Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi AnimeCon 2007
Kapcsolódó tartalom: Őszi AnimeCon 2007
beküldve: 2007-10-07 22:54:06
(#119) Most értem "haza" - ami jelenleg a kolit jelenti.... és most csak annyit teszek, hogy megmutatom az említett kis Inuyasha-t
[Link]
[Link]
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2007-10-07 22:54:59
beküldve: 2007-10-07 21:45:46
(#118) Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Ez a con télleg remekül sikerült. A cosplay sokat fejlődött az elmúlt évekhez képest, bár most is volt egy pár "meddigtartmégez" jellegű produkció. Mint azt az egyik szervezőtől megtudtam a performance cosplay előzsűrizése sajnos nem megoldható pedig igen hasznos lenne...
Figura és manga fronton is viszonylag kielégítő volt a választék, bár nem értettem a sok Dragonballos cuccot (asszem nem is adtak el belőlük sokat).
Szóval a 2007es őszi con mérlege nálam: 4 manga, 3 figura + a végén egy plüss (na ez nekem is meglepetés volt )
éééééééés sok-sok új ismerős.
Sőt egy régi vágyam is teljesült: lengethettem egy darabig a Dragonslayert!!!
Kell ennél több??
Ez a con télleg remekül sikerült. A cosplay sokat fejlődött az elmúlt évekhez képest, bár most is volt egy pár "meddigtartmégez" jellegű produkció. Mint azt az egyik szervezőtől megtudtam a performance cosplay előzsűrizése sajnos nem megoldható pedig igen hasznos lenne...
Figura és manga fronton is viszonylag kielégítő volt a választék, bár nem értettem a sok Dragonballos cuccot (asszem nem is adtak el belőlük sokat).
Szóval a 2007es őszi con mérlege nálam: 4 manga, 3 figura + a végén egy plüss (na ez nekem is meglepetés volt )
éééééééés sok-sok új ismerős.
Sőt egy régi vágyam is teljesült: lengethettem egy darabig a Dragonslayert!!!
Kell ennél több??
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-10-07 21:05:30
(#117) wáááá emberek életem 1. animeconja hatalmas élmény volt!!!!
azthiszem ezek után egyet sem fogok kihagyni...
a cosplay eszméletlenül teccett, minenkit lekaptam
de azt is jó volt látni h mennyi ember összegyűlt
külön dicséret Vikonak, aki Rock Lee-ként cosplayezett, és igencsak jó előadást láthattunk tőle, elképesztő volt
(csináltam is vele közös képet )
ugyancsak dicséret, annak a kb 7 éves kisfiúnak aki Inuyashának öltözött (mint utóbb sikerült kiderítenem Bendegúz volt a becses neve )
szintén nagyon nagyon jóvolt Sunny Nanaként ugyancsak nagyon teccett Pikkon jelmeze(Edward Elric)
és végül de nem utolsósorban Misu alakítása is nagyszerű volt Faye-ként
a csoportos verseny is nagyon állat volt
a legjobban az Akatsuki, ahogy eddig még nem láttuk őket, valamint a Berserk Project társulatok előadása teccett, részemről hatalmas taps illeti őket!!!
amugy meg vettem énis jósok mangát
(Bania 1-2, Kenshin, Naruto 2 )
minent összevetve K**VAJÓÓÓÓÓÓÓ volt!!!!!!
azthiszem ezek után egyet sem fogok kihagyni...
a cosplay eszméletlenül teccett, minenkit lekaptam
de azt is jó volt látni h mennyi ember összegyűlt
külön dicséret Vikonak, aki Rock Lee-ként cosplayezett, és igencsak jó előadást láthattunk tőle, elképesztő volt
(csináltam is vele közös képet )
ugyancsak dicséret, annak a kb 7 éves kisfiúnak aki Inuyashának öltözött (mint utóbb sikerült kiderítenem Bendegúz volt a becses neve )
szintén nagyon nagyon jóvolt Sunny Nanaként ugyancsak nagyon teccett Pikkon jelmeze(Edward Elric)
és végül de nem utolsósorban Misu alakítása is nagyszerű volt Faye-ként
a csoportos verseny is nagyon állat volt
a legjobban az Akatsuki, ahogy eddig még nem láttuk őket, valamint a Berserk Project társulatok előadása teccett, részemről hatalmas taps illeti őket!!!
amugy meg vettem énis jósok mangát
(Bania 1-2, Kenshin, Naruto 2 )
minent összevetve K**VAJÓÓÓÓÓÓÓ volt!!!!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-07 19:49:35
(#116) Baah, ez a vasárnap kicsit félresikerült...
