Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
beküldve: 2008-09-12 17:29:53
(#213) Nah,csak hogy tisztázzunk 1-et s mást:Én tudom,hogy mi a sorozat menete,azért írtam ezt,mert ilyesfélét olvastam 2 oldalon is.Amgy szentetek x-presszen mért 16-os ként reklámozzák a sima FMP!-t és a Fumoffut is 16-os ként?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
arigatou, ez nagyon sokat segített...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-09-03 10:45:17
(#210) 今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-09-03 10:32:29
(#209) Jó, hogy ezeket is tudjuk... Arigatou!!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Hivatalosan is megjelent a Fumoffu,de azt nem lehet 100%-ig évadnak tekinteni...
Már hogyne lehetne Valamennyi animés edatbázis annak kezeli. Önálló története van, függetlenül attól, hogy mikor játszódik. A sorozatokat nem ez alapján szokták elválasztani egymástól. Egyértelmű, hogy a Fumoffu egy teljesen önálló, teljes értékű sorozat.
Az évadokat (bár a sorozat helyesebb kifejezés) nem az alapján csoportosítják, hogy mikor játszódik, hanem, hogy mikor készültek.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-09-01 20:08:28
a Fumoffu-t lehet tekinte olyasn OVA félének.
Nem!!! A Fumoffu is TV-sorozat. A harmadik címe pedig The Second Raid, nem pedig The Second Series (mint pl. a Tsubasa Chronicle esetében). Az egész FMP-hez csupán a TSR OVA készült.
Sorrendben:
1. Full Metal Panic! TV (2001)
2. Full Metal Panic? Fumoffu TV (2003)
3. Full Metal Panic! The Second Raid TV (2005)
4. Full Metal Panic! The Second Raid OVA (2006)
És persze vannak a mangák és a novellák.
Egyébként: FMP digipack-kiadás is lesz itthon.
köszi,így már tom hogy hogyan jöttek ki sorba...
Nem!!! A Fumoffu is TV-sorozat. A harmadik címe pedig The Second Raid, nem pedig The Second Series (mint pl. a Tsubasa Chronicle esetében). Az egész FMP-hez csupán a TSR OVA készült.
Sorrendben:
Tudom.De én nem úgy értettem ahogy azt te gondolod.Tehát így értettem:Hivatalosan is megjelent a Fumoffu,de azt nem lehet 100%-ig évadnak tekinteni,mert a rendes FMP idején játszódik.Ezért értelmezhető át a sorrend,de ezt pl én se használom
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-01 13:11:11
(#205)
Szerk: Aina 2008-09-01 13:12:46
Sorrendben:
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-09-01 07:57:12
beküldve: 2008-08-31 22:00:16
(#203) tényleg???erröl még nem is hallotam...ez egy nagyon jó infot...
beküldve: 2008-08-31 21:56:45
(#202) Igez az az úgyevezett második ami igazából a harmadik és ezért a Fumoffu-t lehet tekinte olyasn OVA félének.Asszem jól gondolkodom.De amgy még idén meglesz a 4.(vagyis pontosabban 3.)évad is!!
Mi az a TSR????? Most így totál nem esik le..I'm so Sorry T_T
Full Metal Panic! The Second Raid
az is egy olyan évadféleség mint például a Fumoffu :)
ez jött ki elvileg harmadiknak nem???
Mi az a TSR????? Most így totál nem esik le..I'm so Sorry T_T
Full Metal Panic! The Second Raid
az is egy olyan évadféleség mint például a Fumoffu :)
beküldve: 2008-08-31 19:44:51
(#199)