Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
nekem is ezt mondják,de nem érdekel,mert tudom,hogy ez is lehet,értelmes,komoly és hasznos ^^
Pontosan, meg ha jobban meggondoljuk, mi az, ami igazán értelmes? A lényeg, hogy mi fontosnak érezzük. De hagyjuk a filozófiát.
Vannak nem értelmes animék, viszont azért jócskán akadnak olyanok is, amik nagyon is komoly mondanivalót hordoznak. És itt most lehetne elég sokat felsorolni példának. Pl. Ghost in the Shell.
beküldve: 2009-01-28 16:30:52
(#908) Hát igen, szülők terén én ezekszerint szerncsésnek mondhatom magam... Azt mondják h ha a jegyeim nem romlanak felőlük azt nézek/olvasok amit akarok...sosem szoktak velem emiatt veszekedni...max apukám csakhogy piszkáljon átkereszteli a karaktereket...Yususke---->Ny üzüge
De pl a Death Note Movie-t ő nézte velem
De pl a Death Note Movie-t ő nézte velem
Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2009-01-28 16:32:19
Mennyiért vetted azt a táskát?
Én 5000-ért, de volt 3500-ért is, ugyanolyan anyagból, jobb mintával, csak azt elkapkodták előlem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
És ma anyuval megnézzük a Death Note 1-et!!!!
Anime karácsonyon látta a 2-őt--->1. is illik megnézni!
Az kedves
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-27 20:24:19
(#905) És ma anyuval megnézzük a Death Note 1-et!!!!
nálam is u.ez van (a társasági életet, és a jól gitározást kivéve...tanulni megpróbálok rendesen xD)...bár anyám már elég régóta nem szól semmit...sőt! elviseli...nem nézi/olvassa, de nem olt be h úristteeeen, mit nézek én japán nyelven x3
apám még mindig keveri az animét a tamagocsival xDDD (persze direkt x333) de nem szól bele, sőt!!! ő viszont nézi is! xD (pl: Death Note anime + movie :3)
apám még mindig keveri az animét a tamagocsival xDDD (persze direkt x333) de nem szól bele, sőt!!! ő viszont nézi is! xD (pl: Death Note anime + movie :3)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nem nem nem! x3 nem hagyjuk a filozófiát.Űzzük azt amit szeretünk,persze értelmes kereteken belül( pl gondolnék a kis 9-10 éves megerőszakolóra szegeden.na ő,nem jól értelmezhette az ilyen dolgokat.).Apám a cikk után,elfogadta az őrületem,anyámnak még nem mutattam,ő hajthatatlan! Nembaj,majd megmutatom neki is a cikket x3 am nem értem szülők mért mérgesek: jól tanulok,jól gitározok,élek társasági életet,szorgalmas vagyok és értek a gépekhez x3 És még mindig kitartok amellett,hogy márc 15-én nagy mangafelvonulást csináljunk pesten,kikerülve a tüntetők útvonalát x3
Azt a felvonulást inkább 14-én csináljuk, a szülinapomon Na meg nemcsak azért, de az egy állami ünnep, ne keverjük már bele a mangákat mindenbe. Ok-ok, én is szeretem őket, meg minden, de azért a saját kultúránkat, meg történelmünket is tisztelnünk kell annyira, hogy legalább azon az egy-két napon avval foglalkozzunk. Na jó, többet most már nem offolok, igérem
A szülőkkel kapcsolatban pedig úgy látszik nekem marha nagy mázlim van, mert anyukám mindig is úgy állt hozzá ezekhez a gyerekkori, meg már nem annyira gyerekkori mániákhoz, hogy 'majd csak kinő belőle a gyerek' és igy is lett. Persze még néha a Scooby Doo-t is megnézem a tv-ben, mert poén...
Nem nem nem! x3 nem hagyjuk a filozófiát.Űzzük azt amit szeretünk,persze értelmes kereteken belül( pl gondolnék a kis 9-10 éves megerőszakolóra szegeden.na ő,nem jól értelmezhette az ilyen dolgokat.).Apám a cikk után,elfogadta az őrületem,anyámnak még nem mutattam,ő hajthatatlan! Nembaj,majd megmutatom neki is a cikket x3 am nem értem szülők mért mérgesek: jól tanulok,jól gitározok,élek társasági életet,szorgalmas vagyok és értek a gépekhez x3 És még mindig kitartok amellett,hogy márc 15-én nagy mangafelvonulást csináljunk pesten,kikerülve a tüntetők útvonalát x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Amúgy itt egy cikk, ítéld meg, hogy ez vajon elég jó-e anyukádnak. :) [Link]
Az enyémnek semmi sem jó. Bár a falamon függő Death Note-os posztert és a szintén DN-es táskámat már megszokta, azért még mindig szúrják a szemét a kis koponyák. :(
Az a baj, hogy a szülők többsége elítéli az animációs filmeket, mondván, "gyermetg, idétlen, foglalkozz inkább komoly/értelmes/hasznos dolgokkal."
Mennyiért vetted azt a táskát?
Animét,mangát,rajzolni,és nézni,mindent megér!!!!
beküldve: 2009-01-27 19:39:51
(#900) Szerintetek az már haladás hogyha a szüleim leakarják tölteni a kedvenc animémet?
Ráadásul,nem én mondtam nekik.....
Ráadásul,nem én mondtam nekik.....
Animét,mangát,rajzolni,és nézni,mindent megér!!!!
nekem is ezt mondják,de nem érdekel,mert tudom,hogy ez is lehet,értelmes,komoly és hasznos ^^
Pontosan, meg ha jobban meggondoljuk, mi az, ami igazán értelmes? A lényeg, hogy mi fontosnak érezzük. De hagyjuk a filozófiát.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Amúgy itt egy cikk, ítéld meg, hogy ez vajon elég jó-e anyukádnak. :) [Link]
Az enyémnek semmi sem jó. Bár a falamon függő Death Note-os posztert és a szintén DN-es táskámat már megszokta, azért még mindig szúrják a szemét a kis koponyák. :(
Az a baj, hogy a szülők többsége elítéli az animációs filmeket, mondván, "gyermetg, idétlen, foglalkozz inkább komoly/értelmes/hasznos dolgokkal."
Én biztosan elolvastatom velük otthon. Ha hajlandók lesznek rá... Ha nem, akkor kinyomtatom, és addig nem engedem őket a kávéjukhoz, amig át nem rágják magukat rajta!
Szerintem koffein nélkül még olvasni sem tudnak...legalábbis enyémek olyanok. Koffein élteti őket.
Igyanak mate teát abban matein van ami olyan minta koffein csak fokozatosan hat és nem csak élénkíteni képes hanem szabályozni is tudja az idegrendszer működését.A magyal pálmából csinálják asszem Argentína felé.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-01-27 18:50:56
Én biztosan elolvastatom velük otthon. Ha hajlandók lesznek rá... Ha nem, akkor kinyomtatom, és addig nem engedem őket a kávéjukhoz, amig át nem rágják magukat rajta!
Szerintem koffein nélkül még olvasni sem tudnak...legalábbis enyémek olyanok. Koffein élteti őket.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]