Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi AnimeCon 2007
Kapcsolódó tartalom: Őszi AnimeCon 2007
beküldve: 2007-10-01 15:02:27
(#29) szóval azt akarjátok mondani h valószínűleg feleslegesen fogok Bpre felmenni???????
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-01 13:52:25
(#28) Én meg 2 napra megyek, yey, és 4. conXD De annyira várom, mintha az első lenneXD
Éééés mind2 napon Bleaches shinigami cuccban fogok lenni, tökjó lesz abban a ruciban végigszambázni fél Budapestet, szombaton egy Jiraiyával, vasárnap meg egy kisebb CP csoporttal... már alig váromXDDD
Sajna nekem most nincs pénzem, de egy figurát mindenképpen veszek, mert azt nekem conon már szinte kötelező
Éééés mind2 napon Bleaches shinigami cuccban fogok lenni, tökjó lesz abban a ruciban végigszambázni fél Budapestet, szombaton egy Jiraiyával, vasárnap meg egy kisebb CP csoporttal... már alig váromXDDD
Sajna nekem most nincs pénzem, de egy figurát mindenképpen veszek, mert azt nekem conon már szinte kötelező
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-10-01 12:06:03
(#27) Juhéé, én is megyek Szombaton Conra 15k-t viszek magammal, de spórolok, mert kell cricketütőre a pénz. Jegy már megvan a Sárkánytűzből, kocsival felvisznek, szóval hawaiidizsibugi.
uye nincs ojan h nem tok bemenni mer nics hej?????????
hát éppen ezért veszi meg egy csomó ember elővételben a jegyet! (mint pl mi is) mert messziről megyünk és semmi kedvünk sincs ahhoz a szituhoz h előttünk becsukják a kapukat, mert elérte a max létszámot a csoport!
animecon.hu: "Amennyiben 2500 db belépőjegyet kiadtunk (beleértve a szervezőket is), több ember nem jöhet be."
nem hülyeségből írták ezt ki, hiszen nekik több pénz jönne be abból ha vki nem elővételbe (mert olcsóbb), hanem a helyszínen veszik meg a jegyeket!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-10-01 11:22:32
(#25) uye nincs ojan h nem tok bemenni mer nics hej?????????
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-30 23:29:56
(#24) Húú de bátrak vagytok!
Nekem is az első Conom, lehet hogy épp ezért , de nekem nincs merszem odaállítani jegy nélkül!
Már rendesen be is pánikoltam, amikor bejelentették abban a boltban, ahol venni akartam, hogy elfogytak a jegyek. De letudtam a dolgot a múlthéten, szerencsére 2 napra megyek!!! *hiper boldog viháncolós hangulatban van*
Ha jól tom, korlátozott férőszámú a hely, nem? Nincs para, hogy nem lesz hely??? (nemtom hányan szoktak lenni..)
Nekem is az első Conom, lehet hogy épp ezért , de nekem nincs merszem odaállítani jegy nélkül!
Már rendesen be is pánikoltam, amikor bejelentették abban a boltban, ahol venni akartam, hogy elfogytak a jegyek. De letudtam a dolgot a múlthéten, szerencsére 2 napra megyek!!! *hiper boldog viháncolós hangulatban van*
Ha jól tom, korlátozott férőszámú a hely, nem? Nincs para, hogy nem lesz hely??? (nemtom hányan szoktak lenni..)
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-09-30 22:48:43
(#23) biztatóan hangzik...
akk 1 kis segítségért könyörgök...ha nemelővételben veszem meg a jegyet akk, miko juthatok be???
ugyanis ez lesz az 1. conom...
Ugyan! én is bejutottam eddig mind2x er...és annyi az egész,hogy meg kell találni a pénztárat...sose abba a sorba állj be ami kilómétereket kígyózik,hanem keress a vaskorlát mögött egy asztalt amin látsz jegyeket ... amin szombat van irva...odamész álllsz és mikor jön valaki rendező illetve segítóő biztosan adni fog neked....csak én azért rettegek,de neked nem kell mert aki első conra megy az tuti bejut....n_n
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
mint én Békéscsabáról megyek
Békéscsabáról?! Mivel mész? Vonat, busz, kocsi, tengeralattjáró, mecha? Mert én is onnan mennék de nem tom, hogy juttok oda meg vissza...
Szerk: miyu 2007-09-30 21:47:17
beküldve: 2007-09-30 21:41:20
(#19) akk 1 kis segítségért könyörgök...ha nemelővételben veszem meg a jegyet akk, miko juthatok be???
beküldve: 2007-09-30 21:10:05
(#18) Órákat?
Én max 5 perc alat bejutottam, pedig én is elővételes voltam. Érdemes elővenni jegyet, mert pl mint én Békéscsabáról megyek és így legalább nem kell idegeskednem, hogy bejutok-e.
Én max 5 perc alat bejutottam, pedig én is elővételes voltam. Érdemes elővenni jegyet, mert pl mint én Békéscsabáról megyek és így legalább nem kell idegeskednem, hogy bejutok-e.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-09-30 20:13:32
(#17) Remélem kapok jegyet...mert a fél ország aki eljön az elővétebe veszi és órákat áll sorba...de én ezt nem teszem..tehát a helyszínen fogok jegyet venni,legalábbis remélem...ez rémálmom... hogy nem jutok be
beküldve: 2007-09-30 20:00:46
(#16) Szinte minden vidéki csak szombaton tud menni. Én pl. már pénteken Pesten leszek és csak vasárnap megyek haza, így az egész szombat megmarad.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-09-30 20:02:04
IIIGEn én is csak szombaton tudok menni sajnos de attól tartok ez lesz éééééletem lehető legjobb Conja... ha leírnám a sok sok sok okot ami miatt lesz ez így...akkor még a Spoilerből is kilógna XD De nagyon várom mááááár