Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
beküldve: 2009-01-07 19:37:27
(#228) Pedig a TSR AZ A LEGJOBB A 3 ÉVAD KÖZÜL AKCIÓBAN!!!Ha nem láttad ezt ne olvasd el
Gauron kb 1 tár lőszert kap,mert még mindíg él...de nem sokáig
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-04 13:02:36
beküldve: 2009-01-07 17:34:21
(#226) *meghajol*
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szerk: Moderátor 2009-07-04 13:03:21
Most esett le, hogy a neved van írva Katakana írással. ^^'
*Applause*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
A mangákat egyébként olvasta/olvassa valaki? Vélemény?
Nekem tetszenek, bár az Overload elég gyenge, a Sigmából eddig csak 5 angolra fordított fejezetet találtam.
Az alapmanga kicsit fura és elég felhígított, mivel az első sorozat, illetve a Fumoffu ötvözete. Az animében jobban tetszik, hogy szétválasztották a humoros, illetve a suttogó-szálat.
Nekem tetszenek, bár az Overload elég gyenge, a Sigmából eddig csak 5 angolra fordított fejezetet találtam.
Az alapmanga kicsit fura és elég felhígított, mivel az első sorozat, illetve a Fumoffu ötvözete. Az animében jobban tetszik, hogy szétválasztották a humoros, illetve a suttogó-szálat.
Höh, naná, hogy olvasom, csak éppen nem rendelem. Igaz, kicsit furi a sorozat után, de attól még tetszik!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Most esett le, hogy a neved van írva Katakana írással. ^^'
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
A mangákat egyébként olvasta/olvassa valaki? Vélemény?
Ez nem kérdés... naná, hogy olvasom őket... sőt... rendelgetem is szaporán...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-10-05 08:26:34
(#220) A mangákat egyébként olvasta/olvassa valaki? Vélemény?
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-10-05 08:27:10
Újra nézem a TSR-t, egyszerűen nem lehet rajta unatkozni. A kedvencem a Szicíliás rész, Mao abban nagyot alakít. És az
autós üldözés
nagy szám, Sousuke vezet, közben telefonál, Kaname meg osztja az észt a telefonból.
Hirtelen azt hittem, rám gondoltál...
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
A CSI nem igazan anime, de hatha valaki szereti.
Es aki igen, az ki is probalhatja , hogy milyen helyszinelo lehetne belole :
www.canyoucatchme.eu
Es aki igen, az ki is probalhatja , hogy milyen helyszinelo lehetne belole :
www.canyoucatchme.eu
Nah,csak hogy tisztázzunk 1-et s mást:Én tudom,hogy mi a sorozat menete,azért írtam ezt,mert ilyesfélét olvastam 2 oldalon is.Amgy szentetek x-presszen mért 16-os ként reklámozzák a sima FMP!-t és a Fumoffut is 16-os ként?
Azért, mert a törvény előírja, hogy amiben háborús jelenetek, illetve akár egyetlen cici is szerepel, arra ki kell tenni a 16-os karikát...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-09-14 12:55:38
(#216) Oh, ezek szerint nem csak nekem jött be az az autós üldözés.
Kurcz a legjobb, ahogy Mao szoknyája alá akar nézni és a csaj megfenyegeti, hogy, ha még egyszer előre néz lelövi. Mondjuk a poén a regényben ütött igazán, mert ott írták, hogy Maón nem volt bugyi.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Újra nézem a TSR-t, egyszerűen nem lehet rajta unatkozni. A kedvencem a Szicíliás rész, Mao abban nagyot alakít. És az
autós üldözés
nagy szám, Sousuke vezet, közben telefonál, Kaname meg osztja az észt a telefonból.
Igen, én is így vagyok vele
Az autós üldözés az egyik legjobb
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-14 06:39:13
(#214) Újra nézem a TSR-t, egyszerűen nem lehet rajta unatkozni. A kedvencem a Szicíliás rész, Mao abban nagyot alakít. És az
autós üldözés
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.