Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi AnimeCon 2007
Kapcsolódó tartalom: Őszi AnimeCon 2007
beküldve: 2007-09-30 18:32:10
(#14) Énisénisénisénis nagyon várom,de csak szombaton tudok menni,és a szüleim még így is Conelvonással fenyegtnek,ha kémiából még egy egyest beszedek.DE!Akaratom erős és acélos.Reszkess Con jövök!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-30 18:20:26
(#13) ÉN is már nagyon várom a Con-t, a tavaszira nem tudtam elmenni a fránya éretségi miatt, de most nem állíthat meg semmi, csak az a kár, hogy az eggyekre tudok csak menni és azon sem tudok végig maradni ez az átka a békéscsabai
vonat járásnak, de akkor is megéri, szeptember eleje óta spórolok amenyire csak tudok egy csomó animét/mangát terveztem be!
Egy MANGAFAN-os csomagra ÉN is RÁAKAROM tenni a KEZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vonat járásnak, de akkor is megéri, szeptember eleje óta spórolok amenyire csak tudok egy csomó animét/mangát terveztem be!
Egy MANGAFAN-os csomagra ÉN is RÁAKAROM tenni a KEZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Te jó ég! Rengeteg dolgom van még a conig (cosplay, stb), de mindenek előtt elmegyek kirabolni egy közeli bankot ! Ha majd a TV-ben valami olyasmit láttok-hallotok, hogy " Vigyázat!Kiskorú mangamániás bankrabló közelít", akkor az én leszek... Jó okéjjs, csak vicc volt Ezzel a remélhetőleg sok új megjelenésre céloztam! Gyerekek, elhiszitek, hogy nemsokára Con? Valaki ébresszen fel :) Nem tudom, hogy hogy fogom kibírni az Október 6.-ai műsort ( amit előtte 1 nappal tartunk) , anélkül, hogy a vértanúk neve helyett az "Éljen a Con"-t kiabáljam ki többszáz főnek :) Szorítsatok!
U.I. : Éljen a mi drága Egyetlen Mangafan Kiadónk
Szívemből szóltál testvér... mindenben,a banktól a kiadóig
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-30 16:48:19
(#11) Te jó ég! Rengeteg dolgom van még a conig (cosplay, stb), de mindenek előtt elmegyek kirabolni egy közeli bankot ! Ha majd a TV-ben valami olyasmit láttok-hallotok, hogy " Vigyázat!Kiskorú mangamániás bankrabló közelít", akkor az én leszek... Jó okéjjs, csak vicc volt Ezzel a remélhetőleg sok új megjelenésre céloztam! Gyerekek, elhiszitek, hogy nemsokára Con? Valaki ébresszen fel :) Nem tudom, hogy hogy fogom kibírni az Október 6.-ai műsort ( amit előtte 1 nappal tartunk) , anélkül, hogy a vértanúk neve helyett az "Éljen a Con"-t kiabáljam ki többszáz főnek :) Szorítsatok!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-09-30 15:48:09
(#10) Megy majd valaki az Árkád környékéről az első napon?
Time to enter The World with no Future.....
Nekem személy szerint, és Micchannak is szívügye volt az Alive, és asszem iszonyat állatul néz ki
ps. még pénteken írt a jogközvetítő, akitől licenszeltük a mangát, hogy Takahasi mester gratulált a magyar borítóhoz nagyon tetszik neki
ps. még pénteken írt a jogközvetítő, akitől licenszeltük a mangát, hogy Takahasi mester gratulált a magyar borítóhoz nagyon tetszik neki
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-09-30 13:12:13
(#8) Hmm... ez az Alive igen érdekesnek tűnik, szeretem a komolyabb hangvételű mangákat Ha addig a pénzemet nem figurára költöm, akkor veszek is egyetXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-30 10:31:15
(#7) Váááá!!! Asszem jó lenne, ha rámszakadna vmelyik bank a con idejére!
amúgy meg már megint be voltam indulva és körbejártam a könyves boltokat, hogy megjött-e már a Naruto vagy az Árnybíró...persze sehol nem volt!!!Csak én néztem el a megjelenést. Nem baj a conig már kibírom!!! Az a zacsi tök jó!!!
amúgy meg már megint be voltam indulva és körbejártam a könyves boltokat, hogy megjött-e már a Naruto vagy az Árnybíró...persze sehol nem volt!!!Csak én néztem el a megjelenést. Nem baj a conig már kibírom!!! Az a zacsi tök jó!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
a webboltban hogy van a postaköltség? az ok h ha vki kettőt vesz, de mi van ha kettőnél többet? akkor sincs postaköltség vagy akkor már van? (lehet h hülye kérdés, de így is lehet értelmezni. több kötet->nagyobb súly->több pk)
Pontosabban: legalább két kiadvány (manga, Mondomagazin), vagy annál több esetében mindennemű többletköltséget átvállalunk.
Szerk: MangaFan Webbolt 2007-09-30 02:30:34
beküldve: 2007-09-29 23:54:19
(#5) először is örülök az oldalfrissítésnek. ^^ jó lenne gyakrabban...
a Naruto-s zacsi jó ötlet volt. a másik oldalán is ő van? vagy esetleg másik szereplő/anime? imádom az ilyen extrákat, a kis apróságokat a fanoknak.
az Alive-ra én is kiváncsi leszek (mint műre, nem h milyen lett a fordítás stb...), bár igaz h olvastam. ezért is leszek rá kiváncsi, mert csak átfutottam a művet a neten (magyarul).
Kenshin-t meg úgyis megveszem. (remélhetőleg végig majd)
Árnybíró-t szerintem most kihagyom, pénz hiánya miatt. de még idén tervbe van véve a többi addig megjelenő művel együtt.
a webboltban hogy van a postaköltség? az ok h ha vki kettőt vesz, de mi van ha kettőnél többet? akkor sincs postaköltség vagy akkor már van? (lehet h hülye kérdés, de így is lehet értelmezni. több kötet->nagyobb súly->több pk)
a Naruto-s zacsi jó ötlet volt. a másik oldalán is ő van? vagy esetleg másik szereplő/anime? imádom az ilyen extrákat, a kis apróságokat a fanoknak.
az Alive-ra én is kiváncsi leszek (mint műre, nem h milyen lett a fordítás stb...), bár igaz h olvastam. ezért is leszek rá kiváncsi, mert csak átfutottam a művet a neten (magyarul).
Kenshin-t meg úgyis megveszem. (remélhetőleg végig majd)
Árnybíró-t szerintem most kihagyom, pénz hiánya miatt. de még idén tervbe van véve a többi addig megjelenő művel együtt.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Arra én is kíváncsi vagyok, nah meg az új Árnybíró kötet is tök jó lesz. Ez a kötet eddig az egyik legjobb szerintem.
Hát még én Új nyomdánk van, eddig nagyon ígéretes, különösen az Élnire vagyok kíváncsi.
beküldve: 2007-09-29 22:44:55
(#2)
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-09-29 22:45:43
beküldve: 2007-09-29 22:34:04
(#1) Hivatalos Con infókat a hivatalos weboldalról:
www.animecon.hu
www.animecon.hu
Szerk: Csaba 2007-09-29 22:35:51