Csak a cosplayért mentem, de kár volt. Kicsit alacsonyabb volt a színvonal, mint múltkor. Az mondjuk igen meglepett, hogy egyből két Mermaid Melody cosplay csapat is volt (miközben azt hittem csak én ismrem). Hát amit Gaito összesztriptízelt a színpadon, na az valami hatalmas Azt hittem kiüvöltözöm a torkomat ^.^" A másik MM cosplaynél, hát, amennyire félrecsúszott a Kizuna, annyira lett jó a Yume no Sono Saki he. Bár azt hittem Kodouzni fognak. Na nembaj, így is végig énekelgettem
A Higurashi cosplayben úgy igazán az előadás nem tetszett, mert sajna csak azok értették a poént, akik látáák is az animét. De azért a végén az Egao Happy Peace-re a tánc ari volt (na ezt is végigénekeltem...körülöttem ülő csávókák kicsit se voltak idegesek XDD). Amikor pedig Mermaid Melody cosplay után bejelentették a Princess Tutu-t véletlen beleüvöltöttem valakinek a fülébe (sose hittem volna, hogy három kedvencemet egymás után...), utólag is elnézést tőle Jó volt még a Full Moon wo Sagashités is, nagyon szépen énekelt a kislány. Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy ilyen tapló közönséggel rég találkoztam... >((
Nos úgy összességében nekem erről szólt a vasárnap, ja, még utána elmentünk Mekibe, megint voltak cosplayruhában kajálók, olyan jó nézni őket
//update: a hosszú hajú cosplay segítő, vagy zsűritag, vagy mittudomén ki, aki adogatta a mikrofont meg mindig kommentált meg miafranc, na ő kinek volt beöltözve?
//update2: aki tudja az első Mermaid Melody cosplayből a csávó (Gaito) msn címét az megadhatja
Csak a cosplayért mentem, de kár volt. Kicsit alacsonyabb volt a színvonal, mint múltkor. Az mondjuk igen meglepett, hogy egyből két Mermaid Melody cosplay csapat is volt (miközben azt hittem csak én ismrem). Hát amit Gaito összesztriptízelt a színpadon, na az valami hatalmas Azt hittem kiüvöltözöm a torkomat ^.^" A másik MM cosplaynél, hát, amennyire félrecsúszott a Kizuna, annyira lett jó a Yume no Sono Saki he. Bár azt hittem Kodouzni fognak. Na nembaj, így is végig énekelgettem
A Higurashi cosplayben úgy igazán az előadás nem tetszett, mert sajna csak azok értették a poént, akik látáák is az animét. De azért a végén az Egao Happy Peace-re a tánc ari volt (na ezt is végigénekeltem...körülöttem ülő csávókák kicsit se voltak idegesek XDD). Amikor pedig Mermaid Melody cosplay után bejelentették a Princess Tutu-t véletlen beleüvöltöttem valakinek a fülébe (sose hittem volna, hogy három kedvencemet egymás után...), utólag is elnézést tőle Jó volt még a Full Moon wo Sagashités is, nagyon szépen énekelt a kislány. Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy ilyen tapló közönséggel rég találkoztam... >((
Nos úgy összességében nekem erről szólt a vasárnap, ja, még utána elmentünk Mekibe, megint voltak cosplayruhában kajálók, olyan jó nézni őket
//update: a hosszú hajú cosplay segítő, vagy zsűritag, vagy mittudomén ki, aki adogatta a mikrofont meg mindig kommentált meg miafranc, na ő kinek volt beöltözve?
//update2: aki tudja az első Mermaid Melody cosplayből a csávó (Gaito) msn címét az megadhatja
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-07 19:50:49
beküldve: 2007-10-07 18:42:12
(#115) Fú hát nem volt semmi. 2 nap után elfáradtunk, de nagyon megérte. A cosplayesek állati ügyesek voltak a májusi conon nem voltak ilyen klassz jelmezek. Mondjuk a mai napon elég hosszúra sikeredett az előadás.. a végére mindenki kinyúlt és tökre türelmetlen volt. Legközelebb remélem csinálnak valami előválogatást, mert ez így nagyon fárasztó volt. Minden esetre nagyon élveztük (volt egy pár fura arc).
És nemtom feltűnt-e valakinek de most fele annyi sikítozás volt mint tavasszal. Lehet, hogy egyesek felnőttek a nyáron? De az is lehet, hogy most sokkal többen voltak és azé nem tűnt fel
Én is egy rakat mangát vettem, szám szerint ötöt, de most csak magyarokat. Aztán még kitűzőket, kulcstartót és posztert.
