• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Full Metal Panic sorozatok
Oldalak: ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 <<>>
beküldve: 2008-01-01 18:30:14
(#33) Válasz bazsi2 (#31) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
Nekem tetszik jó poénok vannak benne meg az egész tök jó de nézzétek meg az oldalamat http://www.gportal.hu/portal/ani me-kun/ alig jártak még rajta légyszi

na én mindenkit megszánok.... megnéztem.. jó volt mondjuk... na nem ..nem leszek gonosz ... van még mit fejlődnie de jó!!! ez tetszett?

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-01-01 18:19:39
(#32)
bazsi2
bazsi2
[ Új arc ]
hogy lehet képet billeszteni a neved fölé ??

beküldve: 2008-01-01 18:18:21
(#31)
bazsi2
bazsi2
[ Új arc ]
Nekem tetszik jó poénok vannak benne meg az egész tök jó de nézzétek meg az oldalamat http://www.gportal.hu/portal/ani me-kun/ alig jártak még rajta légyszi

beküldve: 2008-01-01 17:16:28
(#30)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Január 16-tól hétköznaponként 20.25-ös kezdettel ismét FMP! első széria.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-12-09 10:41:00
(#29) Válasz Ekler (#26) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Ki tudja hol lehet megvenni a regényt?
A regényt nem tudod megvenni, mert itthon nem kapható. Angolul le tudod tölteni a boku-tachi.net-ről vagy a ravyn-09-ről. Magyarra pedig én fordítom. Ha szeretnéd, küldj egy emilt (a spoileremben megtalálod a címet, és elküldöm neked a magyar fordítást, amit én csináltam. Üdv: Chika

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2007-12-07 18:07:17
(#28) Válasz asx (#9) üzenetére
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
Én nagyon szeretem az FMP-t. Nálam a sima sorozat a kedvenc. Igaz egyetlenegy részt még nem láttam és ez a TSR legutolsó része...lehet ha ezt megnézem kicsit jobban fog a tetszeni a 3. sorozat is?

Én ugyan nem vagyok nagy mecha rajongó, de sztem itt jól néznek ki, leszámítva mondjuk a Vadócokat (remélem jót írtam...azokra az orosz modellekre gondoltam.)

Jellemfejlődés? Hát szegény Sousuket már sajnáltam nagyon a TSR-ben. Az meg kicsit erős volt, hogy
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Gauron még élt...meg tom , de mintha az FMP végén kapott volna kisebb mennyiségű robbanóanyagot (ugye jól emlékszem, hogy ő volt a két csaj mestere )

Amúgy ha az ilyen mechás sztorikat nézzük nálam a Gundam Seed a favorit...Bár nem a mechák miatt.

Akkor sem fog jobban tetszeni a 3. sorozat. Nekem sem tetszik. Nem hozza az előző sorozatok hangulatát.
Túl komoly lett, és túl sok benne az akció. (A végén meg még sem lesz semmi a két főszereplővel...)

" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2007-12-07 18:02:42
(#27) Válasz Dark-san (#4) üzenetére
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
Biztos, hogy a TSR-t láttad és nem a Fumoffu-t? A TSR nem a poénjairól híres...

Abban igazad van, hogy a TSR-ben tényleg kevés a poén (én hiányolom is belőle, és ettől az egész 3. sorozat számomra elveszette az első 2 sorozat hangulatát és varázsát), de ez tényleg ebben van.

" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2007-12-07 17:41:18
(#26)
Ekler
Ekler
[ Gyalog ]
Ki tudja hol lehet megvenni a regényt?

Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-12-07 16:07:38
(#25)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Nekem megvan dvd-n mind a 3 sorozat... imádom őket... sőt, annyira függő vok, hogy a regényeket is nekiálltam lefordítani... a TSR utáni történet már megvan, és az azután következőn is dolgozom már... ha tudnátok, mik történnek... ha valakinek kell a történet, adjon emil-t, és küldöm...
emilem: chika.fmp@gmail.com

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2007-11-29 21:59:18
(#24) Válasz Dark-san (#23) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]

Remélykedjünk egy TSR magyar szinkronos változatban, úgy már teljes lenne a kép.

Na az klafa lenne

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-11-18 06:57:33
(#23) Válasz supermario4ever (#20) üzenetére
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Decemberben jön ki az első Fumoffu DVD. 4 rész lesz rajta, tehát három részletben fogják kiadni.

Bárcsak minden kíváncságom ilyen gyorsan teljesülne...
Nálam is abszolút kedvenc lett, úgyhogy a DVD-gyűjtő hadjáratom folytatódik. Remélykedjünk egy TSR magyar szinkronos változatban, úgy már teljes lenne a kép.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-11-14 19:40:02
(#22)
migel
migel
[ Új arc ]
Egyik kedvenc animém,már minden részét láttam.

A Naruto a legjobb manga
beküldve: 2007-11-13 14:12:23
(#21)
kmikaczo
kmikaczo
[ Új arc ]
Nagyon szeretem ezt az animét! Láttam már mindegyik részét kivéve a TRS-t. Sok cuccom van belőle.

beküldve: 2007-11-10 21:26:24
(#20)
supermario4ever
supermario4ever
[ Új arc ]
Decemberben jön ki az első Fumoffu DVD. 4 rész lesz rajta, tehát három részletben fogják kiadni.

Szerk: supermario4ever 2007-11-10 21:27:34
beküldve: 2007-11-07 20:40:21
(#19) Válasz Mazuruyaki (#18) üzenetére
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
persze télleg televan poénnal a fumofFu, de nekem akkor is ez a kedvenc beszólásom az egész sorozatból:
persze hasznltam már ilyet!
Tudtátok, hogy elfér benne egy liter víz?

Jajj, az tényleg jó volt, ráadásul rögtön az első részben.

Oldalak: ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 <<>>