Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
beküldve: 2008-05-01 20:21:51
(#138) Ha jól tudom, a kawaii jelentése csinos, édes, vagy valami ilyesmi. Fiúként természetesen más a véleményem.
Ezen én is jót nevettem. Sousuke annyira együgyű, hogy már vicces, nem fárasztó.
Kikérem magamnak!!!! Sousuke nem is együgyű... mega-kawaii...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-01 19:55:31
(#136) Ezen én is jót nevettem. Sousuke annyira együgyű, hogy már vicces, nem fárasztó.
beküldve: 2008-05-01 19:37:41
(#135) "Nem tudom, mitől ijedt meg annyira Mizuki... az a néni csak ott állt, és nézett... mondjuk, ha egy orvlövész-fegyver lett volna nála, akkor érthető lett volna..." lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
most vasárnap ugye a szatíros rész volt?
a kedvencem a vérszomjas rendőrnő, aki már a biciklis-autós üldözésnél is nagyon ott volt
ja és persze Bonta-kun...
a kedvencem a vérszomjas rendőrnő, aki már a biciklis-autós üldözésnél is nagyon ott volt
Igen, vasárnap a szatíros rész volt.
Nekem is a rendőrnő az egyik kedvencem
viszont amin a legtöbbet nevettem, az ez volt:
Sousuke kiképzést tart a nyámnyila rögbi csapatnak, akikből a végén gyilkológép lesz
az is egy jó rész
Én a szatíros részből jobban szeretem annak a második felét: ijesszük meg Sousket címszó alatt...a szellemvadászatra gondolok
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-05-01 18:55:27
Sousuke kiképzést tart a nyámnyila rögbi csapatnak, akikből a végén gyilkológép lesz
az is egy jó rész
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-04-29 19:11:10
(#132) Vasárnap a szatíros rész volt? Akkor ma meg kell néznem az ismétlést.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-04-29 09:34:23
(#129) most vasárnap ugye a szatíros rész volt?
beküldve: 2008-04-29 08:17:26
(#128) Hát igen, kinek ez, kinek az. Mondjuk nekem tetszik a magyar szinkron, különösen Sousuke flegma beszédstílusa, mikor a Fumoffuban a "kísértetjárta" kórházban vannak (múlt vasárnapi rész ). Bár lehet, hogy ez megszokás, mert japánul én is csak a TSR-et láttam, de nem tudtam annyira élvezni, mint magyar szinkronnal. Tessa hangja eléggé idegesített.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Nem magával a hangjával volt, bajom, hanem inkább ahogy játszott. Az eredetiben Sosuke nagyon merev, katonás stílusban beszél, ez valahogy nekem nem jött át magyarul.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Én a magyar szinkronban nem tudtam megbarátkozni Sosuke hangjával. *Seki Tomokazu fan*
Szerintem pont illik hozzá.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-04-27 14:01:50
(#125) Én csak a TSR-t láttam japánul, a többit magyarul, és szerintem nagyon jó lett a magyar szinkron.
És énis remélem, h lesz eredeti hang a DVD-n...
És énis remélem, h lesz eredeti hang a DVD-n...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-04-27 14:02:28
beküldve: 2008-04-27 13:37:32
(#124) Én a magyar szinkronban nem tudtam megbarátkozni Sosuke hangjával. *Seki Tomokazu fan*