Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
remélem valamikor a Second Raidet is kiadják amygarul...sztem az a legjobb!
Mit szeretsz ebben a harmadik sorozatban?
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-01-07 20:24:32
(#47) remélem valamikor a Second Raidet is kiadják amygarul...sztem az a legjobb!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
[QUOTE]Igen, a MONDO-ban olvastam, hogy kiadják, ott elvileg már novemberre ígérték, de szomorú, hogy tényleg semmi hír még róla.
De ha lesz, majd közlöm.
[/
QUOTE]
Ezer köszi! (Egyébként a Mondo magazin iránt már én is érdeklődtem, de sajna az újságos még nem is halott róla, így még nem sikerült szereznem belőle.)
De ha lesz, majd közlöm.
[/QUOTE]
Ezer köszi! (Egyébként a Mondo magazin iránt már én is érdeklődtem, de sajna az újságos még nem is halott róla, így még nem sikerült szereznem belőle.)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Igen, a MONDO-ban olvastam, hogy kiadják, ott elvileg már novemberre ígérték, de szomorú, hogy tényleg semmi hír még róla.
De ha lesz, majd közlöm.
De ha lesz, majd közlöm.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-01-07 10:02:10
Valaki nem tudja, hogy nagyjából mikor jelenik majd meg az első Fumoffu dvd? Elvileg novemberre ígérték, már január van.
Tudom, gyakoriak a késések, csak még most sincs semmi hír róla.
Tudom, gyakoriak a késések, csak még most sincs semmi hír róla.Ezzel a hírrel most feldobtad a hangulatom...tényleg ki akarják adni a Fumoffu-kat is?
Az tuti lenne, de én még nem hallottam róla semmit.
beküldve: 2008-01-06 15:07:59
(#43) így jártak.. nem lesz nekik jó napjuk.. hihi*röhög a markába*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
de de senki nem írt neked én meg tom h milyen az.. mellesleg már beleolvastam s jó naon...
te fordítókgyöngye plüsstolbetétem..
Én megtettem a felajánlást... ha senkit sem érdekel, az az ő bajuk... de örülök, hogy neked tetszik...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 14:58:17
(#41) de de senki nem írt neked én meg tom h milyen az.. mellesleg már beleolvastam s jó naon...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Érdekel valakit a FMP folytatása???
mimindig szomjazunk rád kifogyhatattlan cseppkőbarlangom...
Bogárszemű törpemazsolám... te voltál az első, akinek elküldtem a folytatást... nem???

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Érdekel valakit a FMP folytatása???
mimindig szomjazunk rád kifogyhatattlan cseppkőbarlangom...
beküldve: 2008-01-04 21:56:32
(#38) beküldve: 2008-01-03 09:56:27
(#37) Valaki nem tudja, hogy nagyjából mikor jelenik majd meg az első Fumoffu dvd? Elvileg novemberre ígérték, már január van.
Tudom, gyakoriak a késések, csak még most sincs semmi hír róla.
Tudom, gyakoriak a késések, csak még most sincs semmi hír róla.Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Január 16-tól hétköznaponként 20.25-ös kezdettel ismét FMP! első széria.
Ez jóóó
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hogy lehet képet billeszteni a neved fölé ??
Bemész a profilodba, és megkeresed azt a sort, hogy kép beillesztése (feltöltése)... ha van már kép a gépeden, amit szeretnél berakni, akkor tallózással kiválasztod, és bemented.... ha még nincs, akkor menj fel a google képkeresőjére, írd be a search-sorba a témát, amivel kapcsolatban keresed a képet, töltsd le a gépedre, majd lásd fentebb az eljárást... ok???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
hogy lehet képet billeszteni a neved fölé ??
ezt tényleg nem tod vagy csak fárasztod az embert?