Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi AnimeCon 2007
Kapcsolódó tartalom: Őszi AnimeCon 2007
beküldve: 2007-10-03 12:59:14
(#44) Nekem ez lesz a 4. Conom, de ugyanugy várom, mint az elsőt. A folyosón csupa finomság, meg az a sok amv Tavasszal ugyis indulni akarok a versenyen, szval figyelni kel a konkurenciát. Ez a fő program, meg lehet hogy benézek a teás előadásra! *Nagy teafan!!
Jut eszembe, a tavalyi képregényfeszt óta vadászom a kitűzőtöket, most lesz?
Jut eszembe, a tavalyi képregényfeszt óta vadászom a kitűzőtöket, most lesz?
beküldve: 2007-10-03 10:55:51
(#43) Mi is megyünk, szombaton négyen, vasárnap ketten . Kezdek izgulni, hogy elég lesz-e a nyár óta tartalékolt huszas a vásárlásra... ráadásul nem ártana, ha maradna némi pénz a képregénybörzéra is... hm.... abba a bankrablós buliba még be lehet szálni?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-10-02 19:46:59
(#42) Ha jól számolom mi öten megyünk Már mindenki totál be van zsongva, de ahogy látom ez nem csak velünk van így.. összeadtam, hogy kb. mennyi zsé kell..... azt hiszem a karácsonyi ajándékoknak integethetek. NEM BAJ, MEGÉRI!
beküldve: 2007-10-02 16:56:24
(#41) Köszönetnyílvánítás: hauu~, végül is kedves idesapám rávette drága jó idesanyámat, hogy mehessek mindkét napra, ráadásul ő hozta el a karszalagomat, kösz apu
Nagyon úgy néz ki, hogy életem első olyan conja lesz, amin nem végig a Nagyteremben meresztem a seggem. Sikerült kiszúrni a top 4 "Hanon sose nézné meg" moviet, de sebaj, addig zaklatom a jó öreg Trillianosokat, már úgy is szeretnek (tavalyi conon minimum 6-szor mentem ahhoz a pulthoz/nap, és felvásároltam a Hellsing készletet - sok szép zacsi)
No majd élménybeszámolok. És persze, ha nem baj, megint keresgélhetek félrenyomtatásokat az Árnybíróban?
Nagyon úgy néz ki, hogy életem első olyan conja lesz, amin nem végig a Nagyteremben meresztem a seggem. Sikerült kiszúrni a top 4 "Hanon sose nézné meg" moviet, de sebaj, addig zaklatom a jó öreg Trillianosokat, már úgy is szeretnek (tavalyi conon minimum 6-szor mentem ahhoz a pulthoz/nap, és felvásároltam a Hellsing készletet - sok szép zacsi)
No majd élménybeszámolok. És persze, ha nem baj, megint keresgélhetek félrenyomtatásokat az Árnybíróban?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-02 16:10:47
(#40) Programok?
Hmm..
hát a vásárlás, meg a a lebeszélt figuráim át átvétele , plussz a cosplayért is oda vagyok!!! De a kendobemutató, teaszertartás meg egyéb előadások is nagyon érdekelnek. Na meg idén elvileg tudok maradni az afterpartyra is (remélem)...
Bár jobban elnézve a progit rájöttem, hogy klónozni kéne magam, hogy mindenre eljussak, ami érdekel.
Hmm..
hát a vásárlás, meg a a lebeszélt figuráim át átvétele , plussz a cosplayért is oda vagyok!!! De a kendobemutató, teaszertartás meg egyéb előadások is nagyon érdekelnek. Na meg idén elvileg tudok maradni az afterpartyra is (remélem)...
Bár jobban elnézve a progit rájöttem, hogy klónozni kéne magam, hogy mindenre eljussak, ami érdekel.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-10-02 16:11:05
beküldve: 2007-10-01 22:07:05
(#39) hééj, ha vkinek vmi jókis jelmeze lesz annak kötelező ám fényképezkednie velem!!!
persze csak ha bejutok...
persze csak ha bejutok...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Melyik programok érdekelnek titeket?
