Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
Hát, én most kezdtem el olvasni, és meg kell mondanom, hogy ez nagyon hosszú:P Lesz mit olvasnom, csak előtte essek túl a kötelezőn
Nem is annyira hosszú... csak kb. 200 oldal... gondolj bele, ha az olvasás fáraszt, milyen lehetett lefordítani!!!
Azért remélem, tetszik... bár, nem vok egy műfordító, azért igyekeztem...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-10 20:47:06
(#62) Hát, én most kezdtem el olvasni, és meg kell mondanom, hogy ez nagyon hosszú:P Lesz mit olvasnom, csak előtte essek túl a kötelezőn
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Azt nem tudom, hogy negyedik évad lesz-e animében... viszont a történet regényekben kőkeményen folytatódik... a Second Raid után folytatódó történet már 3(!) regényben folyik tovább: a Dancing Very Merry Christmas-ban (amit már lefordítottam magyarra, ha érdekel valakit, el tudom küldeni), a Continuing On My Own (amit még folyamatosan fordítok, mert kevés az időm - még hiányzik másfél fejezet, hogy kész legyen) és a Burning One Man Force (amit még az amerikai fordító nem fejezett be, így azt még nem is kezdtem el)... egyik történet jobb, mint a másik... és olyan fordulatok vannak benne, hogy még... és többek között kiteljesedik Sousuke és Kaname kapcsolata...
Ha megkérlek nekem is elküldöd az elsőt mindkét nyelven és a másodikat akkor angolul? A mailcímem megtalálod a profilomban, ha sokat foglalna, és bajos mailezni, akkor az msn-em is ugyanaz. Köszi előre is.
Papa, elment a mail!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hála az égnek! Most megnyugodtam... Mondjuk az eddigiek alapján akár ő is lehetett volnaXD
Azt nem tudom, hogy negyedik évad lesz-e animében... viszont a történet regényekben kőkeményen folytatódik... a Second Raid után folytatódó történet már 3(!) regényben folyik tovább: a Dancing Very Merry Christmas-ban (amit már lefordítottam magyarra, ha érdekel valakit, el tudom küldeni), a Continuing On My Own (amit még folyamatosan fordítok, mert kevés az időm - még hiányzik másfél fejezet, hogy kész legyen) és a Burning One Man Force (amit még az amerikai fordító nem fejezett be, így azt még nem is kezdtem el)... egyik történet jobb, mint a másik... és olyan fordulatok vannak benne, hogy még... és többek között kiteljesedik Sousuke és Kaname kapcsolata...
Ha megkérlek nekem is elküldöd az elsőt mindkét nyelven és a másodikat akkor angolul? A mailcímem megtalálod a profilomban, ha sokat foglalna, és bajos mailezni, akkor az msn-em is ugyanaz. Köszi előre is.
Az a mail címem már nem jó... inkább erre küldd: meryakara@hotmail.com Előre is köszi
Ma reggel elküldtem... remélem, megérkezett...
Jah, egyébként az, hogy Chidoriból éjjeli pillangó lesz, az egy oltári nagy baromság... a TSR-ben az a prosti NEM Kaname, csak naon hasonlít rá!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-10 18:25:35
Az a mail címem már nem jó... inkább erre küldd: meryakara@hotmail.com Előre is köszi
Jaj, ha adok neked egy mail címet, és nagyon szépen kérlek, átküldöd nekem, amit lefordítottál?? *könyörög boci szemekkel* Annyira kivi vok a folytatásra:)
csigizsofi@t-online.hu
ha ez a jó emil, akkor holnap már küldöm is... jó??? azért csak holnap, mert a melóhelyemen van elmentve az ottani gépemen...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Jaj, ha adok neked egy mail címet, és nagyon szépen kérlek, átküldöd nekem, amit lefordítottál?? *könyörög boci szemekkel* Annyira kivi vok a folytatásra:)
Szerintem befejezésnek nem a legjobb... ráadásul a manga még nem ért véget (már amennyire én tom), szval jó lenne, ha folytatnákXD Nem tudom, ki békél meg azzal, h Chidoriból éjjeli pillangó lett, de h én nem, az biztos...
beküldve: 2008-01-08 07:35:25
(#53) Azt nem tudom, hogy negyedik évad lesz-e animében... viszont a történet regényekben kőkeményen folytatódik... a Second Raid után folytatódó történet már 3(!) regényben folyik tovább: a Dancing Very Merry Christmas-ban (amit már lefordítottam magyarra, ha érdekel valakit, el tudom küldeni), a Continuing On My Own (amit még folyamatosan fordítok, mert kevés az időm - még hiányzik másfél fejezet, hogy kész legyen) és a Burning One Man Force (amit még az amerikai fordító nem fejezett be, így azt még nem is kezdtem el)... egyik történet jobb, mint a másik... és olyan fordulatok vannak benne, hogy még... és többek között kiteljesedik Sousuke és Kaname kapcsolata...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerintem negyedik évad nem lesz, mivel japánban nem durrant vmi nagyot (a többihez képest) ráadásul a second raid egy tökéletes befejezése egy jó sorozatnak
Hát én azért remélem, hogy lesz 4. évad , nekem a second rész a kedvencem, nagyon komoly lett a hangulata . Befejezésnek szerintem meg fura is lenne .
Hát, az igazat megvallva, nekem nem az érdekesebb sztorit jut róla eszembe, hanem inkább az, hogy sokkalta komolyabb hangvételű az előzőeknél (amire persze a sok mecha is rádob egy lapáttal...). Remélem megérem még, hogy elkészüljön egy negyedik évad is , már ha egyáltalán lesz ilyen
Szerintem negyedik évad nem lesz, mivel japánban nem durrant vmi nagyot (a többihez képest) ráadásul a second raid egy tökéletes befejezése egy jó sorozatnak
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hát, az igazat megvallva, nekem nem az érdekesebb sztorit jut róla eszembe, hanem inkább az, hogy sokkalta komolyabb hangvételű az előzőeknél (amire persze a sok mecha is rádob egy lapáttal...). Remélem megérem még, hogy elkészüljön egy negyedik évad is , már ha egyáltalán lesz ilyen
remélem valamikor a Second Raidet is kiadják amygarul...sztem az a legjobb!
Mit szeretsz ebben a harmadik sorozatban?
Sokkal több benne a mechás eksön, ami ugye a fumoffuban elmaradt, meg érdekesebb sztori
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.