Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2009-03-31 20:10:46
(#954) anyukám elvan vele, jókat röhög neveken meg a feliratosokon , a mangára azt mondja : te pénzed !ugyanis ha nincs szendvics akkor van uzsipénz amit én rendszerint nem költök el .ebből veszek mangát! az apám csak ezt mondja : ez borzalmas !- és el van intézve .persze sosem hajlandó oda kapcsolni ha meg kérem , mert fontos kapcsolgatni valója van ! így marad nekem az internet amitől meg a bátyám akad ki !hogyénegésznapaszámítógép melletülökéshogyképzelemhogy animétnézekagépenésésésés .....
perzse ő csupa hasznos dolgot csinál . játszik és DN -t néz !na tessék !
perzse ő csupa hasznos dolgot csinál . játszik és DN -t néz !na tessék !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-31 19:41:01
(#953) Nekem életkoromnál fogva szerencsére már nincsenek „nem nézheted” „mi a fene ez?” és hasonló konfliktusaim szüleimmel (igaz ez a típusú hozzáállás bármihez régen se volt jellemző rájuk). Néha furcsálja édesanyám miket megnézek, de van, ami neki is tetszik (FMPF, Trigun…), apám nem foglalkozik vele. Persze, azt, hogy ez „gyerekes”, „ki nőttél te már ebből 10 éve”, azt megkaptam még régebben (mikor ismerkedtem a műfajjal, kb. 3-4 éve), de miután elmagyaráztam, hogy nem csak kisgyerekeknek szóló bugyuta történetek vannak (hanem vígjátéktól horroron át a kalandon keresztül minden), utána ez nem ismétlődött meg.
Másrészt viszont kellemetlen a helyzetem mivel még nincs rendszeres saját keresetem (hosszú lenne részletezni), igaz tanulok még, egy év múlva végzek remélhetőleg.
Másrészt viszont kellemetlen a helyzetem mivel még nincs rendszeres saját keresetem (hosszú lenne részletezni), igaz tanulok még, egy év múlva végzek remélhetőleg.
The sky is over...
beküldve: 2009-03-19 16:42:30
(#952) -.-" akor ugy mondom hogy drágának találják a mangákat ! ( jobban urulnének ha olyat olvasnék amibe sok az irás mert tegnap vetem meg a hellsing 3 és már ki is olvastam ) vagyis szinte nem is kelet olvasni . Érted ?
Hát az én szüleimnek nincs semi baja az anime/mangával iletve a mangával csak anyi hogy nincs bene sok irás és drága :s !
Akkor vegyél watchmen-t és rögvest meggondolják magukat.
A filmekben nincs kevés írás véletlenül? Nevetséges...
beküldve: 2009-03-18 20:34:43
(#950) Hát az én szüleimnek nincs semi baja az anime/mangával iletve a mangával csak anyi hogy nincs bene sok irás és drága :s ! az animével meg csak az hogy sokáig nézem
Szerk: Hack 2009-03-18 20:50:19
beküldve: 2009-03-18 19:52:16
(#949) Háth...Az én anyum nincs oda az animékért/mangákért :S
Amikor animét nézek elkezdi, hogy ez mennyire gyerekes, meg dedós és ilyesmik. Apa még nem tudja ^^ (túlságosan talán nem is izgatná)...Karira megkaptam a barátnőimtől a Death Note 1-2 mangát... (2 nap alatt kiolvastam mind a kettőt) Apu sokat mászkált a szobámba biztos többször is látta mit olvasok, de nem tom, mer nem szólt...anya +látta, persze rögtön rákérdezett... „kicsit” odáig volt. De azóta már megvettem a Death Note 3-mat és a Narutot 1től 6ig ...erről még nem tud(nak) XD ... ha minden jól megy leszek a SakuraConon ^^ persze a szüleim nem tudják h conon leszek (úgy tudják h a barátnőm és a családja elvisznek csavarogni 2 napra ^^)
