Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi AnimeCon 2007
Kapcsolódó tartalom: Őszi AnimeCon 2007
a Grimm-et ha lehet ne szidjátok! méghogy salakanyag?!
Először is nem T/2, hanem E/1. Ez csak az én véleményem. Másodszor pedig nem szidtam, nekem nem tetszik és kész, ráadásul minőségileg is az, aminek írtam.
ha már nyelvtan:
nem azt írtam h "ne szidd", hanem azt h "ha lehet ne szidjátok". az első egy embernek szólt volna (felszólítás, mellékesen nem szoktam parancsolgatni =P), a második egy kérés volt azokhoz, akik olvassák a topicot! hát igen... ki hogy értelmezi a mondatokat.
okés. nekem meg az a Narutóról a véleményem h tömegcucc. ezer egy tucatot találsz az animék között mint pl a Naruto! (ráadásul jobbat is!)
szerk.: és azt ne mondd h ne ítélkezzek a Naruto felett, mert képzeld megvan japánul az első 28 kötet. úgyhogy tudom h miről beszélek! XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-10-04 22:28:37
a Grimm-et ha lehet ne szidjátok! méghogy salakanyag?!
Először is nem T/2, hanem E/1. Ez csak az én véleményem. Másodszor pedig nem szidtam, nekem nem tetszik és kész, ráadásul minőségileg is az, aminek írtam.
beküldve: 2007-10-04 22:09:55
(#71) nem tecccchet mindenkinek ugyanaz a manga. vki szereti a narutot (és a zacsit is) vki nem. ennyi! ne már h a mangafannak kelljen 5-6 fajta zacsit csináltatnia azért h ingyen dobálhassa a fanoknak! elégedjetek meg egyfajtával! (na nem mintha imádnám a Narutot, de semmi bajom nincs vele. viszont a Grimm-et ha lehet ne szidjátok! méghogy salakanyag?! )
kiváncsi leszek mennyit kell majd sorbaállni a jegyekért... remélem nem órákat XD
kiváncsi leszek mennyit kell majd sorbaállni a jegyekért... remélem nem órákat XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Nekem nincs vele bajom, ha úgy jött le, akkor gomen. Épp azt mondom, hogy örülhetnek, hogy a Mangafanél a legjobb japán mangák vannak. Szal ezt akartam mondani.
beküldve: 2007-10-04 21:57:39
(#69) Öööh, Csaba, ha én majd "nem kérem szépen" a zacskót az lehetséges? ^_^" Tudod érdekes rohamom lesz a Naruto puszta látványától, méghogy olyannal kelljen járkálnom, jaj Ez amúgy másoknak is lókellemetlen lehet. Mondjuk egy hasonló nagy antifannak mint én olyan zacskó...megalázó, hogy olyat nyújtanak oda
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-04 21:56:17
(#68) mi a baja a jelenlévőkenk a narutoval ha szabad kérdeznem???
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Még szerencse, hogy Narutos, képzeld milyen szar lenne valami ratyi Grimm vagy hasonlóan salakanyag minóségű mangás táskával rohangászni.
beküldve: 2007-10-04 20:52:31
(#66) Én is már be vagyok sózva. A NARUTOS (FUJJ) ZACSKÓT PEDIG ODAADOM A LEGKÖZELEBB VELEM SZEMBEJÖVŐ EMBERKÉNEK! AZT Ő ÖRŰHET NEKI! Nem lesz másmilyen? Akármilyen, csak ne Narutos! Összeírtam, mi kéne, de sztem a felét nem fogom +venni... ahogy magamat és a szüleimet ismerem...
A beszélő szerencsesüti...
hehe...ez jó volt!
mellesleg, akkor majd lehet kérdésekkel is ostromolni Téged ugye?
Lehet, amíg nem olyanok, hogy mé Szaszuke, ménem Sasuke
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
És ha a Mangafan pultnál valami helyes csávó fog ülni, akkor szerintem veszen egy Ken-sínt. De ezt inkább visszavonom
Én (is) leszek a pultnál
Óó, az ego hatalma, férfiak Na majd elkapunk
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
És ha a Mangafan pultnál valami helyes csávó fog ülni, akkor szerintem veszen egy Ken-sínt. De ezt inkább visszavonom
Én (is) leszek a pultnál
hehe...ez jó volt!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-10-04 15:08:54
(#61) ConConCon
Egész nyáron erre gyűjtöttem, úgyhogy a kis megtakarított pénzemmel belevágok és vásárolok
Már megvan a jegyem is meg minden.
Csak azt sajnálom, hogy idén még nem cosplayezek Nem tudtam megcsinálni
Na de jövőre XD
Egész nyáron erre gyűjtöttem, úgyhogy a kis megtakarított pénzemmel belevágok és vásárolok
Már megvan a jegyem is meg minden.
Csak azt sajnálom, hogy idén még nem cosplayezek Nem tudtam megcsinálni
Na de jövőre XD
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Én (is) leszek a pultnál
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...