Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2009-06-20 16:59:04
(#1044) Az én anyámat nem érdekli, h milyen animéket nézek, de 16 és 18 karikás animéket nem nézhetek. Mondjuk, csoda h a 16 karikás DN-filmet megnézhettem.
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-16 20:08:50
(#1043) Nincs mit :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Próbáld megmagyarázni nekik, hogy ez olyan, mint amikor ők nézik a Barátok közt-öt/Jóban rosszban-t vagy más hasonló sorozatot a TV-ben
Megfogom próbálni akokr helyrehozni ezeket a dolgokat. Mert tényleg nem érnek el azzal semmit sem ha állandóan mondják a magukét. Én nem érzem hogy az anime nézés ciki lenne, de ha valaki annak tartja engem az sem érdekel.. Köszi a segitséget, és hogy fokozzuk az izgalmakat, mostmár nemhogy nem engedem h terrotizáljanak de még egy mangát is kifogok erőszakolni *Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
Szerk: Moderátor 2009-07-09 11:55:19
De látom van itt ám néhány szerencsés akiknek a szüleit nem érdeklik h a gyereke mit néz, de nem is értem amugy h miért fontos ez annyira nekik? :/
Erkölcsi nevelés gondolom. Engem, mivel látják hogy húsz évesként nem lettem sem aberrált, sem tömeggyilkos (sem aberrált tömeggyilkos XD), ezért gondolom különösebben nem érdekli már őket hogy mit nézek, valszeg úgy gondolják hogy már nem árthat XD.
Bár már az sem normális dolog, ha egy 15 éves gyereket is megszólnak ez miatt, tekintve, hogy épp elméjű ember 15 évesen már nem fog a varázsfelhő miatt kiugrálni az ablakon. XD
Próbáld megmagyarázni nekik, hogy ez olyan, mint amikor ők nézik a Barátok közt-öt/Jóban rosszban-t vagy más hasonló sorozatot a TV-ben annyi különbséggel, hogy ebben nem élő szereplők vannak, meg hogy némileg akció dúsabb, de azért a fent említett cuccoknál általában jóval mélyebb értelemmel is bírnak. Azt is magyarázd el nekik, hogy ezeket te pusztán élvezetből nézed, és ha nap mint nap meg is fogják szólni, te ugyanúgy folytatni fogod a mangák olvasását/animek nézését.
Ekkor meg lehet rá az esély, hogy továbbra sem nézik jó szemmel amit csinálsz, de legalább békén hagynak.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-15 22:01:54
(#1040) Fúúú hát nekem az egész család kivan borulva az animéktől és a mangáktól. Én 1 éve kezdtem el ezeket a dolgokat, de nincs olyan nap szinte h ne néznék animét/olvasnék mangát és szólnának meg érte xD Mindig mondják h ne nézzek ilyeneket és h hülyeség, és h feleslegesen költöm a pénzt még mangákra is.
Ők ezt nem értik, hiába magyarázok akármit is. De ha már itt tartunk, kisebbik bátyám meg-meg nézi NÉHA az animéket (Pl.: Naruto, Devil May Cry), mégis ő az első aki mindig megszól értük
De látom van itt ám néhány szerencsés akiknek a szüleit nem érdeklik h a gyereke mit néz, de nem is értem amugy h miért fontos ez annyira nekik? :/
Ők ezt nem értik, hiába magyarázok akármit is. De ha már itt tartunk, kisebbik bátyám meg-meg nézi NÉHA az animéket (Pl.: Naruto, Devil May Cry), mégis ő az első aki mindig megszól értük
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
Szerk: Beate 2009-06-15 22:05:25
beküldve: 2009-06-15 17:11:54
(#1039) Anyu akkor akadt ki mikor Death Note-ból a kiscsaj mindig mondja ,hogy ölj már meg, mondjuk érthető kicsit sokat szenvedtek némelyik részben.
Nálunk mindneki más zenét preferál, így aztán mindenkinek van saját helye a lakásban ahova elvonulhat hallgatni, úgy hogy ne zavarja a másikat.
Mondjuk az én zenéimnél előfordul, hogy a falakon keresztül is jól tudják zavarni a többieket, így aztán bőven van, hogy a fülhallgató használatát választom inkább.
Mondjuk az én zenéimnél előfordul, hogy a falakon keresztül is jól tudják zavarni a többieket, így aztán bőven van, hogy a fülhallgató használatát választom inkább.
anyumékat az nem zavarja, mert nálunk rockot, meg metált hallgat az egész család
Húú, akkor a te szüleid nagyon arcok lehetnek!
Nálunk rajtam kívül csak fater hallgat rockot (de csak régi rock zenéket), metalt, meg egyedül csak Black Sabbath-ot, meg Ozzy-t.
anyumékat az nem zavarja, mert nálunk rockot, meg metált hallgat az egész család
a 37. epizódra már ők is megszokták
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-06-14 20:07:15
(#1033) Igen, Ryuk az én anyámnak se nagyon jött be. Meglátta a táskámat, és megszólalt: most egy ilyen vicsorgó szörnyet hordasz magaddal?
És szent meggyőződése, hogy a manga valami horror....(ennek az lehet a magyarázata, hogy a fiókomba nyúlva pont a Hellsing 2-be kukkantott bele...de várjunk csak, a Death Note-os posztert már előtte is látta! na mindegy)
És szent meggyőződése, hogy a manga valami horror....(ennek az lehet a magyarázata, hogy a fiókomba nyúlva pont a Hellsing 2-be kukkantott bele...de várjunk csak, a Death Note-os posztert már előtte is látta! na mindegy)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-14 19:25:42
(#1032) Át jött ma barátnőm
-Tudod mit fog ma nézni anyukám?
-Fogalmam nincs.
-Death note-t.
-Miiiit?(hatalmas elkerekedett szemekkel nézek rá)
-ő is szereti!Neki is Ryuk a kedvence!
aki nem éppen szereti az animéket
és mivel kezd?-Tudod mit fog ma nézni anyukám?
-Fogalmam nincs.
-Death note-t.
-Miiiit?(hatalmas elkerekedett szemekkel nézek rá)
-ő is szereti!Neki is Ryuk a kedvence!
Az én anyám meg:de az a Ryuk olyan ilyesztő!
amint meglátta Ryukot azt hitte vmi horrort nézek!!
amint meglátta Ryukot azt hitte vmi horrort nézek!!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Csinzisztikus 2009-06-14 19:26:25
beküldve: 2009-06-14 17:27:57
(#1031) Az én szüleim kifejezetten örülnek, ha animét nézek. Valamiért esténként kellemesebbnek találják, mint a csatakiáltást, kardpengést, meg halálhörgést (bár van olyan animém is)...
"Ken wa surodoku, ki wa maruku!"
beküldve: 2009-06-14 15:10:43
(#1030) Én anyámat meg akkor borította el a kétségbeesés teljesen amikor meglátta, hogy már manga karaktereket is tervezek. Elkezdi, miért nem rajzolok megint normális embereket. Hiába mondom neki, hogy azt is szoktam, de nem tehetek róla, hogy most ez érdekel.
Sötétség nélkül nincs fény.