Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
valóban .. a Chidoris összehasonlítás nagyon is helytáll
Gauron-sebzett ..igeen..akár ez is lehetséges
Gauron-sebzett ..igeen..akár ez is lehetséges
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-03-09 15:43:17
(#257) továbbá kitépte férje szerveit és berakta magának ezért nem hány folyamatosan vért
-
Szerk: ∂z 2010-03-09 15:22:38
Így van.Edward mestere az új FMA évadban (Full Metal Panic) megfiatalodott,a feneke is formás lett,a haja bekékült az írígységtől,de az agresszív magatartása semmit sem változott ^^
Ja és menet közben nevet váltott,így Kaname Chidori a becsületes neve.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-09 15:09:55
(#254) Egyetértek.Kérjük a folytatást.
Pl. az nem derült ki még,hogy Gauron eredeti alakja ki volt az FMAben.Zirc Véber meg nem véletlen Roy Mustang lenne? xD
Az FMP az FMA második ávadja. Az alchemist azzal végződik, h Ed sikertelen transzmutációja miatt Al őrzövé alakult, de olyan nagy lett, h irányítani kell. Ed levágta a haját, feketére festette és Szoszkénak hívatja magát, a kiberkarját meg pisztolynak álcázza. Winryt véletlenül Tessává transzmutálta és automail-kovácsból tengeralattjáró parancsnok lett. A bölcsek kövét meg vmiért lambda-meghajtónak hívják.
A sorozatban később Narutó is megjelenik, de meghal.
Ezt a gondolatmenetet véletlenül nem akarod továbbfűzni??mert olyan jó volt olvasni, annyit röhögtem rajta, hogy az vmi hihetetlenXD
köszi a szép perceket
....me wo mite...
Bakker,ezt nem is tudtam xD
Az FMP az FMA második ávadja. Az alchemist azzal végződik, h Ed sikertelen transzmutációja miatt Al őrzövé alakult, de olyan nagy lett, h irányítani kell. Ed levágta a haját, feketére festette és Szoszkénak hívatja magát, a kiberkarját meg pisztolynak álcázza. Winryt véletlenül Tessává transzmutálta és automail-kovácsból tengeralattjáró parancsnok lett. A bölcsek kövét meg vmiért lambda-meghajtónak hívják.
-
Szerk: ∂z 2010-02-16 18:06:48
beküldve: 2010-02-16 17:41:25
(#248) Semmi közük nincs egymáshoz,alapból már a címben eltésérek vannak,egyik Fullmetal,a másik meg Full Metal.
Plusz ha belenézel,akkor rájössz a másik nagy különbségre.
Stankovic Tila: igen,van 3. FMP évad,mégpedig Full Metal Panic: The second raid címen található meg.
Plusz ha belenézel,akkor rájössz a másik nagy különbségre.
Stankovic Tila: igen,van 3. FMP évad,mégpedig Full Metal Panic: The second raid címen található meg.
Szerk: Souichiro 2010-02-15 18:28:10
beküldve: 2010-02-15 18:25:30
(#246) egyaltalan semmi koze!!!
max a cime hasonlit
max a cime hasonlit
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-15 17:44:08
(#244) Valaki elmagyarázná nekem hogy van-e köze a Full Metal Alchemist-nek a Full Metal Panic-hoz mert hallottam olyat is hogy az első évad a Panic de olyat is hogy az Alchemistnek nincs köze hozzá mert most eléggé össze vagyok zavarodva.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