Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
beküldve: 2007-11-05 16:52:44
(#18) persze télleg televan poénnal a fumofFu, de nekem akkor is ez a kedvenc beszólásom az egész sorozatból:
persze hasznltam már ilyet!
Tudtátok, hogy elfér benne egy liter víz?
Tudtátok, hogy elfér benne egy liter víz?
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
Szerk: Mazuruyaki 2007-11-05 16:58:04
beküldve: 2007-10-24 14:34:14
(#17) Nagyon ajánlom, hogy a Fumoffu is ki legyen adva DVD-n, mert különben...
A poénok tényleg ütősek, meg jobb is, hogy egy kis komolyság után láthatjuk ilyen szituációkban is őket. Amúgy Sousoke és Kaname párosa egyébként sem átlagos. Mechákra visszatérve: nekem éppen az tetszik benne, hogy nem minden második képkockán látjuk őket.
A poénok tényleg ütősek, meg jobb is, hogy egy kis komolyság után láthatjuk ilyen szituációkban is őket. Amúgy Sousoke és Kaname párosa egyébként sem átlagos. Mechákra visszatérve: nekem éppen az tetszik benne, hogy nem minden második képkockán látjuk őket.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-10-23 10:18:27
(#16) beküldve: 2007-10-22 22:41:23
(#15) Vagy kapásból az első rész, amikor Chidori hozzábilincseli azt a szerencsétlent a székhez . Azt hittem, lezúgok a székről, úgy szakadtam a röhögéstől XD Na az nem volt semmi... Kurzék még ott ápolgatták utána
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-10-22 21:04:45
(#14) Hűűű...
hát vannak is benne poénok! Pl.: az a rész is mekkora, amikor kinyírják a gondnok halát!
hát vannak is benne poénok! Pl.: az a rész is mekkora, amikor kinyírják a gondnok halát!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-10-22 18:44:27
(#13) Nehehehehee, én is imádom a Fumoffu-t!!!
Bár a családom kevésbé, mert az éjjel közepén teli torokból röhögök rajta...
Bár a családom kevésbé, mert az éjjel közepén teli torokból röhögök rajta...
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-10-22 18:24:12
(#12) Nekem a Fumoffu a kedvencem, mert az sokkal közelebb áll a való élethez, és sokkal ütősebbek a poénok benne!
Szerk: supermario4ever 2007-10-22 18:25:59
beküldve: 2007-10-21 22:47:34
(#11) Aha. Ezért is szeretem ezt a sorozatot...a sok sok poén miatt! És elég egyediek, mivel ez a katonásdi dolog csapódik le mindenhol.
Hát én nagyon sajnáltam Sousukét, de azért Chidori is elég durva volt, na!
Viszont az tetszett, amikor kiderült, h a srác mivel intézi a hajvágást... késselXD Azt hittem, meghalok a röhögéstől. (Az a rész amúg nagy kedvencem)
Viszont az tetszett, amikor kiderült, h a srác mivel intézi a hajvágást... késselXD Azt hittem, meghalok a röhögéstől. (Az a rész amúg nagy kedvencem)
beküldve: 2007-10-21 22:25:51
(#9) Én nagyon szeretem az FMP-t. Nálam a sima sorozat a kedvenc. Igaz egyetlenegy részt még nem láttam és ez a TSR legutolsó része...lehet ha ezt megnézem kicsit jobban fog a tetszeni a 3. sorozat is?
Én ugyan nem vagyok nagy mecha rajongó, de sztem itt jól néznek ki, leszámítva mondjuk a Vadócokat (remélem jót írtam...azokra az orosz modellekre gondoltam.)
Jellemfejlődés? Hát szegény Sousuket már sajnáltam nagyon a TSR-ben. Az meg kicsit erős volt, hogy
Amúgy ha az ilyen mechás sztorikat nézzük nálam a Gundam Seed a favorit...Bár nem a mechák miatt.
Én ugyan nem vagyok nagy mecha rajongó, de sztem itt jól néznek ki, leszámítva mondjuk a Vadócokat (remélem jót írtam...azokra az orosz modellekre gondoltam.)
Jellemfejlődés? Hát szegény Sousuket már sajnáltam nagyon a TSR-ben. Az meg kicsit erős volt, hogy
Gauron még élt...meg tom , de mintha az FMP végén kapott volna kisebb mennyiségű robbanóanyagot (ugye jól emlékszem, hogy ő volt a két csaj mestere )
Amúgy ha az ilyen mechás sztorikat nézzük nálam a Gundam Seed a favorit...Bár nem a mechák miatt.
Náh... FMP sehol sincs más mechákhoz képest. Ha jellemfejlődést akarsz látni Gurren Lagann. Na OTT van jellem és karakterfejlődés is! FMP-ben csak Arbalest tetszik :] Mit nem adnék egy olyan makettért...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-15 20:05:13
(#7) Ebben van valami, bár engem nem a mechák fogtak meg a leginkább, hanem a hirtelen jellem pusztulás és az ezt követő jellem épülés. Szó, mi szó, azért Chidorin kissé kiakadtam...
TSR-ben rohadtjók a mechák :] Bár TSR jobban bejött mint a sima vagy a Fumoffu : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Igen, ez száz százalék. Igaz, valóban kevés poén van benne, ez biztos, de amik akadnak, azok nagyon ütősek. Bár az utolsó pár részen kissé kiakadtam, nehezen tudtam vele megbarátkozni, de ettől függetlenül nagyon tetszett, mondhatni, a személyes kedvencemmé vált.
beküldve: 2007-10-14 19:17:05
(#4) Biztos, hogy a TSR-t láttad és nem a Fumoffu-t? A TSR nem a poénjairól híres...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.