Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
Rockypapa: holnap megy a cucc, ha még mindig nem tudtad letölteni... egyébként, fel kell regizned, és akkor engedi a downloadingot...
Kössz, bereggeltem, de nekem valamért bugzik.
beküldve: 2008-01-13 20:13:45
(#77) Rockypapa: holnap megy a cucc, ha még mindig nem tudtad letölteni... egyébként, fel kell regizned, és akkor engedi a downloadingot...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Akinom! Már el is ment a mail!!! Jó olvasgatást... aztán majd írd meg, hogy tetszett... ide, a topicba... kíváncsi vok, mit szólsz hozzá...
Gyors voltál. KÖSZÖNÖM!!! Már neki is álltam olvasni.
aztán majd megírd ám, hogy tetszett!!!
tetszett-e
nem kell az -e! Olvasd ki hangosan... a magyar nyelv nehezen tűri a dupla hogyozást...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Akinom! Már el is ment a mail!!! Jó olvasgatást... aztán majd írd meg, hogy tetszett... ide, a topicba... kíváncsi vok, mit szólsz hozzá...
tetszett-e
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-01-13 16:10:49
(#72) Akinom! Már el is ment a mail!!! Jó olvasgatást... aztán majd írd meg, hogy tetszett... ide, a topicba... kíváncsi vok, mit szólsz hozzá...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Azt nem tudom, hogy negyedik évad lesz-e animében... viszont a történet regényekben kőkeményen folytatódik... a Second Raid után folytatódó történet már 3(!) regényben folyik tovább: a Dancing Very Merry Christmas-ban (amit már lefordítottam magyarra, ha érdekel valakit, el tudom küldeni), a Continuing On My Own (amit még folyamatosan fordítok, mert kevés az időm - még hiányzik másfél fejezet, hogy kész legyen) és a Burning One Man Force (amit még az amerikai fordító nem fejezett be, így azt még nem is kezdtem el)... egyik történet jobb, mint a másik... és olyan fordulatok vannak benne, hogy még... és többek között kiteljesedik Sousuke és Kaname kapcsolata...
Érdekelne az általad lefordított folytatás. Hogy tudnád elküldeni nekem?
Adj egy emilcímet, és már küldöm is...
Itt a címem: szabee71@gmail.com
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-01-13 14:54:22
(#70) Na, elkezdtem nézni a TSR-t, és ebben sem csalódtam. Komolyabb, mint az első két sorozat, s bár sokan épp a marhaságok miatt szeretik az FMP-t, ilyen is kell bele, elvégre Sousuke katona, nem pedig virágárus kislány (nem negatív diszkriminációként értelmezni virágárusok és kislányok!) A szereplők itt is nagyon jók, s bár ez már a harmadik sorozat, nem érzem úgy, hogy ellaposodott a sorozat, igaz az FMP nem is tart a hatezredik epizódnál - hatalmas szerencsére.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Papa, elment a mail!!!
Ezer kössz! Amúgy amit adtál címet, onnan az istennek nem tudom letölteni angolul, pedig ezzel akartam gyakorolni így érettségi előtt.(a magyar anyámnak kellett) Egyébként beleolvastam, és ahhoz képest hogy csak úgy otthon csináltad, ver nemegy tv-s feliratot.
Akkor majd én hétfőn a melóhelyemen letöltöm... (az otthoni gépemet nem terhelem, mert nyomtatva már megvan... ) és átküldöm neked emilben... jó lesz úgy???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Papa, elment a mail!!!
Ezer kössz! Amúgy amit adtál címet, onnan az istennek nem tudom letölteni angolul, pedig ezzel akartam gyakorolni így érettségi előtt.(a magyar anyámnak kellett) Egyébként beleolvastam, és ahhoz képest hogy csak úgy otthon csináltad, ver nemegy tv-s feliratot.
Azt nem tudom, hogy negyedik évad lesz-e animében... viszont a történet regényekben kőkeményen folytatódik... a Second Raid után folytatódó történet már 3(!) regényben folyik tovább: a Dancing Very Merry Christmas-ban (amit már lefordítottam magyarra, ha érdekel valakit, el tudom küldeni), a Continuing On My Own (amit még folyamatosan fordítok, mert kevés az időm - még hiányzik másfél fejezet, hogy kész legyen) és a Burning One Man Force (amit még az amerikai fordító nem fejezett be, így azt még nem is kezdtem el)... egyik történet jobb, mint a másik... és olyan fordulatok vannak benne, hogy még... és többek között kiteljesedik Sousuke és Kaname kapcsolata...
Adj egy emilcímet, és már küldöm is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hát, az igazat megvallva, nekem nem az érdekesebb sztorit jut róla eszembe, hanem inkább az, hogy sokkalta komolyabb hangvételű az előzőeknél (amire persze a sok mecha is rádob egy lapáttal...). Remélem megérem még, hogy elkészüljön egy negyedik évad is , már ha egyáltalán lesz ilyen
Szerintem negyedik évad nem lesz, mivel japánban nem durrant vmi nagyot (a többihez képest) ráadásul a second raid egy tökéletes befejezése egy jó sorozatnak
Eggyet értek. Szerintem sem lesz 4. évad, és nem is kívánja a sorozat, persze ezt azért nagyon sajnálom, mert egyik nagy kedvencem.
remélem valamikor a Second Raidet is kiadják amygarul...sztem az a legjobb!
Mit szeretsz ebben a harmadik sorozatban?
Sokkal több benne a mechás eksön, ami ugye a fumoffuban
elmaradt, meg érdekesebb sztori
Értem. Engem meg pont az zavar benne, hogy egymást érik az akciók, így -számomra- túl zsúfolt lett egy kicsit..