Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
Üdv
Végignéztem mind a 3 sorozatot és érdekelnének az egyébb a sztorival kapcsolatos dolgokat regények képregények. Szóval megtudná mondani vki honnan tudnám ezeket leszedni?
Végignéztem mind a 3 sorozatot és érdekelnének az egyébb a sztorival kapcsolatos dolgokat regények képregények. Szóval megtudná mondani vki honnan tudnám ezeket leszedni?
A mangákat megtalálod itt: [Link]
A regényeket pedig itt: [Link] vagy: [Link]
Ezek mind angol nyelvűek!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Chika!
Merre jársz?
Rég láttalak ITT a köreinkben.
Érdekelne, hogy állsz a fordítással, már nagyon várom a folytatást, és én -sajna- nem tudok angolul.
(Mikor cseréltél avatart?)
Merre jársz?
Érdekelne, hogy állsz a fordítással, már nagyon várom a folytatást, és én -sajna- nem tudok angolul.
Drága Akinom! A fordítással jelenleg sehogy sem állok... jelenleg minden időmet leköti az ösztöndíj-pályázatom, úhogy nem naon tudok haladni...de ha túl leszek mindenen, akkor remélhetőleg újra elő tudom venni...
Úhogy bocsi, de nem tudok határidőt mondani...
Az avámat egyébként már elég régen lecseréltem... de már nem emléxem, mikor...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-11 09:54:35
beküldve: 2008-03-09 20:31:56
(#91) Chika!
Merre jársz?
Merre jársz?
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-03-09 21:02:15
beküldve: 2008-02-25 23:44:54
(#90) Üdv
Azt nem tudom, hogy negyedik évad lesz-e animében... viszont a történet regényekben kőkeményen folytatódik... a Second Raid után folytatódó történet már 3(!) regényben folyik tovább: a Dancing Very Merry Christmas-ban (amit már lefordítottam magyarra, ha érdekel valakit, el tudom küldeni), a Continuing On My Own (amit még folyamatosan fordítok, mert kevés az időm - még hiányzik másfél fejezet, hogy kész legyen) és a Burning One Man Force (amit még az amerikai fordító nem fejezett be, így azt még nem is kezdtem el)... egyik történet jobb, mint a másik... és olyan fordulatok vannak benne, hogy még... és többek között kiteljesedik Sousuke és Kaname kapcsolata...
lécci-lécci nekem is küldd el
inuyasha_hanyou@citromail.hu
A héten mindenképpen megy a mail, és megfejelem neked azokkal a linkekkel, ahol megtalálod az angol nyelvű regényeket is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Azt nem tudom, hogy negyedik évad lesz-e animében... viszont a történet regényekben kőkeményen folytatódik... a Second Raid után folytatódó történet már 3(!) regényben folyik tovább: a Dancing Very Merry Christmas-ban (amit már lefordítottam magyarra, ha érdekel valakit, el tudom küldeni), a Continuing On My Own (amit még folyamatosan fordítok, mert kevés az időm - még hiányzik másfél fejezet, hogy kész legyen) és a Burning One Man Force (amit még az amerikai fordító nem fejezett be, így azt még nem is kezdtem el)... egyik történet jobb, mint a másik... és olyan fordulatok vannak benne, hogy még... és többek között kiteljesedik Sousuke és Kaname kapcsolata...
lécci-lécci nekem is küldd el
inuyasha_hanyou@citromail.hu
Szerk: Ayumi-chan 2008-02-03 23:15:09
Ma újra látható az első sorozat az Animaxon 20.25-ös kezdettel.
Remélem a TSR is lesz az Animaxon
Hát az tényleg jó lenne!
Csak postázz kb. 25 db írható dvd-t,
Milyen formátumba írod ki? Csak mert a haverom a FMA-et két dvd-n kapta meg...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha télleg ennyire fanatikus vagy, talán megoldható, hogy meglegyen neked is mindhárom sorozat magyarul (a FMP! és a Fumoffu szinkronnal, a TSR felirattal + egy bónusz magyar feliratos OVA)
Csak postázz kb. 25 db írható dvd-t, a többit megbeszéljük... itt az emilem:
És nem, nem rokonom a Jézuska...
chika.fmp@gmail.com
Feltéve, ha nem ragaszkodsz a gyári dvd-khez...És nem, nem rokonom a Jézuska...
Ne csináld már, mióta kell annak 25 dvd?
No, én már nem bírtam az Animaxra várni és megnéztem a TSR-t. S mint ahogyan az a lenti ömlengésemből is látszik, egyáltalán nem bántam meg. De nagyon kíváncsi lennék a magyar változatra is. Bár egyelőre még a Fumoffunak is nagyon örülnék! De a DVD kiadásnak még mindig se híre, se hamva. Nahát, hahát! Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy várom a semmit?!
Ha télleg ennyire fanatikus vagy, talán megoldható, hogy meglegyen neked is mindhárom sorozat magyarul (a FMP! és a Fumoffu szinkronnal, a TSR felirattal + egy bónusz magyar feliratos OVA)
chika.fmp@gmail.com
Feltéve, ha nem ragaszkodsz a gyári dvd-khez...És nem, nem rokonom a Jézuska...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-24 19:58:44
(#83) No, én már nem bírtam az Animaxra várni és megnéztem a TSR-t. S mint ahogyan az a lenti ömlengésemből is látszik, egyáltalán nem bántam meg. De nagyon kíváncsi lennék a magyar változatra is. Bár egyelőre még a Fumoffunak is nagyon örülnék! De a DVD kiadásnak még mindig se híre, se hamva. Nahát, hahát! Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy várom a semmit?!
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Csak annyit írhatok: DETTÓ!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-16 15:20:13
(#80) Végignéztem a TSR-t és sajna kevés volt ez a 13 rész. De nagyon tetszett a sorozat, szerintem a három közül ez sikerült e legizgalmasabbra és volt néhány meglepő fordulat is. A befejezés sem rossz, bár lehet, hogy sokak kicsit többet vártak a végére, de ha a készítők nagyon akarják, még lehet folytatni a sorozatot, de ha nem, akkor is eléggé lezárt. Túl sokmindent akartak elintézni rövid idő alatt, így az arra érdemes szereplők közül sokat nem is igazán lehet megismerni. Ezen kívül más negatívat nem tudok említeni a sorozattal kapcsolatban, akik szeretik az FMP-t szerintem nézzék meg, ha eddig nem tették volna meg.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Akinom! Már el is ment a mail!!! Jó olvasgatást... aztán majd írd meg, hogy tetszett... ide, a topicba... kíváncsi vok, mit szólsz hozzá...
Gyors voltál. KÖSZÖNÖM!!! Már neki is álltam olvasni.
aztán majd megírd ám, hogy tetszett!!!
Chika! Elolvastam, most értem a végére.
EZ...NAGYON JÓ!!!!!
Láttam magam előtt a pergő "filmkockákat"!
Le a kalappal előtted!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"