Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Full Metal Panic sorozatok
beküldve: 2008-04-13 21:28:30
(#108) Akárhányszor nézem, a Fumoffu mindíg megtud nevettetni xD
Mai részbőla kedvencem a hatásszünet volt és ah kialógatta szegény Sagara Őrmestert a vonatból =)
Mai részbőla kedvencem a hatásszünet volt és ah kialógatta szegény Sagara Őrmestert a vonatból =)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-13 21:25:53
(#107) Én majd az ismétlést veszem fel, aztán megnézem. Inkább vagyok itt, veletek, minthogy Fumoffu?-t nézzek.

beküldve: 2008-04-13 18:38:26
(#106) Jó volt a tagnapi rész, de várom a mai részt is. Szegény Souske megint kapott egy pár pofontott Kanamétól.

A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-04-13 18:44:33
beküldve: 2008-04-13 17:27:56
(#105) Nagyon jó ez az első rész is. Sousuke, hát igen, ő sohasem fog megváltozni. de Kaname sem. Én nagyon bírtam a képsorokat, amikor Sousuke elmondja, hogy mit tartalmazhatott a levél. Már nagyon várom a kirándulós részt...
A csajjal meg jól kitolt a kisöccse.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-11 21:25:19
(#104) Még nem kérdeztem, pedig már régóta feltűnt. Az FMP-ben mik azok a ferde vonalak a szereplők szemei alatt?

Ezek a rajzoló egyedi megoldásai, de valszeg az arcon a pirosodást jelentenék...én is szoktam ilyeneket használni
Szerintem inkább egyszerűen csak így tudják ábrázolni, hogy egy arc nem sík és lapos, hanem gömbölyű, kerek.
Ha valamelyik szereplő elpirul azt az arc tényleges pirosas-rózsaszínes árnyalatúvá válásával fejezik ki.
Én több ilyet is láttam.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Még nem kérdeztem, pedig már régóta feltűnt. Az FMP-ben mik azok a ferde vonalak a szereplők szemei alatt?

Ezek a rajzoló egyedi megoldásai, de valszeg az arcon a pirosodást jelentenék...én is szoktam ilyeneket használni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-07 21:09:17
(#101) Még nem kérdeztem, pedig már régóta feltűnt. Az FMP-ben mik azok a ferde vonalak a szereplők szemei alatt?

beküldve: 2008-04-07 09:15:50
(#100) Jaja, a Fumoffu? nagyon jó, mindenképpen ajánlom mindenkinek, aki még nem látta. Hihetetlen Kaname és Sousuke együtt.
Májusban állítólag DVD.
*kár, hogy nincs újjongó szmájli*

Májusban állítólag DVD.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Nem sokat tudok a Fumoffu?-ról, de biztosan nézni fogom. Hány részes is? Tizenvalahányra emlékszem.

Ez nem olyan, mint az első sorozat.
Teljesen más a hangulata, ebben főleg a poénok túltengését láthatjuk.
Én nagyon szeretem, végre egy könnyed, humoros anime,
a kedvenc szereplőimmel!!!

" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-04-06 11:00:57
(#98) Tizenkettő. Jó lesz végre látni kedvenceimet ismét a képernyőn. Ennek örömére avatárcsere.

beküldve: 2008-04-06 07:24:46
(#97) Nem sokat tudok a Fumoffu?-ról, de biztosan nézni fogom. Hány részes is? Tizenvalahányra emlékszem.

[Link]
Eszerint április 14-től az FMA helyett Fumoffu! Kicsit félve teszem közzé az infót, mert ugyebár nem hivatalos oldal, de még eddig minden igaz volt, amit írtak. Az oldalon található műsor állítólag hivatalos, Animaxos emberkéktől származik, tehát reménykedjünk.
És talán az a fránya DVD is nemsokára jön már!
Eszerint április 14-től az FMA helyett Fumoffu! Kicsit félve teszem közzé az infót, mert ugyebár nem hivatalos oldal, de még eddig minden igaz volt, amit írtak. Az oldalon található műsor állítólag hivatalos, Animaxos emberkéktől származik, tehát reménykedjünk.

Már tényleg reklámozza az ANIMAX, hogy jön a Fumoffu!!!
Úgy, hogy nyugodtan elhiheted, én is láttam a reklámot.

beküldve: 2008-03-21 12:19:47
(#95) [Link]

Chika!
Merre jársz?
Rég láttalak ITT a köreinkben.
Érdekelne, hogy állsz a fordítással, már nagyon várom a folytatást, és én -sajna- nem tudok angolul.
(Mikor cseréltél avatart?)
Merre jársz?
Rég láttalak ITT a köreinkben.

Érdekelne, hogy állsz a fordítással, már nagyon várom a folytatást, és én -sajna- nem tudok angolul.

(Mikor cseréltél avatart?)
Drága Akinom! A fordítással jelenleg sehogy sem állok...

Úhogy bocsi, de nem tudok határidőt mondani...

Az avámat egyébként már elég régen lecseréltem... de már nem emléxem, mikor...

Szomorúan hallom, de első a fontossági sorrend felállítása, úgy hogy csak minden energiát a tanulásaba...

(Meg van bocsátva, és kivárom a soromat!