Alig várom a következőt!!
És nemtom feltűnt-e valakinek de most fele annyi sikítozás volt mint tavasszal. Lehet, hogy egyesek felnőttek a nyáron? De az is lehet, hogy most sokkal többen voltak és azé nem tűnt fel
Én is egy rakat mangát vettem, szám szerint ötöt, de most csak magyarokat. Aztán még kitűzőket, kulcstartót és posztert.
Alig várom a következőt!!
beküldve: 2007-10-07 14:19:12
(#114) Hátt ezzz nagyon ott volt! Egész nap egy 5 kilós mangatömböt cipeltem (Éljen a Mangafan-os Zacsi állóképessége :) ) Egyedül a bejutással volt baj, na de amikor megnyílt az ajtó....
Este 9-kor már otthon ücsörögtem egy nagy halom új manga kellős közepén! Én még ennyi embert nem is láttam! Nah meg a CosPlay! Az nagyon ász volt! 1 gond : Hogy az animebolt nem jött ki...Vagy csak Én vagyok Vak? Amúgy hazafelé menet a Japán túristák (a Homokóránál) Eléggé ferde szemmel néztek rám, a CosPlay rucim miatt :) És be is pózoltam nekik :) :P Hátt igen...Ez nagyon jó volt :)
Este 9-kor már otthon ücsörögtem egy nagy halom új manga kellős közepén! Én még ennyi embert nem is láttam! Nah meg a CosPlay! Az nagyon ász volt! 1 gond : Hogy az animebolt nem jött ki...Vagy csak Én vagyok Vak? Amúgy hazafelé menet a Japán túristák (a Homokóránál) Eléggé ferde szemmel néztek rám, a CosPlay rucim miatt :) És be is pózoltam nekik :) :P Hátt igen...Ez nagyon jó volt :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Hmm. Con so-so volt. Egy-két kellemetlenséget eltekintve nagyon jó.
Az ajándék reklámzacsi nagyon jó ötlet volt sztem. Aki nem értékeli, azt csak sajnálni tudom. ^^"
Az ajándék reklámzacsi nagyon jó ötlet volt sztem. Aki nem értékeli, azt csak sajnálni tudom. ^^"
Én értékeltem, csak előtört belőlem a kreativitás na
beküldve: 2007-10-07 10:37:13
(#112) Hmm. Con so-so volt. Egy-két kellemetlenséget eltekintve nagyon jó.
Árnybíróval kapcsolatban... először is: végre. Nagyon örülök, hogy végre a kezemben tarthatom a hetet.
Másik viszont, hogy kicsit félre vannak benne szabva a lapok. :S Van olyan oldal, ahol a széleken lévő szövegbuborék fele le van vágva. Bár ki tudom találni, hogy mi a szó, de azért mégis.
Többi mejelenést vszeg majd webbolton keresztül, mikor megjön a diákhitel. XD
Árnybíróval kapcsolatban... először is: végre. Nagyon örülök, hogy végre a kezemben tarthatom a hetet.
Másik viszont, hogy kicsit félre vannak benne szabva a lapok. :S Van olyan oldal, ahol a széleken lévő szövegbuborék fele le van vágva. Bár ki tudom találni, hogy mi a szó, de azért mégis.
Többi mejelenést vszeg majd webbolton keresztül, mikor megjön a diákhitel. XD
beküldve: 2007-10-06 22:49:51
(#111) Sziasztok!!Én olyan pancser vagyok...eddig még egyszer sem tudtam eljutni... olyan jó lehet azoknak aki eljutnak!! puszy mindenkinek!!
Rock 4 Ever!!!!
Persze, mert elvittem előled XDDD
Gege: öhm, a dícsérgetés nem az én műfajom
És igen, aki mindig félrerakja a kajapénzét...
Amúgy még valami conról: az a japán emberke férfi volt vagy nő? De most viccen kívül, komolyan kérdezem. Nem hallottam az előadást, csak akkor láttam őt, mikor mindenki fényképezkedett vele, mint egy ritka állatfajjal...
Gege: öhm, a dícsérgetés nem az én műfajom
És igen, aki mindig félrerakja a kajapénzét...
Amúgy még valami conról: az a japán emberke férfi volt vagy nő? De most viccen kívül, komolyan kérdezem. Nem hallottam az előadást, csak akkor láttam őt, mikor mindenki fényképezkedett vele, mint egy ritka állatfajjal...
