Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
Volt már rá példa, hogy az amcsi fanok kedvéért készült folytatás, úgyhogy ne adjuk fel.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Biztosan lesz, egy ilyen jó sorozat nem maradhat folytatás nélkül Pláne, hogy még a manga is folyamatosan halad
Nem biztos, hogy az animének lesz folytatása, mert a japánoknál nem hozta az elvárást... vagyis Európában és az amcsiknál népszerűbb a sorozat, mint az eredeti hazájában... de: a remény hal meg utoljára!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Akkor hamar szedjetek össze egy Sousuke-t is!
Oké, várom a jelentkezőket!!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
beküldve: 2008-07-06 09:06:55
(#165) beküldve: 2008-07-04 13:44:45
(#164) Én majdnem az összes rész láttam mind a három "évadból", és kijelentehtem, hogy nagyon hasonlítok Kanamera. A pasim meg Kurzra!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Biztosan lesz, egy ilyen jó sorozat nem maradhat folytatás nélkül Pláne, hogy még a manga is folyamatosan halad
Jah, erről el is felejtkeztem...
Bonta kommandóóóóó!!!!! Én vennék Sousukétól ilyen spéci fegyvert, ha létezne, de komolyan. Milyen jó lenne, ha a hazai rendőrség is ilyen plüssnek álcázott mechákban érkezne ki a helyszínre. *Dark-san már megint hülye*
Megnézném a hazai rendőrüket plüssjelmezben!! Jó vagy, Dark-san!!
beküldve: 2008-07-03 12:19:35
(#161) Így van, de addig vigasztalódjunk a júliusi Mondo Fumoffus címlapjával, poszerével és cikkével. FMP-fanoknak ez most kötelező szám!
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-07-02 21:28:45
(#160) Biztosan lesz, egy ilyen jó sorozat nem maradhat folytatás nélkül Pláne, hogy még a manga is folyamatosan halad
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-07-02 11:33:46
(#159) Nekem a Fumoffu tetszik jobban, de ettől függetlenül megnéztem a simát és a TSR-t is! Mindegyik nagyon jó, én csak pártolni tudom a folytatását! (Remélem, lesz... )
beküldve: 2008-07-02 10:33:57
(#158) Én most fejeztem be az első 25 részt.Azzal lett végemh Mao benne ült a védelmezőben amit kiütöttek.Sajnos eredeti dvd-n kaptam meg így hiányzik az 5.küldetés,de már nagyon kíváncsi vagyok rá.Kurtz jó arc mert perverz Chidori,meg állandóan leveri Sagarát ami megint csak külön tetszik,főleg mikor a legyezővel csapja agyon
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-07-01 20:34:01
(#157) nekem inkább a fumoffu tetszet a sima az akciós az is jó de a fumoffu az valahogy jobban tetszett nemtom miért
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Szerk: Ichigo 2008-07-01 20:36:04
Pedig van... a manga és az anime is a novellák alapján készült... és a TSR után is folytatódik a történet... a TSR utáni sztorik címe: Dancing Very Marry Christmas, Continuing on My Own és Burning One Man Force... megvásárolhatóak és
letölthetőek is
... a google a barátod!!! ^^ Ha a google barátkozna velem! De ameddig eljutok,az a BOMF 3/a-tovább nem megy...én már meg is venném,csak nem találom sehol.
Ha ki tudnál segíteni,pls,írj az e-mailemre: benn@freemail.hu
beküldve: 2008-05-27 15:35:23
(#155) Nem rég érkezett meg a Fumoffu 1. DVD. Az Xpressen elírták, mert japán hang is van rajta a magyar mellett, természetesen felirattal, ami megjegyzem nagyságrendekkel igényesebb, mint az első sorozat esetében. Hat epoizód + viszonylag sok extra, az árát bőven megéri. Látszik, hogy ez már Animaxos kiadvány, nem egy szpot található rajta az Animaxtól.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Hát, nem hiszem, hogy megveszem. Felesleges pénzkiadás, legalábbis nekem. Én eddig az összes részt felvettem, kiírom majd dvdre és íme, megvan a FMPF sorozat.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?