Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2009-02-13 17:51:36
(#924) Uhh, ha apám tudna a yaoiról... Már azon kiakadt, hogy anyummal a Fiúk a klubbólt néztük.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-02-13 17:47:21
(#923) és még mi vagyunk félősek te folyamatos riadó készültségben vagy , de am jó taktika
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-02-13 17:34:16
(#922) ejj ejj,milyen kis félős népség van itt Én mondjuk nagy erővel tolom a hardcore ecchiket(ékony vonalon helyezkednek el a hentai és az ecchi között,lásd: Futari Ecchi),de nem félek.': nem kutaszkodnak a gépemen.2: mindig a naaagy szép x-en tartom az egeret,jobb kézzel rajta vagyok az egéren,.ballal lapozok.ha belépnek,akkor gyors katt,mintha csak vmi bezárnék
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-13 17:17:36
(#921) na ha anyám összefutna egy yaoival nagyon kiakadna és akkor jönne a hegyi beszéd
na meg a jeti is
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-02-13 17:19:38
uff nekem apám nagyon mérges lenne xDDD
szerencse h van saját gépem...
anyám aszondja h amíg nem leszek leszbi, nem dohányzok és drogozok, addig bármit csinálhatok x3
szerencse h van saját gépem...
anyám aszondja h amíg nem leszek leszbi, nem dohányzok és drogozok, addig bármit csinálhatok x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-13 17:01:29
(#919) Húú....ha a szüleim tudnának a yaoiról...ejj...nem szeretnék belegondolni, hogy utána mit kéne nap, mint nap hallgatnom... Bár én is merész vagyok, mert kb. fél évig apukám gépén nézegettem a JR-t...
utána persze minden alkalommal töröltem a History-t, meg a Temporary Internet Files-t
beküldve: 2009-02-13 16:46:34
(#918) hát nekem eltűri, de nem szereti... és azt mondja hogy a manga az 1 nagy adag sz*r...(és ha megtudná hogy mi az a Yaoi vagy a Hentai....)
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
Hú hát nekem nagyon szerencsém van^^ Nekem anyukám is imádja a mangákat/animéket, és nézi velem azokat amiket én nézek persze csak ha nem dolgozik sakuracon ra is elenged, sőt miután elmagyaráztam neki hogy pontosan micsoda, már ő is jönni akart x)
neeeeeee...ilyen csak a mesékben van! Az enyém utálja, de nem szól bele (csak kritizál, de 19 évesen már hadd csináljam amit akarok).
Mondjuk neki már a Death Note se tetszik, nem tudom, mit szólna a Hellsinghez (illetve tudom... ). És akkor még nem is tudja, hogy a mangáknak ott van az a bizonyos yaoi-ága... (na ahhoz mit szólna...még jó, hogy olyat csak ritkán nézek, hogy röhöghessek egy sort. De ő nem röhögne, az tuti )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-01-30 23:31:42
(#916) Hú hát nekem nagyon szerencsém van^^ Nekem anyukám is imádja a mangákat/animéket, és nézi velem azokat amiket én nézek persze csak ha nem dolgozik sakuracon ra is elenged, sőt miután elmagyaráztam neki hogy pontosan micsoda, már ő is jönni akart x)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-01-30 23:02:16
(#915) Az a lényeg hogy mostmár akármit nézhetsz egy ideig nézel animéket, aztán egyszer ugyis megengedik hogy mangát is olvass (ez a vizsga dolog jó ötletnek tűnik). Addig meg fel a fejjel már félúton vagy a siker felé!
beküldve: 2009-01-30 22:27:24
(#914) nah Citrow,neked is felragyoghat a dicsfény napja,mikor megint mangát olvashatsz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
na most megmutattam a cikket, tetszett neki, mostmár nem szól bele,h mit nézek, viszont mondta,h látszik,h mangafan írta,mer túl pozitív.
ezúton is köszönöm annak aki linkelte:P
mangát nem veszek,nem akarok ellenségeskedést szítani megint. arra gondoltam,h ha átmegyek az év végi vizsgán akkor megkérdezem,és ez jó ötletnek tűnik
mangát nem veszek,nem akarok ellenségeskedést szítani megint. arra gondoltam,h ha átmegyek az év végi vizsgán akkor megkérdezem,és ez jó ötletnek tűnik
Szívesen, örülök, hogy ilyen jól végződött, és remélem a mangás kérdés is megoldódik majd. :) (Mondjuk azt azért nem hiszem, hogy pont a Mangafan írta volna )
(Én amúgy a Japanimánián találtam a linket, szóval szerencse, hogy pont most tették fel. )
beküldve: 2009-01-30 21:56:59
(#912) na most megmutattam a cikket, tetszett neki, mostmár nem szól bele,h mit nézek, viszont mondta,h látszik,h mangafan írta,mer túl pozitív.
beküldve: 2009-01-29 16:34:07
(#911) hmm...igaz....Akk csináluk március 12-én,akkor van a szülinapom ^^
Azt a felvonulást inkább 14-én csináljuk, a szülinapomon Na meg nemcsak azért, de az egy állami ünnep, ne keverjük már bele a mangákat mindenbe. Ok-ok, én is szeretem őket, meg minden, de azért a saját kultúránkat, meg történelmünket is tisztelnünk kell annyira, hogy legalább azon az egy-két napon avval foglalkozzunk. Na jó, többet most már nem offolok, igérem
Ez teljesen igaz! Ha mindenhova belekeverjük a mangákat, "teljesen elveszítik a varázsukat". És nem kell vele szándékosan mások ellenkezését kiprovokálni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.