Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
beküldve: 2008-08-31 19:20:34
(#198) Én a 3 közül a TSR-t szeretem a legjobban,mert abban vannak igazi érzések De magy még idén elkészítik a 4. évadot is!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-31 18:23:20
(#197) Én nagyon szeretem, mert írtó vicces részek vannak benne Főleg az tetszik, hogy a kékség uralkodik a 3lábú felett. De vannak néha durva részek, de közelébe se ér a Hellsingnek...(csak példa volt)
Lady Rose
beküldve: 2008-08-31 17:50:57
(#196) nekem is jobban bejönnek az animék, de megkell hagyni hogy a manga is ott van...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-31 10:15:37
(#195) Szabadidőm egy részében olvasom a mangát. Tetszik, bár az, hogy így összevegyítették az első sorozat, illetve a Fumoffu történeteit eléggé kéttős érzéssel tölt el. A mangában a suttogó-szál elég mellékesnek tűnik. *persze nem az, csak a Fumoffu-s, poénos dolgokból több van* Van néhány gyenge történet is, amik szerencsére az animébe nem kerültek bele. Szóval, az animék jobban bejöttek, de azért a manga sem rossz.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-08-26 19:41:18
(#194) Ezt szeretem ^^ Mind a hármat néztem mondjuk tsr akadozva de a többit végig hát én nem tudom nekem mindegyik tetszik de a FUMOFFU azért ott van
beküldve: 2008-08-20 14:32:41
(#193) Újranéztem (inkább néztük) a fumoffut, most asszem újranézem a TSR-t is
Rég láttam, és akkor is akadozva, mert még a régi nagyon rossz gépemen néztem meg.
EDIT: nekem mind3 nagyon tetszik!
Rég láttam, és akkor is akadozva, mert még a régi nagyon rossz gépemen néztem meg.
EDIT: nekem mind3 nagyon tetszik!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-20 14:33:07
Sztem a Fumoffu jobb mint a sima FMP
nekem is ez a véleményem...igaz mind a kettö más hangulatott, szitukat képvisel...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-18 12:23:57
(#191) É jelentleg nagyon szomi vagyok.Nem találom a TSR-t csak a 8. részig.Vki megadná privben?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-18 11:57:25
(#190) Szerintetek a Foumoffu vagy a Ouran High School Host Club a viccesebb anime?
beküldve: 2008-08-16 19:19:13
(#189) Mind nagyon jó,
Épp most néztük meg unokatesómmal a Fumoffu felét
/magyar díszdobozos kiadás nem rossz^^/
Tetszett neki xD
De én a TSR-t valahogy mintha jobban szeretném?
Épp most néztük meg unokatesómmal a Fumoffu felét
/magyar díszdobozos kiadás nem rossz^^/
Tetszett neki xD
De én a TSR-t valahogy mintha jobban szeretném?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-13 18:32:21
(#188) Ő..... nem tudná vki megmondani hol találom a tsr részeket felirattal?
Dehogynem... a polcomon, a dvd-im között... ^^ komolyra fordítva a szót:
ftp usteam-en megtalálod a sorozatot angol felirattal, és animestream-en pedig megtalálod hozzá a magyar feliratot is... az internet a barátod... de ez volt az utolsó ilyenfajta segítség, mert az oldalszabályzat alapján nem szabad ilyeneket mondani...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-08-12 17:22:39
(#186) Ő..... nem tudná vki megmondani hol találom a tsr részeket felirattal?
Hát, ahhoz hogy egy mozifilmben lezárják a történetet valami eredeti, a regényektől függeten, befejezést kellene összehozniuk, azt meg inkább nem szeretném. Akkor inkább maradjon így.
Hát, az nekem sem lenne nagyon a kedvemre...
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Hát, ahhoz hogy egy mozifilmben lezárják a történetet valami eredeti, a regényektől függeten, befejezést kellene összehozniuk, azt meg inkább nem szeretném. Akkor inkább maradjon így.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.