Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Őszi AnimeCon 2007
Kapcsolódó tartalom: Őszi AnimeCon 2007
beküldve: 2007-12-16 14:17:31
(#134) Hmm...már az őszi is "vicces " volt...A SakuraConra meg már majd tankkal kell menni...(oroszosan)
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Nagyon vicces lesz a bejutás azt hiszem... O.o
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
tudni lehet már, hogy mikor és hol lesz a következő animecon?
2008. ápr. 19-20
PECSA
beküldve: 2007-12-16 13:17:24
(#131) tudni lehet már, hogy mikor és hol lesz a következő animecon?
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
A legjobb, hogy két napra megyek ( most először xD) Addigis túl kell élni még ezt a ...hány hónapot is?
Ha jól számolom kb. 4et... Én is menni szeretnék, aztán vagy összejön vagy nem Tavasszal egynaposra mentem... most ősszel kettőre... és alább már nem adom
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-12-07 14:44:00
(#129) Azzé alap! Még szép, hogy énis!
Terveim? Van egypár! xD Például ott a fantasztikusos koszplééély ( XD Hejesírás a köbön)
Ami még sehol sem áll, de ha kész lesz akkor... Ott van az AMV-m, amin már két hónapja dolgozok xD És ott a rajz verseny, amire még halvány lilám nincs, hogy mit nevezzek :) Mangát vagy tízet terveztem venni, ha nem többet, kifosztom a Trilliant. Nagyon nagy lesz. Hát remélem a progik is jók lesznek xD A legjobb, hogy két napra megyek ( most először xD) Addigis túl kell élni még ezt a ...hány hónapot is?
Terveim? Van egypár! xD Például ott a fantasztikusos koszplééély ( XD Hejesírás a köbön)
Ami még sehol sem áll, de ha kész lesz akkor... Ott van az AMV-m, amin már két hónapja dolgozok xD És ott a rajz verseny, amire még halvány lilám nincs, hogy mit nevezzek :) Mangát vagy tízet terveztem venni, ha nem többet, kifosztom a Trilliant. Nagyon nagy lesz. Hát remélem a progik is jók lesznek xD A legjobb, hogy két napra megyek ( most először xD) Addigis túl kell élni még ezt a ...hány hónapot is?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-12-07 14:33:12
(#128) beküldve: 2007-10-11 19:29:43
(#127) Sajnos csak a szombati nap feléig tudtam maradni. Jövőre tuti a két nap, ha kell padon alszok, de ott akarok lenni.
Amit beszereztem:
Árnybíró 7;
Naruto 2;
Dramacon 2;
Éjféli Opera;
Pirontan (meglepően jó);
Tűzharcos;
Usagi 3;
Friss Mondo és AS magazin;
Anyátlanok DVD;
Bin-Jip DVD;
Ennyi.
Amit beszereztem:
Árnybíró 7;
Naruto 2;
Dramacon 2;
Éjféli Opera;
Pirontan (meglepően jó);
Tűzharcos;
Usagi 3;
Friss Mondo és AS magazin;
Anyátlanok DVD;
Bin-Jip DVD;
Ennyi.
beküldve: 2007-10-11 18:34:44
(#126) Nekem ez volt életem első conja és biztos a többit se hagyom ki, mert marhára tetszett. Minden nagyon fasza volt. 4 dolgot sajnálok és kettőnek nagyon örülök. A sajnálatos, hogy nem volt Nyári srácok 2, hogy nem volt Földfény 2, hogy csak szombaton tudtam ott lenni és hogy nem volt több pénzem. Aminek örülök, hogy haveromat el tudtuk vinni és hogy mindketten bejutottunk. Bevásárlókörutam eredménye: 1. és 2. Mondo, Naruto 1-2, Ruroni Kensin, Árnybíró 7., Dramacon 2. Ez épp elég nekem olvasgatni. Mindent összevetve ez volt a legjobb hétvégém.
Elfogyott a jegy? Elég kellemetlen lehetett
Most hallok először olyanról, hogy elfogyott a jegy...
Előfordulhat, hogy lassan a Con kinövi a PeCsát?
Már kinötte. haverjaim javarész mind kintmaradtak amit igen bántam mivel általában a társaság miatt megyünk ki elsősorban.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Elfogyott a jegy? Elég kellemetlen lehetett
Lehetséges hogy egy kicsit nagyobb létszámra kellett volna tervezni!
Bár én mikor bejelentették hogy fél óra múlva még lesz jegy csak hely nincs akkor nagyon megörültem!
Valószínüleg azért is mert a barátnőm már folytogatott, hogy ő akkor miért jött el velem!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-10-09 20:39:00
(#123) Elfogyott a jegy? Elég kellemetlen lehetett
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-09 14:57:38
(#122) Sajna én nem jutottam be a conra!! :( :( :( kicsit se voltam ideges amkor bejlentették, h elfogyott az összes szombati jegy!!!! és én Agárdról mentem....
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2007-10-08 18:48:54
(#121) Én csak szombaton voltam, jó volt újra ott lenni, a programok jók voltak az AMV-k is (voltak azért gyengébek is)
a cosplay is jó volt, egyes jelemzek igazán jóra sikerültek és néhány eszköz/fegyver is.
Mangákat és anime DVD-ket is vettem..........sajnos nem tudtam mindet megvenni amiket szeretem volna azokra várnom kell.
Remélem a tavaszira is eljutok.
a cosplay is jó volt, egyes jelemzek igazán jóra sikerültek és néhány eszköz/fegyver is.
Mangákat és anime DVD-ket is vettem..........sajnos nem tudtam mindet megvenni amiket szeretem volna azokra várnom kell.
Remélem a tavaszira is eljutok.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-10-07 22:56:40
(#120) hát igen, aranyos kis csávó volt...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...