Én 5 kötetet vettem egyszerre. De nem találtam 3as meg 7es Hellsing kötetet. Nem gond, a maradékot megrendelem.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-06 20:55:03
Hát, ez megint unalmas volt, de ott voltam Azt hiszem kinőttük a PeCsát...
na...nem kell fikázni, nem kötelező eljönni...dicsértél te meg már vmit is az életben???
-Grimm mesék manga -> csak azért vettem, mert unatkoztam XD
jah...akinél igy megy...én meg örülök ha tok venni 2 mangát...
na...nem kell fikázni, nem kötelező eljönni...dicsértél te meg már vmit is az életben???
jah...akinél igy megy...én meg örülök ha tok venni 2 mangát...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-06 20:09:22
(#107) ej de kár hogy nem tudtam elmenni még ígyis olyan jónak hangzik a kövire viszont tutira kimegyek ha megélem
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2007-10-06 19:34:07
(#106) Hát, ez megint unalmas volt, de ott voltam Azt hiszem kinőttük a PeCsát...
Nos, cosplay: Angel Sancu...Sanctur...Sanctuary vagy mi a halál végéről kimenekültem. Pontosabban kiimenekítettek, kint ragadt barátnőmnek postáztam egy Árnybíró 7-et ^_^"
Eööh, mekkora volt már, cosplay ruhában elvonultak Mekibe, ááh XDD "Jé, ott egy Alucard...meg egy Naruto..". Amúgy sokáig gondolkoztam rajta, de az az embreke, aki hasonlított Walterre Walter volt? XD
Üm, mi kemény kétszer mentünk el kajálni (PeCsában valahogy mindig akkor fogyott el a melegszenyó, mikor mi kerültünk sorra ><), és hogy máshogy vonultam volna, mint az egyedi Naruto-cosplayemmel XD Nos igen, nem tudtam mit kezdeni a szatyorra, és csináltam belőle anti-Naruto szatyrot >P Aztán valahogy bevillant, hogy mi lenne ha a fejemre húznám...*muwhaha* Tehát így esett meg életem első (anit-) Naruto-cosplaye, tök élethű volt, igaz nem mindenki értékelte túl jól >D
Üüm. hogy miket vettem...
-Hellsing 1, 3, 7 -> milyen sikítórohamom lett már az első kötet láttán, tudtam én, hogy érdemes korán menni *_* De azért kicsit se nézett rám hülyén az eladó csaj...3-at egyszerre XD
-Tarot Café 4 -> a reklámoknál a végén...VHD manga?! O_O
-Árnybíró 7 -> majd keresgélem a helyesírási hibákat ;P
Nos, cosplay: Angel Sancu...Sanctur...Sanctuary vagy mi a halál végéről kimenekültem. Pontosabban kiimenekítettek, kint ragadt barátnőmnek postáztam egy Árnybíró 7-et ^_^"
Eööh, mekkora volt már, cosplay ruhában elvonultak Mekibe, ááh XDD "Jé, ott egy Alucard...meg egy Naruto..". Amúgy sokáig gondolkoztam rajta, de az az embreke, aki hasonlított Walterre Walter volt? XD
Üm, mi kemény kétszer mentünk el kajálni (PeCsában valahogy mindig akkor fogyott el a melegszenyó, mikor mi kerültünk sorra ><), és hogy máshogy vonultam volna, mint az egyedi Naruto-cosplayemmel XD Nos igen, nem tudtam mit kezdeni a szatyorra, és csináltam belőle anti-Naruto szatyrot >P Aztán valahogy bevillant, hogy mi lenne ha a fejemre húznám...*muwhaha* Tehát így esett meg életem első (anit-) Naruto-cosplaye, tök élethű volt, igaz nem mindenki értékelte túl jól >D
Üüm. hogy miket vettem...
-Hellsing 1, 3, 7 -> milyen sikítórohamom lett már az első kötet láttán, tudtam én, hogy érdemes korán menni *_* De azért kicsit se nézett rám hülyén az eladó csaj...3-at egyszerre XD
-Tarot Café 4 -> a reklámoknál a végén...VHD manga?! O_O
-Árnybíró 7 -> majd keresgélem a helyesírási hibákat ;P
Szerk: Hanon 2007-10-06 20:56:14
beküldve: 2007-10-06 19:18:02
(#105) Rohadt jó volt!XD Életemben nem láttam még ennyi embert animeconon, úgyhogy erősen úgy éreztem magam, mitn egy szardínia, nagyon fáradt vagyok, de nagyon boldog
köszönöm, hogy egy évben 2szer szereztek nekem ilyen nagy örömöket, alig várom már a holnapot is
köszönöm, hogy egy évben 2szer szereztek nekem ilyen nagy örömöket, alig várom már a holnapot is
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD