. Igazából ez volt az első conom is egyben, és annyira jó volt!!!! (azóta meg mindig közbe jött vmi.) De már én is gyüjtöm a pízt a mostanira jó régóta . Na meg erősen számolom vissza a napokat. Idén többen megyünk és több napra, szóval tuti jó lesz!!!
(Ami meg a tüntetésesdit illeti, jó lenne ha most kimaradna. tavaly októberben ez is benne volt, hogy nem jutottam fel a conra ...na meg egyedül, helyismeret nélkül Bp.-en ...)
(Ami meg a tüntetésesdit illeti, jó lenne ha most kimaradna. tavaly októberben ez is benne volt, hogy nem jutottam fel a conra ...na meg egyedül, helyismeret nélkül Bp.-en ...)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-10-03 17:28:10
beküldve: 2007-10-03 16:54:41
(#46) alister , superkrumply és többi rajongó!
A Bankrablós buliról annyit, hogy fél kilenckor a PeCsa előtt. :) Harisnya nem kell a fejre, nagyon ódivatú, és amúgy sem divatos :) Én CosPlay ruciban leszek tetőtől talpig ( Daimoon a Daishikenből) , magyarul az álca megvan :) Na jó-jó, mindezt viccnek szántam, de egy valamitől félek . Remélem senkinek sem támadna kedve tüntetni Október 6.-án ( Aradi vértanúk stb.) , bár manapság nem lepődök meg semmin....Nah majd átvágom magam a shurikenemmel :)
A Bankrablós buliról annyit, hogy fél kilenckor a PeCsa előtt. :) Harisnya nem kell a fejre, nagyon ódivatú, és amúgy sem divatos :) Én CosPlay ruciban leszek tetőtől talpig ( Daimoon a Daishikenből) , magyarul az álca megvan :) Na jó-jó, mindezt viccnek szántam, de egy valamitől félek . Remélem senkinek sem támadna kedve tüntetni Október 6.-án ( Aradi vértanúk stb.) , bár manapság nem lepődök meg semmin....Nah majd átvágom magam a shurikenemmel :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-10-03 15:20:51
(#45) Ha a conos kitűzőkre gondolsz tuti lesznek, tavasszal is egy rakat volt. Amúgy meg másmilyenek is biztos lesz (új bolt van), lassan olyan választék lesz, hogy nem tudunk választani. Nem igaz, hogy ezt is megéltük!!
A bankrablás jó ötlet, úgyis csak hasznos dolgokat vennénk belőle -ha mentek szóljatok
A bankrablás jó ötlet, úgyis csak hasznos dolgokat vennénk belőle -ha mentek szóljatok