Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
a lényeg, hogyha vmibe belenéznek, az ne legyen se túl gyerekes, se túl 18+hentelős.
egyszer megkérdezte anyum mit nézek, mondom Halállistát, totál megijedt, h mikkel mérgezem magam
meg egyszer akkor jött be, amikor Alucard nagyban hentelt, akkor ki is ment gyorsan
viszont amikor hazaértem kocsmából és leültem vmi Kukucska szintűt nézni és bejött, h halkabban b@szd be az ajtót, ha megjössz, akkor meg tök hülyének nézett.
látom nemsokára neked is szülinapod lesz
egyszer megkérdezte anyum mit nézek, mondom Halállistát, totál megijedt, h mikkel mérgezem magam
meg egyszer akkor jött be, amikor Alucard nagyban hentelt, akkor ki is ment gyorsan
viszont amikor hazaértem kocsmából és leültem vmi Kukucska szintűt nézni és bejött, h halkabban b@szd be az ajtót, ha megjössz, akkor meg tök hülyének nézett.
látom nemsokára neked is szülinapod lesz
-
beküldve: 2009-06-01 15:39:00
(#998) Valahol az egész akkor kezdődött,amikor 4 éve gimis lettem,és volt egy osztálytársam,akivel (mivel mindketten nagy anime-fanok voltunk ),gyorsan össze is barátkoztam.Ő aztán ajánlgatta,hogy miket nézzek,és tényleg el is kezdtem nézni egy csomó mindent,meg ugye akkoriban bejött az A+ is,azon is néztem sokmindent. De csak néztem. Apum nem foglalkozott vele,és szerintem most is csak annyit tud,hogy én szeretek ilyeneket nézni,és kész,semmi több. Anyum már más tészta . 2006-ban nyáron elhatároztam,hogy csakazértis fölmegyek Miskolcra,a nyári conra. Anyum nem engedett egyedül,úgyhogy jött velem. XD Mikor odaértünk, teljesen ledöbbent,mert azt hitte,hogy ilyen 10-15 év közötti gyerekek lesznek ott,nem pedig velem egykorúak,sőt,20 meg 30 évesek. Én meg csak mosolyogtam,hogy bizony tévedett. Kicsit szétnéztem,vettem ezt-azt (vagyis inkább meg lett engedve,hogy megvegyem az InuYasha 1. dvd-jét,meg szintén az Inu 2. kötetét angolul,és asszem ennyi ^^"),és beültünk a nagyterembe,éppen vetítések voltak. Kicsit se kaptam szívbajt,mikor berakták az Elfen Lied OP-jét,gondoltam "úristen,tán mindjárt leadják az első részt is??!!" De aztán nem lett belőle semmi ^^". Bár azért anyumra így is nagy hatást gyakorolt az egész. De elfogadta,hogy "én már csak ilyen vagyok",annyira,hogy utánna mikor Pestre mentem conra,még oda is eljött velem,aztán ő beült nézni amv-vetítéseket,vagy a cosplay-eseket (de egyszer az Árnybírót is vetítették,azt is megnéztük XD),közben én túlélő-túráztam a folyosókon (magyarán a tömegnyomorban próbáltam vásárolni). Igaz,azért ő is a miskolci conon fölvetette a kérdést,hogy mi lesz majd 5 meg 10 év múlva,hogy vajon akkor is fogom-e még szeretni ezeket a dolgokat. Akkor még rávágtam,hogy "óó,én ezt sose fogom megunni/megutálni". Ma nem egészen ezt válaszolnám,mert rájöttem,hogy egyszer úgyis eljön az a kor,amikor már nem fog érdekelni a dolog (és sztem ez így normális). De addig is hobbinak megteszi .
Azért mondjuk néha anyum is érdekes: valamelyik nap beraktam a Laputa-égi palota filmet,hogy megnézzem,és kb. a felénél értek haza szüleim.Beültek,ők is elkezdték nézni,aztán anyum egy idő után feltette a várt kérdést: "Mi ez a hüleség??" XXD Válasz: "Meseee!!"
Azért mondjuk néha anyum is érdekes: valamelyik nap beraktam a Laputa-égi palota filmet,hogy megnézzem,és kb. a felénél értek haza szüleim.Beültek,ők is elkezdték nézni,aztán anyum egy idő után feltette a várt kérdést: "Mi ez a hüleség??" XXD Válasz: "Meseee!!"
beküldve: 2009-05-22 19:29:46
(#997) Na, nálunk is gondok vannak ilyen téren.
