Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Én nem igazán tom elképzelni, hogy közösen leülünk animét nézni. Bár a Ghiblis filmeket valószínűleg a szüleim is élveznék.
beküldve: 2009-05-09 11:59:11
(#983) Nekem mára már a szüleim teljesen elfogadták, hogy kicsi lányuk, azaz én ilyenekkel töltöm el a szabadidőmet. És manapság vasárnaponként lecsücsülünk, és megnézünk egy-egy animét (Chihiro szellemországban lett anyu kedvence), és elütjük a lassan múló időt.
Apu meg inkább a mangáimra kattant rá. Múltkor jöttem haza, és apum éppen az Árnybíró 1-et olvasta. (Ő azt mondta, hogy áttanulmányozza).
Apu meg inkább a mangáimra kattant rá. Múltkor jöttem haza, és apum éppen az Árnybíró 1-et olvasta. (Ő azt mondta, hogy áttanulmányozza).
Szerk: Usagi-chan 2009-05-09 11:59:44
beküldve: 2009-05-09 11:49:49
(#982) Sziasztok! Én egy fél éve nézek intenzíven animéket és mostanában kezdtem el a mangákat is olvasgatni. Eleinte ahogy érzékeltem a szüleim kicsit meglepődtek, hogy miket nézek, de biztos gondolták, hogy ez úgyis csak átmeneti dolog lesz. Azóta meg szerintem már elfogadták vagy beletörődtek. Abba meg, hogy miket veszek nem igazán szólnak bele, bár nem is mindig szokták tudni előre, hogy mire költöm a pénz, max utólag látják a polcomon, akkor meg már úgyis mind1.
beküldve: 2009-05-05 22:29:35
(#981) nah azért megnyugodtam egy kicsit úgy látom elég sok szülő nem kifejezetten szereti az animeket és a mangákat
nem értem miért...
egyszer már majdnem eltiltottak tőle na az egy sokk volt
de aztán mégse hálistennek
meg ez a szöveg tud az agyamra menni h "már megint ezt nézeeeed?"
pfffff.......miért képtelenek megérteni h én ezt szeretem?!
nem értem miért...
egyszer már majdnem eltiltottak tőle na az egy sokk volt
de aztán mégse hálistennek
meg ez a szöveg tud az agyamra menni h "már megint ezt nézeeeed?"
pfffff.......miért képtelenek megérteni h én ezt szeretem?!
Végülis jogos! Miért szolnának bele?
Legalább olvasol! Ha nézel akkor is jó! Legalább nézed!
Legalább olvasol! Ha nézel akkor is jó! Legalább nézed!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-05 20:07:29
(#979) az én szüleim teljesen hagynak animéket nézni/mangát olvasni hál isten
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
egyszer azon kaptam apám, h lehalkítva nézte a Kiddy Gradet
Hehe, az poén lehetett.
mutass apudnak vmi olyan animét, amiben dúskeblű lányok vannak, az biztos tetszeni fog neki
Hmmm, nem is tudom... de sztem azt gondolná, h én pont ilyen animéket nézek, ami lány létemre kicsit ciki lenne . De ha majd újra leadja az Animax a Kiddy G.-t, lehet, 1x csak hirtelen oda kapcsolok xD.
mutass apudnak vmi olyan animét, amiben dúskeblű lányok vannak, az biztos tetszeni fog neki
-
beküldve: 2009-05-05 19:05:04
(#976) Az én szüleim sajna elég negatívan állnak ehhez a dologhoz. Anya még oké, ő csak megjegyzi, h " Megint ezt nézed??" (ált. ban ez a Naruto-ra értendő), apám viszont teljes mértékben gyűlöli . De mostanra azért kezdi megérteni, h ez nekem milyen sokat jelent *deköltői*, de ha meglát egy mangát a kezemben, szinte ölni tud a tekintetével, nem tudom, miért utálja ennyire. Viszont a felnőtt bátyám elfogadja ezt, igaz, ő csak 1-2 sorozatot néz, de legalább nem néz ufo-nak xD.
beküldve: 2009-04-30 18:38:18
(#975) Ewy-chan: Igazából nem tudom mi bajuk lehet a tömeggel. Nem bánt ott senki, veled nagyjából egykorúak vannak, és nem feltétlenül kell este 11-ig az afterpartyn maradnod. (khm. ).
