Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Full Metal Panic sorozatok
remélem valamikor a Second Raidet is kiadják amygarul...sztem az a legjobb!
Mit szeretsz ebben a harmadik sorozatban?
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-01-07 20:24:32
(#47) remélem valamikor a Second Raidet is kiadják amygarul...sztem az a legjobb!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
[QUOTE]Igen, a MONDO-ban olvastam, hogy kiadják, ott elvileg már novemberre ígérték, de szomorú, hogy tényleg semmi hír még róla. De ha lesz, majd közlöm. [/
QUOTE]
Ezer köszi! (Egyébként a Mondo magazin iránt már én is érdeklődtem, de sajna az újságos még nem is halott róla, így még nem sikerült szereznem belőle.)
QUOTE]
Ezer köszi! (Egyébként a Mondo magazin iránt már én is érdeklődtem, de sajna az újságos még nem is halott róla, így még nem sikerült szereznem belőle.)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Igen, a MONDO-ban olvastam, hogy kiadják, ott elvileg már novemberre ígérték, de szomorú, hogy tényleg semmi hír még róla. De ha lesz, majd közlöm.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-01-07 10:02:10
Valaki nem tudja, hogy nagyjából mikor jelenik majd meg az első Fumoffu dvd? Elvileg novemberre ígérték, már január van. Tudom, gyakoriak a késések, csak még most sincs semmi hír róla.
Ezzel a hírrel most feldobtad a hangulatom...tényleg ki akarják adni a Fumoffu-kat is?
Az tuti lenne, de én még nem hallottam róla semmit.
beküldve: 2008-01-06 15:07:59
(#43) így jártak.. nem lesz nekik jó napjuk.. hihi*röhög a markába*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
de de senki nem írt neked én meg tom h milyen az.. mellesleg már beleolvastam s jó naon...
te fordítókgyöngye plüsstolbetétem..
Én megtettem a felajánlást... ha senkit sem érdekel, az az ő bajuk... de örülök, hogy neked tetszik...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 14:58:17
(#41) de de senki nem írt neked én meg tom h milyen az.. mellesleg már beleolvastam s jó naon...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Érdekel valakit a FMP folytatása???
mimindig szomjazunk rád kifogyhatattlan cseppkőbarlangom...
Bogárszemű törpemazsolám... te voltál az első, akinek elküldtem a folytatást... nem???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Érdekel valakit a FMP folytatása???
mimindig szomjazunk rád kifogyhatattlan cseppkőbarlangom...
beküldve: 2008-01-04 21:56:32
(#38) beküldve: 2008-01-03 09:56:27
(#37) Valaki nem tudja, hogy nagyjából mikor jelenik majd meg az első Fumoffu dvd? Elvileg novemberre ígérték, már január van. Tudom, gyakoriak a késések, csak még most sincs semmi hír róla.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Január 16-tól hétköznaponként 20.25-ös kezdettel ismét FMP! első széria.
Ez jóóó
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hogy lehet képet billeszteni a neved fölé ??
Bemész a profilodba, és megkeresed azt a sort, hogy kép beillesztése (feltöltése)... ha van már kép a gépeden, amit szeretnél berakni, akkor tallózással kiválasztod, és bemented.... ha még nincs, akkor menj fel a google képkeresőjére, írd be a search-sorba a témát, amivel kapcsolatban keresed a képet, töltsd le a gépedre, majd lásd fentebb az eljárást... ok???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
hogy lehet képet billeszteni a neved fölé ??
ezt tényleg nem tod vagy csak fárasztod az embert?