Apukámtól vártam volna a nagyobb ellenállást, és kezdetben volt is, de mostanra elfogadta.
Anyukám kezdetben nem szólt érte, és most ő piszkál ezzel. Hogy 2 év múlva megunom, és ki kell dobni mindent stb.
De a múltkori durva volt... Megkérdezte: "Te elhiszed azt amit abban írnak, hogy vannak ilyen démonok, stb?"
No comment sztem...
Tesom meg minden héten legalább 3szor szól be ezért, de nem érdekel. Fogadják el és kész.
Apukámtól vártam volna a nagyobb ellenállást, és kezdetben volt is, de mostanra elfogadta.
Anyukám kezdetben nem szólt érte, és most ő piszkál ezzel. Hogy 2 év múlva megunom, és ki kell dobni mindent stb.
De a múltkori durva volt... Megkérdezte: "Te elhiszed azt amit abban írnak, hogy vannak ilyen démonok, stb?"
No comment sztem...
Tesom meg minden héten legalább 3szor szól be ezért, de nem érdekel. Fogadják el és kész.
beküldve: 2009-05-22 18:43:31
(#996) Nekem nincs testvérem aki beköpne , legfeljebb unokatesóm , de az sok Bár amúgy sem tudnának lebuktatni mert én nem nézek ilyeneket És anya is csak annyit tud amikor rendelem h könyv
beküldve: 2009-05-22 18:32:59
(#995) Azért az én szüleim nem olyan "eltiltós fajták".Még sosem tiltottak el semmitől. Anyukám tud róla,hogy vannak a mangáknak,anéméknek olyan fajtáji mint pl. a hentai,yaoi,de egyben azt is tudja,hogy én nem olvasom/nézem egyiket sem. A bátyám engem sosem köpne be,ha pl. meglátna valami perverzet a Mondo ill. AS magazinban,mivel Ő a fiúból van és bírja a nagymellű csajokat. Lol. Meg a Bleach-ből a lányok közül a kedvenc karaktere Orihime meg Matsumoto xD Vajon miért?xD Meg amúgy sem köpne be.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
nah azért megnyugodtam egy kicsit úgy látom elég sok szülő nem kifejezetten szereti az animeket és a mangákat
nem értem miért...
egyszer már majdnem eltiltottak tőle na az egy sokk volt
de aztán mégse hálistennek
meg ez a szöveg tud az agyamra menni h "már megint ezt nézeeeed?"
pfffff.......miért képtelenek megérteni h én ezt szeretem?!
nem értem miért...
egyszer már majdnem eltiltottak tőle na az egy sokk volt
de aztán mégse hálistennek
meg ez a szöveg tud az agyamra menni h "már megint ezt nézeeeed?"
pfffff.......miért képtelenek megérteni h én ezt szeretem?!
Engem is egyszer majdnem eltiltottak, mert anyám elolvasta a 08/06-os MONDO számot. Hála a bátyámnak. Hogyfulladna meg
Gyűlölni egyet jelent a halállal, szeretni egyet jelent az élettel.
meg attól fél, hogyha megnézem a Búj, Búj, szellem-et,akkor nem fogok tudni aludni...Pedig szééép szellemes alámaim lesznek tőle
Háth, háth.. Én majd minden este megnézem, igaz nem szeretem, de muszály két okból: 1. Nincs más. 2. Utána van a Blood+, amiért érdemes ennyit áldozni. Jah és amiért írtam: nekem egyszer sem volt még rémálmom, pláne hogy nem emlékszek rájuk
Háth, háth.. Én majd minden este megnézem, igaz nem szeretem, de muszály két okból: 1. Nincs más. 2. Utána van a Blood+, amiért érdemes ennyit áldozni. Jah és amiért írtam: nekem egyszer sem volt még rémálmom, pláne hogy nem emlékszek rájuk
Szerk: Merchior 2009-05-14 18:09:09
Anyukámnak meséltem az FMA-ról,vagyis inkább a movie-ról és azt mondta,hogy azt egyik nap szívesen megnézné velem és,ha az tetszik neki akkor szerintem a sorozat is csak idő kérdése. És nemrég megvettem a Bleach díszdobozos dvd-t és már azt is tervezgetem (20 rész,lehet,hogy bealszik rajta???Na jó azért nem hinném xD).Apukám más téma,ő nagyon hamar megjegyezte,hogy mi az az anime/manga (anyunak k.b. 6X kellett elmondanom),de nem nagyon foglalkozik vele,volt,hogy a nappaliban hagytam az egyik Mondo magazint és mikor hazajöttem láttam,hogy azt olvasgatja.