Mondd meg nekik, hogy vigyázol a cuccaidra (mert zsbesek vannak, az tény), és ha valakit el tudsz magaddal cipelni, akit ismernek a szüleid, és megbíznak benne / benned, sőt ha idősebb nálad, mindjárt könnyebb lesz.
A vicces az, hogy anyukám anime/manga utálata ellenére szó nélkül elenged conokra, és amikor hazajövök meg is kérdezi, hogy mien volt, mit nyertem, miben vettem részt, jah és hogy ettem-e eleget.
Anime fan's meetingen én voltam augusztusban, nem is volt rossz, elmennék ha volna,és az tényleg nagyon családias, összvissz max 100-an vagyunk, egy kis közösségi "házban".
Hajrá;)
Mondd meg nekik, hogy vigyázol a cuccaidra (mert zsbesek vannak, az tény), és ha valakit el tudsz magaddal cipelni, akit ismernek a szüleid, és megbíznak benne / benned, sőt ha idősebb nálad, mindjárt könnyebb lesz.
A vicces az, hogy anyukám anime/manga utálata ellenére szó nélkül elenged conokra, és amikor hazajövök meg is kérdezi, hogy mien volt, mit nyertem, miben vettem részt, jah és hogy ettem-e eleget.
Anime fan's meetingen én voltam augusztusban, nem is volt rossz, elmennék ha volna,és az tényleg nagyon családias, összvissz max 100-an vagyunk, egy kis közösségi "házban".
Hajrá;)
Szerk: Asuka-chan 2009-04-30 16:36:28
beküldve: 2009-04-28 15:08:28
(#973) Szülők + anime/manga??? Na neee,annyira mázlista akinek a szülei szeretik az animéket meg a mangákat Az én apukámat nem érdekli.Anyukámat meg lehet,hogy érdekelné,de egyszerűen nem tudom rávenni,hogy megnézzen velem egyet Mindig mondm neki,hogy:Anyuuu,ez biztos tetszeni fog neked!!! Erre anya:Persze,majd egyszer megnézzük Úgy utálom amikor ezt mondja...mert,ha erről van szó és ő ezt mondja,akkor abbol nem lesz semmi. Mondjuk abbol a szempontból jó,hogy megveszik nekem a mangákat,meg a magazinokat,a dvd sajátomból van.Bár,ha mangát szeretnék,akkor jobban járok,ha apától kérem mert a kkor majdnem 100% eséjem van rá,hogy megkapom. Majd valamikor a héten tervezem,hogy megint megpróbálom rávenni anyut,hogy nézzen meg velem egy animét,most biztos sikerülni fog ....vagy nem.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Aput nem igazán érdeklik, de anyuval egyszer megnézettem a Trigunt, és azóta szereti őket. Az FMA-t, a DN-t... ezutóbbit annyira megszerette, hogy az egész díszdobozt egy nap alatt, egyhuzamban kellett vele végignézni.
DN-nel kapcsolatban:
Tyűűűha! Nekem meg most akarják betiltani a DN manga olvasását "merhogyazoanhalálizééé snemkéenietolvasniii"... (csak megjegyzem: pár hete vették meg az első 3 részt vateráról...)
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2009-04-21 11:43:35
(#971) Nekem nem szóltak bele mert nem érdekli őket. (vagyis az hogy mit csinálok a szabad időmbe) Ja meg igaza van az előttem szólónak ha van pénzed hát tessék csak nyugodtan. Sajna emiatt sok mindent csak letöltve vagy kölcsön kérve láttam de akad egy két saját is.
beküldve: 2009-04-18 14:28:11
(#970) Az én szüleim nem mondanak semmit idézem:˝Ha van rá pénzed...˝. Tehát elfogadták!!! Mellesleg a nővérem és én megszállott mangafanok vagyunk
Egyszóval IMÁDOM a szüleimet NAGYON-NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyszóval IMÁDOM a szüleimet NAGYON-NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!