A lényeg az, hogy mint sokan másoknak, nekem is 2 életem van ^^
Bocsi. Kicsit sok az „és”, és sok a rizsa. Sorry ^^
Amikor animét nézek elkezdi, hogy ez mennyire gyerekes, meg dedós és ilyesmik. Apa még nem tudja ^^ (túlságosan talán nem is izgatná)...Karira megkaptam a barátnőimtől a Death Note 1-2 mangát... (2 nap alatt kiolvastam mind a kettőt) Apu sokat mászkált a szobámba biztos többször is látta mit olvasok, de nem tom, mer nem szólt...anya +látta, persze rögtön rákérdezett... „kicsit” odáig volt. De azóta már megvettem a Death Note 3-mat és a Narutot 1től 6ig ...erről még nem tud(nak) XD ... ha minden jól megy leszek a SakuraConon ^^ persze a szüleim nem tudják h conon leszek (úgy tudják h a barátnőm és a családja elvisznek csavarogni 2 napra ^^)
A lényeg az, hogy mint sokan másoknak, nekem is 2 életem van ^^
Bocsi. Kicsit sok az „és”, és sok a rizsa. Sorry ^^
Szerk: Gaara_of_the_sand 2009-03-18 19:55:26
beküldve: 2009-03-18 19:00:55
(#948) pfú,az én hugomnak mindegy,csak rajzolva legyen(vagy animálva) ebből kifolyólag az animeket sem veti meg(am 7 éves),a kaleido start mindig nézi,nemérdekli,hanyadjára látja ugyanazt a részt.az inuyasat mondjuk nem szereti,mertömm...asszem egyszer aztmondta,túl durva neki.mondom jóvvan.am a kedvence a kukucska kalandjai ki nem hagyná a világ összes csokijáért sem
az őseim...hááát...igazság szerint nem igazán foglakoznak vele,hogy szeretem az animéket/mangákat,de ha valamikor mondok nekik valamit ezzel kapcsolatban,meghallgatnak,és ha vicces,nevetnek velem azért örülök,hogy legalább ebből a szempontból spontánok a szüleim.
a baráti körömben sincs ebből igazán nagy dilemma,mert tisztában vagyok vele,melyik barátom szereti,és melyik nem.am a mi évfolyamunkban ez valamennyire elfogadott(hála 1 nagyonnagyon népszerű animemangaőrült csajnak-bár ez kicsit bánt...) tény,hogy igenis,járnak a suliba animések,mangások,és pont.
az őseim...hááát...igazság szerint nem igazán foglakoznak vele,hogy szeretem az animéket/mangákat,de ha valamikor mondok nekik valamit ezzel kapcsolatban,meghallgatnak,és ha vicces,nevetnek velem azért örülök,hogy legalább ebből a szempontból spontánok a szüleim.
a baráti körömben sincs ebből igazán nagy dilemma,mert tisztában vagyok vele,melyik barátom szereti,és melyik nem.am a mi évfolyamunkban ez valamennyire elfogadott(hála 1 nagyonnagyon népszerű animemangaőrült csajnak-bár ez kicsit bánt...) tény,hogy igenis,járnak a suliba animések,mangások,és pont.
:D
Szerk: mangakukac 2009-03-18 19:05:49
beküldve: 2009-03-18 18:39:36
(#947) nekem anyám nem szokott szólni csak ha nagyon hangosan nézem.a hugom meg a másik szobában nézi a saját idiótaságait vagy amikor anyámat sikerül rávennem hgy nézzen vele egyet végig a végén úgyis aztmondja hogy idiótaság.ennél rosszabbakat nem szokott róluk mondani^^
hugom meg hát mit szóljon?van egy kettő amit még ő is szeret,a mangákatis olvassa.
hugom meg hát mit szóljon?van egy kettő amit még ő is szeret,a mangákatis olvassa.