Ugye nem azt a yaoist, aminek a Blach volt az elején?Akkor naon megszívtad volnanekem egyszer majnem fellapozta, meg attól fél, hogyha megnézem a Búj, Búj, szellem-et,akkor nem fogok tudni aludni...Pedig szééép szellemes alámaim lesznek tőle
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2009-05-10 13:45:22
(#991) Én szüleim nem szeretik az animéket, mangákat :S Semmilyen formában. És az sem tetszik nekik, hogy nézek ilyeneket... Anyum ehhez túl vallásos, apum meg csak szimplán megvan nélkülük. Egyszer mikor a DeathNote filmet néztem, és tudták, hogy mi ez, belenéztek és irtóra leosztották. Szereplőket, a filmet, a tartalmát: mindent
Bár a Nanával lehet megismertetem őket Csak előbb be kéne szerezni
Bár a Nanával lehet megismertetem őket Csak előbb be kéne szerezni
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-05-10 13:23:14
(#990) Anyukámnak meséltem az FMA-ról,vagyis inkább a movie-ról és azt mondta,hogy azt egyik nap szívesen megnézné velem és,ha az tetszik neki akkor szerintem a sorozat is csak idő kérdése. És nemrég megvettem a Bleach díszdobozos dvd-t és már azt is tervezgetem (20 rész,lehet,hogy bealszik rajta???Na jó azért nem hinném xD).Apukám más téma,ő nagyon hamar megjegyezte,hogy mi az az anime/manga (anyunak k.b. 6X kellett elmondanom),de nem nagyon foglalkozik vele,volt,hogy a nappaliban hagytam az egyik Mondo magazint és mikor hazajöttem láttam,hogy azt olvasgatja.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-05-10 09:32:46
(#989) Nálunk csak anyukám olyan akinek bejönnek az animék. Mondjuk ő velem a DN filmet nézte meg amikor leadták az Animax-on. Vagyis felvettem és amikor dolgozott a szobámban akkor néztük meg és tetszett neki. És ő is L párti.
Aztán jött az FMA az is nagyon megtetszett neki. Most meg majd a Nana-at akarom neki majd megmutatni.:)))
Apukám nem nagyon foglalkozik vele nem is érdekli annyira sőt néha végi se halllgat szóval őt ejtem. Nem tetszik neki és kész.
De a hugom A 3 éves hugom bírta a kukucskát meg a Digimonokat.
Aztán jött az FMA az is nagyon megtetszett neki. Most meg majd a Nana-at akarom neki majd megmutatni.:)))
Apukám nem nagyon foglalkozik vele nem is érdekli annyira sőt néha végi se halllgat szóval őt ejtem. Nem tetszik neki és kész.
De a hugom A 3 éves hugom bírta a kukucskát meg a Digimonokat.
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-05-09 22:08:24
(#988) Na igen, az nagy előnyben van aki saját tévével (vagy legalábbis családon belül több tévével) rendelkezik. Mondjuk amikor néha esténként az animaxot nézem, akkor van, hogy szüleim is abban a szobában vannak, de mivel nem is érdekli őket ezért mást csinálnak.
Bár ha durva szövegek vannak, akkor arra azért felkapják a fejüket
Bár ha durva szövegek vannak, akkor arra azért felkapják a fejüket
beküldve: 2009-05-09 19:41:18
(#987) Hmmm Háth-háth... Az animékre apám eddig még semmit nem szólt (bár nem is látja sokat) Ami biztos, hogy együtt egyet sem nézünk meg. Jah, és megjegyzem: én szoktam bosszankodni, hogy apám beül focit nézni, amikor én aminéznék Meg amúgy is mindenki mást szokott (szeretne) nézni
Szerk: Merchior 2009-05-09 19:43:11
beküldve: 2009-05-09 18:15:59
(#986) A Chihiro szellemországban-t anyu is szereti, de a többi mesét nem igazán sikerült megszerettetni vele, főleg a sorozatokat nem, ezért nálunk az Animax tabu esténként (csak egy tévé van).
"I used to always cry and give up...I nearly went the wrong way...but you...you showed me the right way...I was always chasing you...wanting to overtake you...I just wanted to walk with you...I wanted to be with you...you changed me! Your smile saved me! So I’m not afraid to die protecting you!! Because I-- love you..."