Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
beküldve: 2010-02-11 20:08:52
(#243) hat remelem h csinalnak folytatast..
en mar naon varnam
egyik kedvencem..
en mar naon varnam
egyik kedvencem..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Nincs valakinek infója arról, hogy csinálnának e valaha folytatást a Full Metal Panic sorozatnak? Mert szerintem eléggé befejezetlen lett a Second raid sorozat.
A legelső AnimeStars magazinban volt ugyebár egy kiadós FMP elemzés,és ott írták,hogy lesz!? folytatás. Azóta eltelt már 2 év,sehol semmi,na erről is ennyit.
Mekkora jó anime volt az FMP annak idejében,sőt,ezt az animét istenítettem a legjobban,abszolút favorit,stb.
Azóta leszorult a top 10-es listámról is
De legalább a mangából 2 kötetet begyűjtöttem,szal csak fan vagyok még xD
A Kiddy Grade,ami szintúgy nagy favoritom volt,az is nemrégiben jött ki az új sorozatával,pedig azt is 2 éve ígérgették,hogy jön,de kicsit késett,ahogy elnézem
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-12-23 20:59:25
(#241) Full Metal Panic 5 dvd digipack díszdoboz - 1700 ft
Gyorsan eladó.
lacroix@freemail.hu
beküldve: 2009-12-07 17:27:21
(#240) nem tudom, mennyi részes de én TSR-ig végeztem ki... XD nos, aznap eléggé sokat néztem animét... de nem bántam meg jó volt legalább az év utolsó napja tavaj XD /6 utolsó rész a FMP Fumoffu-ból, és az egész TSR ami olyan 23 rész volt.. +még FMA első 4 rész... EGYNAPRA X,,,,,DDDDDDD
Das Leben ist enie Katastrophe... wenn... es leicht ist... machst du es falsch...
semmi hír a folytatásról.
Lassú víz partot mos Legalábbis reméljük, felőlem ráérnek még a fojtatással. Még nem láttam minden részt. És még az ovákat se néztem meg. Lassan de biztosan, jó munkával de biztos hogy valamivel elő drukkolnak majd még.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Hát, a japánok (ízlésficamosok :P) nem haraptak rá annyira, mint mi, így egyelőre kérdéses. De elképzelhető, csak most még semmi hír a folytatásról.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-07-01 22:52:02
(#237) Nincs valakinek infója arról, hogy csinálnának e valaha folytatást a Full Metal Panic sorozatnak? Mert szerintem eléggé befejezetlen lett a Second raid sorozat.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-07-01 19:12:18
(#236) Kis vicces anime Szeretem a tanárt a gépfegyverek miatt ordibálni látni meg Kanamét is XD S kedvenc szereplő soske
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-02-27 17:19:05
(#235) Hello! nem tudná valaki elküldeni nekem valaki akinek megvan elküldeni a full metal panic magyarra fordított regényeit? és ha lehetne akkor az angolt is? cimem:zel323@freemail.hu
Előre is köszz
Előre is köszz
Szerintem is jó nekem megvan a FMP? Fumoffu 1 2
már vagy ezerszer megnéztem?de még mindig tudok
rajta nevetni(elég sokat)!
Bírom Kanamét ezekkel a pl.:ÓCEÁN CIKLON HÍDDOBÁS
meg a többi ilyen mozdulat miatt!
Souskét meg azért mert semmit sem ért meg ami hétköznapi!
Azt is bírom benne hogy vékony marad pedig egy rakat
fegyver van nála
már vagy ezerszer megnéztem?de még mindig tudok
rajta nevetni(elég sokat)!
Bírom Kanamét ezekkel a pl.:ÓCEÁN CIKLON HÍDDOBÁS
meg a többi ilyen mozdulat miatt!
Souskét meg azért mert semmit sem ért meg ami hétköznapi!
Azt is bírom benne hogy vékony marad pedig egy rakat
fegyver van nála
beküldve: 2009-02-23 06:20:12
(#233) Full Metal Panic , tényleg nagyon jó anime <3 nagyon sok benne a humor és a véletlen egybeesés..... Engem mindig nagyon meg ragadott amikor néztem, nagyon sokat lehet rajta röhögni !!
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2009-01-31 13:27:32
(#232) FMP? Fumoffu a legjobb, De a sima FMP is nagyon jó, de a Fumoffu, veri a mezőnyt!!! Főleg a lasított jelenetek... Nah igen és a sex éhes Kurz....no comment Szakadok a nvetéstől...
Lady Rose
Én sajna az FMp-t nagyon összevissza láttam... de teccik! Most kaptam meg /véletlenül/ a 2. DVD-t ^^"
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Szerk: Moderátor 2009-07-04 13:02:54
Pedig a TSR AZ A LEGJOBB A 3 ÉVAD KÖZÜL AKCIÓBAN!!!Ha nem láttad ezt ne olvasd el
Gauron kb 1 tár lőszert kap,mert még mindíg él...de nem sokáig
Már belenéztem itt-ott pár részbe, nem bírtam visszafogni magam XD
...viszont japán szinkronnal fura, így, hogy az előző évadokat magyar szinkronnal láttam (ami szerintem nagyon jól sikerült szinte mindegyik szereplő esetében ) ...jó lenne ha a TSR-t is leadnák magyar szinkronnal, addig marad a japán+felirat, mert angolul is volt hozzá szerencsém, de az meg aztán rémes, valahogy elveszti vele a varázsát az egész
beküldve: 2009-01-07 21:00:00
(#229) szerintem a legjobb rész az egészben a fumoffuban a szoknyavadászat című (11)rész,Soske életében először bókol egy nőnek,aki persze Kaname,nagyon jó az egész anime, lehet rajta nevetni de az a rész kihagyhatatlan :)