Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
beküldve: 2008-07-20 13:35:04
(#183) Legyen igazad, Arishima! A mozi meg nagyon jó ötlet, azzal is tökéletesen lezárhatnák a történetet, ha már egy sorozattal nem akarnak bajlódni.
Valamit kezdhetenénk ezzel a Leonard-dologgal. Így nagyon fölöslegesenek tűnik a TSR-ben. :S
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Fumoffu. ÁÁ ez nagyon ott van=)
Nem lehet róla rosszat mondani.
TSR: Sousuke végre fejlődik picit xD
Amondo vagyok, hogy ez a fejlödés már rá fért, vagyis már nagyon kellett neki...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-07-18 21:37:15
(#181) Fumoffu. ÁÁ ez nagyon ott van=)
MIANEVED?!
Szerintem felesleges még keresztet vetni a sorozatra, biztosan lesz még egy évad, vagy kettő Elvégre a regény, mint már többen is említették, fut, szóval nem hiszem, hogy anime verzió nélkül maradnánk Bár az igazat megvallva én egy movie-nak is nagyon örülnék És mivel a remény hal meg utoljára...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Én éppen azért szerettem meg a sorozatot, mert eléggé "kétsíkú" volt, ha lehet így fogalmazni. Ha csak a harcok mentek volna, nem hiszem, hogy kedvencemmé vált volna. Így pont jó volt, hogy három-négy pörgősebb rész után jött egy humoros, könnyed levezető epizód. Az is jó, hogy belevitték ezt az "iskolai élet" szálat is, így hihetőbb a sorozat. Egyébként ahogyan Sousuke udvarol, az amúgy is kihagyhatatlan. Mindent összevetve nekem tetszett, hogy több mindent belevittek a történetbe. Éppen ezért jön be jobban, mint más mecha, vagy harcolós, olykor a végletekig egyhangú sorozat.
Nagyábból megfogalmaztad az én véleményemet is...Igazából nekem legjobban a Fumoffu jön be, föleg Sousuke miatt...Amiket csinál, hát az valami fantasztikus, de az biztos, hogy udvarolni nem nagyon tud
beküldve: 2008-07-11 09:12:46
(#178) Én éppen azért szerettem meg a sorozatot, mert eléggé "kétsíkú" volt, ha lehet így fogalmazni. Ha csak a harcok mentek volna, nem hiszem, hogy kedvencemmé vált volna. Így pont jó volt, hogy három-négy pörgősebb rész után jött egy humoros, könnyed levezető epizód. Az is jó, hogy belevitték ezt az "iskolai élet" szálat is, így hihetőbb a sorozat. Egyébként ahogyan Sousuke udvarol, az amúgy is kihagyhatatlan. Mindent összevetve nekem tetszett, hogy több mindent belevittek a történetbe. Éppen ezért jön be jobban, mint más mecha, vagy harcolós, olykor a végletekig egyhangú sorozat.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-07-11 09:14:08
beküldve: 2008-07-10 17:33:38
(#177) Őszintén bevallom nekem az első sorozat jött be a legkevésbé, ha nem tudom előre, hogy a folytatások egészen más hangulatúak, akkor lehet, hogy félbe is hagytam volna a sorozatot. Valahogy úgy éreztem túl sok mindent akartak belegyömöszölni, nekem jobban bejött hogy a Fumoffuban és TSR-ben külön lett választva a drámai és humoros vonal.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
TSR-t láttad? Mert azt nem feltétlenül nézetném meg kicsikkel.
Egyébként én úgy tudom, hogy a regények sikeresek, csak valamiért az anime nem.
A TSR-t neten néztem, szóval azt a húgom nem látta
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
beküldve: 2008-07-10 15:11:25
(#175) A TSR nekem sem jött be, mert számomra túl sok benn az akciójelenet, és túl tömören...de az openingje nagyon KIRÁLY!!! Sokszor előveszem, csak a zenét meghallgatni...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
a tsr-et nem annyira bírom
Én személy szerint nagyon szeretem a TSR-t, szvsz a legjobban sikerült sorozat, elég pörgős,
Sousuke személyiségének változása pedig telitalálat volt, nagyon jó, hogy belevitték ezt a szálat is.
Mondjuk most már sejtem, hogy miért nem készítettek belőle több részt, pedig nagy hiba volt itt befejezni. Ugyebár a sztorival lehetett volna még néhány dolgot kezdeni. Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-07-09 19:05:33
TSR-t láttad? Mert azt nem feltétlenül nézetném meg kicsikkel.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-09 13:21:14
(#172) tudom hogy ez olyan off lesz (és van ilyen topic is, úgyhogy kérem senki se figyelmeztessen, mert tudom, csak ide is leírom ^^):
-ha van vkinek felesleges fmp 1. és 4. dvd-je, amit el szeretne adni, akkor kérem szóljon!
köszz ^^
Na, most a témába vágó:
tegnap leültem a nappaliba, benyomtam a 2. és 3. dvdt és fel sem álltam amíg vége nem volt, ha akartam, akkorsem tudtam volna, mert nagyon állat...a tsr-et nem annyira bírom, mondjuk még nem láttam végig...a fumoffu meg nagyon ász!!! főleg az, amikor tessáék jönnek vendégségbe, és elmennek egy fürdőbe
-ha van vkinek felesleges fmp 1. és 4. dvd-je, amit el szeretne adni, akkor kérem szóljon!
köszz ^^
Na, most a témába vágó:
tegnap leültem a nappaliba, benyomtam a 2. és 3. dvdt és fel sem álltam amíg vége nem volt, ha akartam, akkorsem tudtam volna, mert nagyon állat...a tsr-et nem annyira bírom, mondjuk még nem láttam végig...a fumoffu meg nagyon ász!!! főleg az, amikor tessáék jönnek vendégségbe, és elmennek egy fürdőbe
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-09 13:06:25
(#171) Szerintem is minden megtalálható az FMP-be, szóval mindenki, és minden korosztály lelkifurdalás nélkül nézheti. Még a kicsiknek sem kell félniük, hogy valami olyat látnak, mert a legtöbb benne a humor szerintem. (ezt tapasztalatból tudom, mivel a húgom is imádja... ) És tényleg nagyon remélem, hogy készül folytatás!!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
beküldve: 2008-07-09 08:51:04
(#170) Persze, nem feltétlenül kell mindent elsősorban belső piacra készíteni, különben is, az ő bajuk, ha nem tudják, mi a jó. Lehet, hogy ez elfogult fan-vélemény de a FMP minden szempontból maximálisan rendben van, bárcsak minden sorozat ilyen jó lenne. Van benne izgalom, humor, kis szerelem és a sztori is jó. Bár, ahogyan a mostani agyonsztárolt cuccokat nézem, semmin sem csodálkozom... Ízlésficamos ferdeszeműek.
*semmi bajom a népszerű cuccokkal, csak azzal, ha valami érdemtelenül válik azzá *
*semmi bajom a népszerű cuccokkal, csak azzal, ha valami érdemtelenül válik azzá *
beküldve: 2008-07-08 19:27:55
(#169) Ez az anime egyszerüen fantasztikus...A poénok, valami oltárian nagyok, a története egyszerüen szuper, mást nem is tudok róla írni, egyszerüen oda vagyok érte...