Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi AnimeCon 2007
Kapcsolódó tartalom: Őszi AnimeCon 2007
beküldve: 2007-10-06 19:14:42
(#104) beküldve: 2007-10-06 00:38:26
(#103) Emberek, de jó nektek. Én is úgy mennék, de még nem kaptam fizetést. Pedig az Árnybírót már tűkön ülve vártam.
Mindenkinek jó szórakozást és költekezést kívánok! Tomboljátok ki magatokat azok helyett is, akik nem tudnak menni.
Vérzik a szívem.
Mindenkinek jó szórakozást és költekezést kívánok! Tomboljátok ki magatokat azok helyett is, akik nem tudnak menni.
Vérzik a szívem.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2007-10-06 00:41:29
Ráadásul én csak vasárnap megyek haza.
Ez nálam is stimmel Bár nem haza, hanem vissza a koliba
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2007-10-05 19:39:19
És igen, már Pesten vagyok.
De jó valakinek... Én meg kelek ötkor és vonatozok
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-05 19:20:01
(#99) beküldve: 2007-10-05 18:56:16
(#98) KI jön a Conra? mert én iiiiiiigen! jaj de várom már!
Ugye egy cseppet se látszik h már másodszorra megyek! :)
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Ehehe, én okulva az általános iskolában megesett...üm, hogyismondjammagának..."ki közösítésből" gimnáziumba menetkor már meg sem említettem, hogy én szeretem a kínai meséket (exklúzív Gólyatábor hangfelvétel: háztáraim épp arról beszélgetnek takarodó után, hogy "van az a hülye új csatorna, az Animax, amin ilyen hülye kínai mesék mennek, ismeritek?" -> nem szóltam bele a beszélgetésükbe, nem is nagyon tudtam volna a röhögéstől ). Csak akkor beszélek róla, ha kérdezik
//update: de asszem kicsit elszálltunk az eredeti témától
//update: de asszem kicsit elszálltunk az eredeti témától
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-05 18:53:15
beküldve: 2007-10-05 18:16:54
(#96) Nekem voltak gondok az új sulimban mert nehezen találtam olyan barátnőt aki nem hurrogta le a hobbimat!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Hanon babám biztosan kritizálja majd mindkét napot.
Úgy legyen
Jesszusom, ilyen véletlen egybeeséseket XD Kicsoszogok a teremből (sose volt szimpatikus az a matekterem XD), barátnőm épp beszélget a folyosón egyik egy évvel felettünk járó barátnőjével, kicsit hallgatom, és akkor eldurran a kérdés lánytól:
"és te szereted az ilyen japán animációs..." -> nem mondta teljesen végig, lehetnek arrafelé antifanok is >.<
Barátnőm válasza a "nem nagyon ismerem őket" kicsit lehangolta, de erre én benyögöm, hogy "én viszont igen" Egyből a con lett a téma, és már meg is van beszélve, hogy ott találkozunk. És pont így con előtti nap ismertem meg, ááh, azt hittem ilyen csak a mesében van
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-05 14:12:18
(#94) én bevállalom a vasárnapot
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: miyu 2007-10-05 10:44:40
Meglesz és hozok magammal majd részletes beszámolót.
szerk.: Én csak a szombati napot tudom kommentálni, de Hanon babám biztosan kritizálja majd mindkét napot.
szerk.: Én csak a szombati napot tudom kommentálni, de Hanon babám biztosan kritizálja majd mindkét napot.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-05 11:10:44
beküldve: 2007-10-05 10:19:31
(#90) És ide is beírom. Holnap con!!!!!!!!! Ma délután megyek fel, a Petőfi Csarnoktól fél órára lesz a szállásom.