O.o nekem is pont ugyan ez van/volt, csak 2 különbséggel: én nem gyógytesire,hanem karatéra járok,meg nekem nincs húgom,hanem nagyobb nővérem ( jah,meg 3-éknt te idősebb vagy )
szerk: az alírásod arról árulkodik,hogy olvastad a dramacon-t. eltaláltam?
szerk: az alírásod arról árulkodik,hogy olvastad a dramacon-t. eltaláltam?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-03-18 18:16:41
Nem, nemcsak neked van. (Bár én 16 éves vagyok.)
Az én szüleim tök jó fejek, csak 3 kikötésük van: tanuljak rendesen, járjak el gitárórákra és gyógytornára.
Nekem a hugom (igen a hugom) mondja azt, hogy mennyire gyerekes és hülyeség ez az anime/manga dolog!
A barátomnak voltak ilyen gondjai, hogy a szülei nézték totál idiótának, hogy ilyenekre költi a zsebpénzét, de megmutatott nekik egy cikket és megenyhültek!
Az én szüleim tök jó fejek, csak 3 kikötésük van: tanuljak rendesen, járjak el gitárórákra és gyógytornára.
Nekem a hugom (igen a hugom) mondja azt, hogy mennyire gyerekes és hülyeség ez az anime/manga dolog!
A barátomnak voltak ilyen gondjai, hogy a szülei nézték totál idiótának, hogy ilyenekre költi a zsebpénzét, de megmutatott nekik egy cikket és megenyhültek!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-18 17:13:28
(#944) emberek, nem értem,hogy miért sok itt a gond. akkor nézed halkan/fejhalgatóval amikor nincsenek itt/mást csinálnak és kész. Vagy ezen a fórumon egyedül nekem van 13 évesen magánéletem,csukott ajtóval?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-18 16:51:43
(#943) nekem Anyum jól viseli, Apám teszik rá, nővérem mindennel olt, szóval +-1 nem számít. nekem az volt igazán fontos, hogy a haverjaim elfogadják és legalább ők ne szóljanak be. mindegyiknek adtam egy stílusához illőt és ez abszolút megtette a hatását, sőt 1-2 rá is szokott eléggé az animékre
Ayame-sama: nagyon jó az aláírásod
Ayame-sama: nagyon jó az aláírásod
-
Szerk: ∂z 2009-03-18 16:54:12
beküldve: 2009-03-18 16:20:28
(#942) Az én szüleim először nem vették jónéven, hogy animés/mangás vagyok xD Mikor először megnéztem életem első animéjét (( Inuyasha)) akkor már tudtam, hogy "Igen! Ez az én világom" xD Nah mindegy xD Egy év küzdelem után rájöttek, hogy hajthatatlan vagyok és akkor is animés leszek bármit tesznek XD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Hát nemtudom, hogy mi olyan szörnyű a Naruto elejében, de nem is ez a lényeg...
Itt egy cikk [Link] mutasd meg a szüleidnek, hátha megenyhülnek! Barátomnál bevált!
Itt egy cikk [Link] mutasd meg a szüleidnek, hátha megenyhülnek! Barátomnál bevált!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-18 16:04:11
(#940) Jé, ide még nem irtam? *fejét fogja, nézi a monitort, nem tudja*
Na ak h is van ez nálunk? Mikor milyen kedvük van.
Lecseszési okok:
1-sokáig vaok fönn
2-mindig ezeket rajzolom / irom (és rajzra akarok menni szal nem ártana mást is rajzolni)
3-sokat vaok gép előtt, mivel még a tv-m is a gépen van
4-azt mondják nincs benne tanulság
5-fölérnek 1 horrorral-szerintük
-most ennyi jutott eszembe, majd még ha jön vmi ak beirom./
Na ak h is van ez nálunk? Mikor milyen kedvük van.
Lecseszési okok:
1-sokáig vaok fönn
2-mindig ezeket rajzolom / irom (és rajzra akarok menni szal nem ártana mást is rajzolni)
3-sokat vaok gép előtt, mivel még a tv-m is a gépen van
4-azt mondják nincs benne tanulság
5-fölérnek 1 horrorral-szerintük
-most ennyi jutott eszembe, majd még ha jön vmi ak beirom./