Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
beküldve: 2013-03-11 15:30:35
(#273) Nekem megvan dvd-n mind a 3 sorozat... imádom őket... sőt, annyira függő vok, hogy a regényeket is nekiálltam lefordítani... a TSR utáni történet már megvan, és az azután következőn is dolgozom már... ha tudnátok, mik történnek... ha valakinek kell a történet, adjon emil-t, és küldöm...
emilem: chika.fmp@gmail.com
Szija Chika!
Engem nagyon érdekelne a regény-fordításod! És tudom nem ide vág a dolog, de nem bírtam magammal ^^;; sírtam neked egy mailt is remélem valahogy eljut hozzád a dolog... és remélem még épségben megvannak a kötetek ^^
Nagyon várom a válaszod!
Így van, a remény hal meg utoljára.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Azé MER FÁN:D
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:05:53
Egyelőre semmi hír róla, de én bizakodom, hogy egyszer hátha.... Amúgy még novellából is van mit meganimésíteni, úgyhogy minden csak a japánokon múlik. Reménykedjünk.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-17 19:48:34
(#269) Na most értem a végére, és megtartotta a 10/10-es színvonalat. Nagyon tettszett. Talán ez tettszett a legjobban,mondjuk a FUMOFFU az nem tartozik ebbe a kategoriába,tehát jobban tettszett mint a sima FMP.
A Sigmát meg megtaláltam a neten és el is kezdem olvasni feltétlen,mert kiváncsi vagyok,hogy hogyan folytatódik a story.
A Sigmát meg megtaláltam a neten és el is kezdem olvasni feltétlen,mert kiváncsi vagyok,hogy hogyan folytatódik a story.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:06:13
Csak kár, hogy a manga legizgalmasabb részénél hagyták abba az egész sorozatot. Érdemes olvasni az FMP Sigma mangát a sorozat után, továbbra is tetszeni fog,
meg legalább értelmet nyer Leonard szereplése is.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-15 10:14:03
(#266) Én most nézem a 3.évadot. Eddig 3 részt láttam,de ez a legbrutálisabb és a legizgalmasabb sztem. Nagyon jól összevannak rakva az epizódok.
Mindenkinek ajánlom.
Mindenkinek ajánlom.
beküldve: 2010-08-05 00:21:13
(#265) Sajna én csak az első két évadot láttam. Bejött nagyon. Azért kéne a harmadik is. Rá is állok a dologra...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-03-22 15:23:09
(#264) Most néztem meg a 3. évadot és nekem nagyon tetszett az utolsó rész. De egyszerűen már nem tom eldönteni, h Sousuke milyen értelemben mondta Tessának h fontos neki. Chidori v Tessa neki a favorit???? Tényleg nem értem már!
Animestarsban is írták annó,hogy van kilátás új FMP évadra.Ez volt 3 éve.Jó munkához amúgy is idő kell,biztos nem akarják összecsapni az új animét,feltéve,ha lesz egyáltalán vmi belőle.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-17 07:22:21
(#262) Egyébként lesz folytatás, mivel eleve a novellából 4 kötet van. Az író most írja a befejező kötetet, és majd ha az kész lesz, a stúdió akkor kezdi meg a munkálatokat. (Nem emlékszek már, h hol olvastam)
beküldve: 2010-03-09 21:05:04
(#261) nekem van 5letem kurc-ra és ismét FMA-ből
Van az a szemüveges gyerek kép mutogatós katona, Musztang barátja Eliszia a gyereke. hát kb ez kurcra is igaz csak kissé megváltozva.
Van az a szemüveges gyerek kép mutogatós katona, Musztang barátja Eliszia a gyereke. hát kb ez kurcra is igaz csak kissé megváltozva.
meghalt elföldelték és mikor kiásta magát már a gyereke csinos lányka lett akit Maonak hívnak és azóta a lányokat kergeti XD
hát van fantázim Ramen evő izomerő
huh..ezzel most feladtad a leckét
jó kérdés... egyáltalán valakinek valami ötlet hogy melyik animéből cseréljen helyet valakivel? mert az is nehéz kérdés..
jó kérdés... egyáltalán valakinek valami ötlet hogy melyik animéből cseréljen helyet valakivel? mert az is nehéz kérdés..
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Zirc,akarom mondani Kurc Véberre vkinek vmi ötlete?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!