• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Full Metal Panic sorozatok
Oldalak: ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 <<>>
beküldve: 2008-01-11 09:57:01
(#63) Válasz Arishima (#62) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Hát, én most kezdtem el olvasni, és meg kell mondanom, hogy ez nagyon hosszú:P Lesz mit olvasnom, csak előtte essek túl a kötelezőn

Nem is annyira hosszú... csak kb. 200 oldal... gondolj bele, ha az olvasás fáraszt, milyen lehetett lefordítani!!!
Azért remélem, tetszik... bár, nem vok egy műfordító, azért igyekeztem...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-01-10 20:47:06
(#62)
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Hát, én most kezdtem el olvasni, és meg kell mondanom, hogy ez nagyon hosszú:P Lesz mit olvasnom, csak előtte essek túl a kötelezőn

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-01-10 20:44:10
(#61) Válasz Rockypapa (#59) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Azt nem tudom, hogy negyedik évad lesz-e animében... viszont a történet regényekben kőkeményen folytatódik... a Second Raid után folytatódó történet már 3(!) regényben folyik tovább: a Dancing Very Merry Christmas-ban (amit már lefordítottam magyarra, ha érdekel valakit, el tudom küldeni), a Continuing On My Own (amit még folyamatosan fordítok, mert kevés az időm - még hiányzik másfél fejezet, hogy kész legyen) és a Burning One Man Force (amit még az amerikai fordító nem fejezett be, így azt még nem is kezdtem el)... egyik történet jobb, mint a másik... és olyan fordulatok vannak benne, hogy még... és többek között kiteljesedik Sousuke és Kaname kapcsolata...

Ha megkérlek nekem is elküldöd az elsőt mindkét nyelven és a másodikat akkor angolul? A mailcímem megtalálod a profilomban, ha sokat foglalna, és bajos mailezni, akkor az msn-em is ugyanaz. Köszi előre is.

Papa, elment a mail!!!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-10 20:09:55
(#60) Válasz フリツク オル シィ (#58) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Hála az égnek! Most megnyugodtam... Mondjuk az eddigiek alapján akár ő is lehetett volnaXD

beküldve: 2008-01-10 18:33:22
(#59) Válasz フリツク オル シィ (#53) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
Azt nem tudom, hogy negyedik évad lesz-e animében... viszont a történet regényekben kőkeményen folytatódik... a Second Raid után folytatódó történet már 3(!) regényben folyik tovább: a Dancing Very Merry Christmas-ban (amit már lefordítottam magyarra, ha érdekel valakit, el tudom küldeni), a Continuing On My Own (amit még folyamatosan fordítok, mert kevés az időm - még hiányzik másfél fejezet, hogy kész legyen) és a Burning One Man Force (amit még az amerikai fordító nem fejezett be, így azt még nem is kezdtem el)... egyik történet jobb, mint a másik... és olyan fordulatok vannak benne, hogy még... és többek között kiteljesedik Sousuke és Kaname kapcsolata...

Ha megkérlek nekem is elküldöd az elsőt mindkét nyelven és a másodikat akkor angolul? A mailcímem megtalálod a profilomban, ha sokat foglalna, és bajos mailezni, akkor az msn-em is ugyanaz. Köszi előre is.

beküldve: 2008-01-10 18:24:09
(#58) Válasz Arishima (#57) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Az a mail címem már nem jó... inkább erre küldd: meryakara@hotmail.com Előre is köszi

Ma reggel elküldtem... remélem, megérkezett...

Jah, egyébként az, hogy Chidoriból éjjeli pillangó lesz, az egy oltári nagy baromság... a TSR-ben az a prosti NEM Kaname, csak naon hasonlít rá!!!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-10 18:25:35
beküldve: 2008-01-09 20:33:10
(#57) Válasz フリツク オル シィ (#56) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Az a mail címem már nem jó... inkább erre küldd: meryakara@hotmail.com Előre is köszi

beküldve: 2008-01-09 19:03:29
(#56) Válasz Arishima (#55) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Jaj, ha adok neked egy mail címet, és nagyon szépen kérlek, átküldöd nekem, amit lefordítottál?? *könyörög boci szemekkel* Annyira kivi vok a folytatásra:)

csigizsofi@t-online.hu
ha ez a jó emil, akkor holnap már küldöm is... jó??? azért csak holnap, mert a melóhelyemen van elmentve az ottani gépemen...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 21:17:29
(#55) Válasz フリツク オル シィ (#53) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Jaj, ha adok neked egy mail címet, és nagyon szépen kérlek, átküldöd nekem, amit lefordítottál?? *könyörög boci szemekkel* Annyira kivi vok a folytatásra:)

beküldve: 2008-01-08 21:15:39
(#54) Válasz Ayumi-chan (#52) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Szerintem befejezésnek nem a legjobb... ráadásul a manga még nem ért véget (már amennyire én tom), szval jó lenne, ha folytatnákXD Nem tudom, ki békél meg azzal, h Chidoriból éjjeli pillangó lett, de h én nem, az biztos...

beküldve: 2008-01-08 07:35:25
(#53)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 02:11:21
(#52) Válasz idk pls delete (#51) üzenetére
Ayumi-chan
Ayumi-chan
[ Rászokóban ]

Szerintem negyedik évad nem lesz, mivel japánban nem durrant vmi nagyot (a többihez képest) ráadásul a second raid egy tökéletes befejezése egy jó sorozatnak

Hát én azért remélem, hogy lesz 4. évad , nekem a second rész a kedvencem, nagyon komoly lett a hangulata . Befejezésnek szerintem meg fura is lenne .

beküldve: 2008-01-07 21:13:39
(#51) Válasz Arishima (#50) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Hát, az igazat megvallva, nekem nem az érdekesebb sztorit jut róla eszembe, hanem inkább az, hogy sokkalta komolyabb hangvételű az előzőeknél (amire persze a sok mecha is rádob egy lapáttal...). Remélem megérem még, hogy elkészüljön egy negyedik évad is , már ha egyáltalán lesz ilyen

Szerintem negyedik évad nem lesz, mivel japánban nem durrant vmi nagyot (a többihez képest) ráadásul a second raid egy tökéletes befejezése egy jó sorozatnak

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-07 20:44:10
(#50) Válasz idk pls delete (#49) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Hát, az igazat megvallva, nekem nem az érdekesebb sztorit jut róla eszembe, hanem inkább az, hogy sokkalta komolyabb hangvételű az előzőeknél (amire persze a sok mecha is rádob egy lapáttal...). Remélem megérem még, hogy elkészüljön egy negyedik évad is , már ha egyáltalán lesz ilyen

beküldve: 2008-01-07 20:34:03
(#49) Válasz Akinom (#48) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
remélem valamikor a Second Raidet is kiadják amygarul...sztem az a legjobb!

Mit szeretsz ebben a harmadik sorozatban?

Sokkal több benne a mechás eksön, ami ugye a fumoffuban elmaradt, meg érdekesebb sztori

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Oldalak: ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 <<>>