Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2009-06-02 13:54:08
(#1014) Az én szüleim jó fejek. Ők is szoktak nézni animét ...igaz nem sorozatokat hanem az egész estés animéket pl: Vadon hercegnője, Vándorló palota stb.
Anyum még az Inuyashát is nézte egy ideig de aztán megunta mert szerinte nagyon elhuzodik a történet
Anyum még az Inuyashát is nézte egy ideig de aztán megunta mert szerinte nagyon elhuzodik a történet
dattebayoooo xD
beküldve: 2009-06-02 13:50:32
(#1013) Ha már a Death Note-nál tartunk...
Tesómnál egyszer már az is épp elég volt,amikor meghallotta,hogy már az anime címében is a halált emlegetik,és rögtön fölemelte a szavát,hogy milyen dolog már ez... ^^" ("akkor mégis milyen lehet ez az anime??" - sajnos erre nem tudtam válaszolni,mert egy szál részt nem láttam még a DN-ből...mondjuk nem is szándékozom megnézni...)
Tesómnál egyszer már az is épp elég volt,amikor meghallotta,hogy már az anime címében is a halált emlegetik,és rögtön fölemelte a szavát,hogy milyen dolog már ez... ^^" ("akkor mégis milyen lehet ez az anime??" - sajnos erre nem tudtam válaszolni,mert egy szál részt nem láttam még a DN-ből...mondjuk nem is szándékozom megnézni...)
de amikor belenézett a Death note-ba akkor meg megállapította,hogy én ehhez még kicsi vagyok
Vicces módon ebben szvsz igaza is volt... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-02 13:31:56
(#1011) Bajos szülőkhöz jótanács:
-Te meg gyermekem mi a fenét nézel már megint? Muszáj ilyen szennyeket?
-Mivel ma már mindent megtanultam, sokáig tűnődtem, hogy drogozzak, vagy ezt nézzem, de mivel kint kezd beborunli, inkább beraktam ezt.
Tuti siker, legalábbis ha nekem anno bárki beleszólt volna, hogy mit csinálok, akkor csakis ezt mondtam volna ^^
-Te meg gyermekem mi a fenét nézel már megint? Muszáj ilyen szennyeket?
-Mivel ma már mindent megtanultam, sokáig tűnődtem, hogy drogozzak, vagy ezt nézzem, de mivel kint kezd beborunli, inkább beraktam ezt.
Tuti siker, legalábbis ha nekem anno bárki beleszólt volna, hogy mit csinálok, akkor csakis ezt mondtam volna ^^
no pussy, just the dicks
egyszer megkérdezte anyum mit nézek, mondom Halállistát, totál megijedt, h mikkel mérgezem magam
Én odaadtam anyumnak a DN mangát és már alig várja a következő kötetet
Az én anyukám szerint ahhoz nagy vagyok,hogy "meséket" nézzek
14 az szerintem nem is nagy
,de amikor belenézett a Death note-ba akkor meg megállapította,hogy én ehhez még kicsi vagyokOlyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2009-06-01 20:12:01
(#1009) és h ne legyen a topic full off(erre ügyelhetnétek ám)
minap sétáltam kislány az alexandra(itt erőteljesen mereng h milyen szép is az a könyvesbolt*.*)2. emeletén nézelődött én is mellette .. le votl nagyon ragadva a DN-nél anyukája jön.. és rögtön"-fúj kislányom nézd meg ez nem neked való" erre milyen könyvet nyomott a kezébe????..- úgy van hátsó sormásodik emberének a kék pólós fickónak műsor után egy bögre;)- hát eperke és barátai.. mondom lolwut.. ... a szülők kezdik tönkre tenni a normálisnak induló kölkeiket.. .. kislány ravasz volt egy bormentát azért az anya könyveshalmába pakolt
minap sétáltam kislány az alexandra(itt erőteljesen mereng h milyen szép is az a könyvesbolt*.*)2. emeletén nézelődött én is mellette .. le votl nagyon ragadva a DN-nél anyukája jön.. és rögtön"-fúj kislányom nézd meg ez nem neked való" erre milyen könyvet nyomott a kezébe????..- úgy van hátsó sormásodik emberének a kék pólós fickónak műsor után egy bögre;)- hát eperke és barátai.. mondom lolwut.. ... a szülők kezdik tönkre tenni a normálisnak induló kölkeiket.. .. kislány ravasz volt egy bormentát azért az anya könyveshalmába pakolt
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
lehet h ez változni fog. már lehet kapni bináris órát
hmm, ez vicces: tavaly névnapomra kaptam egy ilyet
püff csapódsz a falnak remélem tudod h nem kettest használunk
lehet h ez változni fog. már lehet kapni bináris órát
-
igaz, viszont még mindig 1essel kezdődik
Ha kettes számrendszerben írod, akkor mindig egyessel fog kezdődni
püff csapódsz a falnak remélem tudod h nem kettest használunk
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
...
gondolkodtál már azon, h kezelteted magad?
gondolkodtál már azon, h kezelteted magad?
sorry, de ezt nem lehetett kihagyni, főleg úgy hogy holnap számítástudomány alapjaiból mész
Ha kettes számrendszerben írod, akkor mindig egyessel fog kezdődni
Szerk: Ivi 2009-06-01 19:57:19
/jól látod jaaj,még egy évvel öregebb lettem,szőrnyűű -.-/
-
a lényeg, hogyha vmibe belenéznek, az ne legyen se túl gyerekes, se túl 18+hentelős.
Nah, igen, ilyet mondjuk én se vállalnék be. ^^" Bár azért volt hogy kapcsolgattam,és éppen Kukucska és társai (vagy egyéb ilyen szintű) rajzfilm ment,olyankor elintézték egy "jééézusom" beszólással,vagy még ennyivel sem,és kész. (tudják,hogy hiába nézek rajzfilmeket,azért ennyire nem vagyok gyerek ). De egyébként ha Animax-et akarok nézni,úgyis bevonulok másik szobába,hogy ott nézzem (ami mostanság már ritkán forul elő,mert egyszerűen van jobb dolgom is/vagy jobb műsor ^^") De már kérdezték azt is,hogy mi a jó ezekben a mesékben,én meg mondtam hogy az hogy szinte minden műfajú/témájú anime létezik,és ezért nem lehet megunni...szóval valahol lélekben fel vannak készülve arra,hogy ilyen durvább animék is vannak ^^". (dehát erre csak azt tudom mondani,hogy ha bekapcsolom a tévét,jóformán ugyanott tartok,mintha beraknék egy Hellsing részt:akárhová kapcsolhatok,sokszor még rosszab és durvább filmek mennek,mint mondjuk az Animax-en...)
Visszatérve egyébként a témára: tesóimról nem is beszéltem XD. Két nővérem van,és velük sincs semmi baj,sőt! Mindkét nővérem látott már ilyen animéket (asszem látták a Wolf's Rain-t, sőt még az Elfen Lied-be is belenéztek),fiatalabbik nővéremmel pl. Ouran Koukou-t is néztünk,úgyhogy ők vmilyen szinten vevők az ilyesmire. ^^ (tőlük van egy csomó manga és dvd is,mert pl. karácsonykor vagy szülnapomra vettek néha ezt-azt^^)
látom nemsokára neked is szülinapod lesz
/jól látod jaaj,még egy évvel öregebb lettem,szőrnyűű -.-/
egyszer megkérdezte anyum mit nézek, mondom Halállistát, totál megijedt, h mikkel mérgezem magam
Én odaadtam anyumnak a DN mangát és már alig várja a következő kötetet