Az egyik természetesen a vásárlás, és mivel nincs túl sok pénzem most, 1 figurát tuti veszek, a többit még meglátomXD (az Alive mangán naon gondolkodom ). Cosplayben versenyezni nem fogok ("sajnos" csak beöltözök shinigaminak poénból), de megnézem mind2őt, ugyanis mind2őben lesznek emberek, akiknek szurkolnom kell de nagyon
A filmek közül egyik sem érdekel, szal azok bukta, viszont ha kedvem lesz, akkor benézek AMV-t nézni
Kendobemutatót mindig meg akarom nézni, de sosem sikerül; mindig lerohanom a vásárlós pultokat, és akkor még vége a bemutatónak (vagy be sem jutok addig, olyan is megesett már^^")
Konzol nemigen érdekel, karaokéra max. benézek, és még mindig gondolkodom egy helybenrajzolós versenyen
Vasárnap a fő dolgom pedig az lesz, h megnézem performance-t, aztán Bleach RPG-mel hülyülök, talizok/fényképezkedem a haverokkal, sütit eszek...XDDD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-10-01 20:05:06
Mi ez a sok pesszimista hozzáállás? Inkább gondolkozzatok azon, hogy mennyi jó manga lesz.
tudod Nemesis b***hatom ha nem jutok be...
de nagyon remélem h bejotok...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
mint én Békéscsabáról megyek
Békéscsabáról?! Mivel mész? Vonat, busz, kocsi, tengeralattjáró, mecha? Mert én is onnan mennék de nem tom, hogy juttok oda meg vissza...
Hát a mecha túl drága lenne ezért marad a vonat az nem késik olyan sokat mint a buszok.
A 6:18-as indulok a Keleti-ig onnan buszal ameddig csak lehet, és a 19:45-el vagy 20:45-el megyek, attól függ mert igazából én nem békéscsabai vagyok onnan buszal megyek haza Dobozra és jó lenne elérni az utolsó buszt, nagy a valószínűsége, hogy a 20:45-ös lesz mert nek akarom kihagyni a Cowboy Bebop vetítést.
Más: Minkenkinek szól!
Melyik programok érdekelnek titeket?
Engem főleg a manga/anime púltok, a Kendobemutató-t is megnézem, AMV verszeny, Karaoke, Cosplayverseny nem neveztem be eggyikre sem de szeretem nézni és halgatni. A konzol verszenre lehet benevezek vagy csak beugrok majd kiderül +a Cowboy Bebop vetítés is
érdekel ........utánna nekem vége.
De akkor is jó lesz!!!!!!!!
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-10-01 17:51:46
Mondtam én, hogy optimista vagyok? Egyébként nekem is ez az első conom és én négynél is több mangát tervezek.
Mi ez a sok pesszimista hozzáállás? Inkább gondolkozzatok azon, hogy mennyi jó manga lesz.
Tudod...optimista ember az ,aki úgy tartja ,hogy alégy a kijáratot keresi a szobából...
és a mangákról meg anniyt,hogy ez lesz életem (remélhetőleg nem utolsó és tényleg lesz n_n) első olyan napja ,amikor 4 mangát veszek...és viszek haza...hihetetlen boldogsággal tölt el eme remek gondolat,melynek a bevalósulását öööhm 4(+,- 1) nap és egy szaros kis papírfecni állja útját De max becsempészem magam...habár az ciki lenne,ha kiderülnék... de nem baj...megoldommm
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-10-01 17:29:57
(#33) Mi ez a sok pesszimista hozzáállás? Inkább gondolkozzatok azon, hogy mennyi jó manga lesz.
beküldve: 2007-10-01 17:20:13
(#32) Nekem is első,és nincs jegyem...Mi lesz ha PONT engem nem fognak beengedni? Asszem akkor minimum vektorok fognak kijönni a hátamból
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-01 15:53:55
(#31) Ne csináljátok már ezt! mostmár teljesen gyomorfekélyes vagyok...ha nem jutok be akkor ott maradoka PeCsa előtt és nézem csorgó nyálllal ez embereket...és ezt fenyegetésnek is lehet venni szóval jobb,ha marad jegy még nekem,.....
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-10-01 15:29:32
(#30) Ööö...Valaki tapasztalt Conrajárót kérdeznék: Akinek már megvan a jegye, annak hol kell bemennie, mennyit kell állnia? Csak mert itt pihen mellettem a drága. ^.^