Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
beküldve: 2008-05-18 16:04:48
(#153) Chidori az egyik kedven szereplöm na meg persze Souske!
Tessa picit idegesitö számomra ahogy lohol egy olyan szekér után ami ugyse veszi fel.... + tulságosan kényes nekem.
Tessa picit idegesitö számomra ahogy lohol egy olyan szekér után ami ugyse veszi fel.... + tulságosan kényes nekem.
Pedig van... a manga és az anime is a novellák alapján készült... és a TSR után is folytatódik a történet... a TSR utáni sztorik címe: Dancing Very Marry Christmas, Continuing on My Own és Burning One Man Force... megvásárolhatóak és
letölthetőek is
... a google a barátod!!! ^^ 今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Kaname a legkawaiibb
Csinos, és szép lány, de az édestől nagyon-nagyon-nagyon stb. messze van. Én 5 percig sem bírnám ki a természetét!
A legtöbbször, szinte már idegesítő.
A novellákban azonban teljesen egyértelművé válik, h Sousuke mégis Kanaméba szeret bele, nem pedig az émelyítően negédes Tessa kapitányba...
Novella ez új nekem??
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2008-05-12 07:17:00
(#150) Bonta kommandóóóóó!!!!! Én vennék Sousukétól ilyen spéci fegyvert, ha létezne, de komolyan. Milyen jó lenne, ha a hazai rendőrség is ilyen plüssnek álcázott mechákban érkezne ki a helyszínre. *Dark-san már megint hülye*
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-05-11 18:31:36
(#149)
Szerk: AlchemistFanGirl 2008-05-11 18:39:47
Kaname a legkawaiibb
Csinos, és szép lány, de az édestől nagyon-nagyon-nagyon stb. messze van. Én 5 percig sem bírnám ki a természetét!
A novellákban azonban teljesen egyértelművé válik, h Sousuke mégis Kanaméba szeret bele, nem pedig az émelyítően negédes Tessa kapitányba...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-11 08:27:33
(#147) A tegnapi rész volt a legeslegjobb az egész FMP-ben. A srácok igazán nagyot alakítottak. Ennyit jelent, ha Kurz megjelenik valahol. Tessa meg hál' Istennek elhúzott, de még így is szép teljesítmény, hogy a többiek megszerették.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-05-02 10:12:08
(#146) Most mér'? Nagyon belevaló és egyedi természet. Nekem nincs vele semmi bajom, mert úgysem találkozom vele. Bár igaz, a molesztálókkal és a banditákkal ő sem olyan negyszájú. Ilyenkor látszik, hogy védelemre és egy erős férfi gondoskodására szorul. Sousuke meg nagy arc. Mint mindenki a FMP-ben. Kár, hogy Kurz csak a Váratlan vendégben szerepel. De ott alaposan kitesz magáért. I love Melissa.
Szerk: Dark-san 2008-05-02 10:12:58
beküldve: 2008-05-02 07:44:43
(#145) Egyetértek Akinom utolsó hsz.-ével. Általában nagyon rossza a természete, alig tud kedveset szólni. Akkor sem Sousuke-hoz.
Kaname a legkawaiibb
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Ezen én is jót nevettem. Sousuke annyira együgyű, hogy már vicces, nem fárasztó.
Kikérem magamnak!!!! Sousuke nem is együgyű... mega-kawaii...
Úgy van! Nem együgyű, csak a hétköznapi dolgokban egy kissé járatlan az angyalom, és ilyen szempontból, tényleg lassú felfogású, mert fél év alatt sem változott semmit, mióta diákként él...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Ezen én is jót nevettem. Sousuke annyira együgyű, hogy már vicces, nem fárasztó.
Kikérem magamnak!!!! Sousuke nem is együgyű... mega-kawaii...
"Nem tudom, mitől ijedt meg annyira Mizuki... az a néni csak ott állt, és nézett... mondjuk, ha egy orvlövész-fegyver lett volna nála, akkor érthető lett volna..." lol
Igen, igen. Pontosan erre gondoltam.
Meg a repkedő szellemfej...- pont jó lenne céltáblának...
Szerk: Akinom 2008-05-02 00:14:11
beküldve: 2008-05-01 20:24:19
(#140) Kaname a legkawaiibb
Ha jól tudom, a kawaii jelentése csinos, édes, vagy valami ilyesmi. Fiúként természetesen más a véleményem.
kawaii = édes, csinos... ez tény... és jelenti még: éééédiiiii
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3