Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
Az első Fumoffu DVD megjelenésének pontos dátuma: május 28.
[Link]
[Link]
Úgy látom, nincs rajta japán szinkron. Remélem ez csak valami elírás.
Remélem tényleg csak egy elírás, mert én sokszor még a szinkronos animéket is inkább japán hanggal, és magyar felirattal nézem. Bár - szerintem - a Full Metal sorozatnak kifejezettn jó a magyar szinkronja. A japán verziónál, a mai napig nem tudtam megbarátkozni Tessa NAGYON kislányos hangjával...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-04-26 13:53:57
(#122) Elvileg igen, mert az Animax hírei között japán és magyar hangsáv is szerepel. Az első sorozaton is volt, meg szvsz általában a dvd-kre ráteszik az eredetit is. És pont a japén maradjon le... Na nekem mindegy, mert ha van szinkron, úgyis azzal nézem. Bár az elsőt is végignéztem felirattal is (ami hagy némi kivetnivalót maga után). Angol hangsáv meg szvsz teljesen fölösleges. Hát remélem, hogy csak egy elírás.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-04-26 13:55:11
Az első Fumoffu DVD megjelenésének pontos dátuma: május 28.
[Link]
[Link]
Úgy látom, nincs rajta japán szinkron. Remélem ez csak valami elírás.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-04-25 08:37:50
(#119) Az első Fumoffu DVD megjelenésének pontos dátuma: május 28.
[Link]
[Link]
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-20 18:30:38
(#118) Nekem a tegnapi részt még be kell pótolnom. A múlt heti viszont jóra sikeredett. Kanaménak furcsa felfogása van a megfelelő taxi leintéséről. Valamint olyan sokat ordibál, hogí az már egy kész vicc.
beküldve: 2008-04-20 09:24:55
(#117) Hát, ez a tengerpartos rész is nagy kedvencem. Úgyebár Sousuke elintézte szerncsétlen görögdinnyét.
" -Sajnálom, nincs itt, akit keres!
- Kérem, nem nézné meg mégegyszer? Kaname Chidori, 16 éves lány, kétrészes fehér bikinit visel, nagyon jó alakja van és tudtommal még sohasem szült..."
" -Sajnálom, nincs itt, akit keres!
- Kérem, nem nézné meg mégegyszer? Kaname Chidori, 16 éves lány, kétrészes fehér bikinit visel, nagyon jó alakja van és tudtommal még sohasem szült..."
Khm, hát igen, az nagyon ütős...
Egyébként a második részben Kaname taxifogási módszere mindent ver nálam. Szegény Sousuke.
Az én kedvencem is a fürdős rész, bár ezt már lehet, hogy írtam vagy ötször-hatszor.
Am a következő részben a dinnyés jelenet lesz nagy.
beküldve: 2008-04-15 19:58:40
(#115) Pedig először Sousuke-t írtam. Megnézhettem volna egy egyik régebbi Mondo-ban is.
Ma néztem meg a felvett Full Metal Panic! Fumoffu? 1. részét. Tetszett. Furcsállottam, hogy bárki is megérti Souske (így kell írni?) iskolabeli katonai viselkedését.
Sousuke... és hidd el, ennél csak jobb és jobb lesz... mondjuk az én véleményem nem annyira számít, mert úgy vok az FMP-vel, mint Hanon a Hellsing-gel... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ma néztem meg a felvett Full Metal Panic! Fumoffu? 1. részét. Tetszett. Furcsállottam, hogy bárki is megérti Souske (így kell írni?) iskolabeli katonai viselkedését.
és ez még csak a kezdet. Sokkal jobb (és pikánsabb) részek is lesznek még...
beküldve: 2008-04-15 19:43:46
(#112) Ma néztem meg a felvett Full Metal Panic! Fumoffu? 1. részét. Tetszett. Furcsállottam, hogy bárki is megérti Souske (így kell írni?) iskolabeli katonai viselkedését.
Nem rossz, nem rossz.... de azé vannak ütősebb részek is...
Csak az olvassa el, aki már látta... ill. akit nem zavar
pl. a termálfürdős rész végén Shinji rábukik Sousukére, vagy amikor kedvenc őrmesterünknek flörtölnie kell... lol
Én már láttam a részeket =)
És igazad van, a
fürdős rész "dúrvajó"
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-14 10:17:31
(#110) Nem rossz, nem rossz.... de azé vannak ütősebb részek is...
pl. a termálfürdős rész végén Shinji rábukik Sousukére, vagy amikor kedvenc őrmesterünknek flörtölnie kell... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Akárhányszor nézem, a Fumoffu mindíg megtud nevettetni xD
Mai részbőla kedvencem a hatásszünet volt és ah kialógatta szegény Sagara Őrmestert a vonatból =)
Mai részbőla kedvencem a hatásszünet volt és ah kialógatta szegény Sagara Őrmestert a vonatból =)
Ebből a sorozatból nekem is ez az egyik kedvenc részem.