Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2009-04-18 12:18:03
(#969) Egyetértek ezzel, hogy a szülők nagyon beletudnak szólni a gyerekeik életébe, de nekem legalább csak frizurát kellet váltanom és nem lejjebb csökkenteni a Manga adagomat
(mondjuk ez még akkor is nagy áldozat volt a részemről)
(mondjuk ez még akkor is nagy áldozat volt a részemről)
Nagy vágyam,hogy egyszer fotocellás ajtónyitogató lehessek :P
Szerk: Anime614 2009-04-18 12:19:36
Irigylem azokat, akiknek a szülei engedik, hogy ilyen meg olyan animéket nézzenek. Az én anyám pl rosszul let attól, hogy mi van a Naruto elején. Nah, szóval így fog nekem mangákat venni. Deeee... a múltkor mondtam neki, hogy lenne majd még egy új manag, amit kéne venni, és erre úgy leordította a fejemet, hogy azóta nem is említem neki. Persze, ha megjelenik, akkor tutira megveszem! (Mellesleg a Chrno Crusade-ről beszéltem...) Szóval nálunk ilyenek a helyzetek, ja és azt is említsük meg, hogy a btyám olyan szinten imád engem beköpni anyámnak, hogy...! De majd egyszer úgyis rajta kapon valami csúnya dolgon! (gonoszul vigyorog) Én vén tizenhárom éves fejemmel így állok otthon.
Sajnálom...szerintem a szülőknek arra is gondolniuk kellene, hogy rosszul esik, ha szeretsz valamit, de nem engednek "közel" hozzá. Ráadásul ez a testvérekre is tartozik...
egyszer talán megértik...de addig is " Szórakozz ha szórakozni akarsz..."
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-04-17 14:36:36
(#967) Aput nem igazán érdeklik, de anyuval egyszer megnézettem a Trigunt, és azóta szereti őket. Az FMA-t, a DN-t... ezutóbbit annyira megszerette, hogy az egész díszdobozt egy nap alatt, egyhuzamban kellett vele végignézni. A Chrno-ból csak a 6-7. részt látta, és tetszik neki. Úgy mint a vámpírvadász. És Tsubasát néz.
XD Hát igen...be nem áll a szám.
XD Hát igen...be nem áll a szám.
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
velem valahogy úgy elvannak, elfogadják, de különösebben nem érdekli őket, valahogy ez nem az ő világuk
Hát azt nem csodálom
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-16 21:22:10
(#965) velem valahogy úgy elvannak, elfogadják, de különösebben nem érdekli őket, valahogy ez nem az ő világuk
beküldve: 2009-04-15 20:31:36
(#964) Nekem elég toleránsak a hobbimmal a szülők. A konzolozást inkább megszabják, bár azt az ipart inkább űzöm, mint az animézést.
beküldve: 2009-04-15 20:14:33
(#962) anyum az anime nézésnek nem nagyon örül mert 8 körül bemegyek a szobámba TV-ni és és h alig lát vacsi uán de kb. ennyi a mangára azt mondja legalább olvasol vmit
apum néha meg is néz velem részeket volt h bleach-et néztünk és tetszett neki szal inkább ha mesélek vmit ő rendesen végig hallgat és a mangákat is tőle kapom
apum néha meg is néz velem részeket volt h bleach-et néztünk és tetszett neki szal inkább ha mesélek vmit ő rendesen végig hallgat és a mangákat is tőle kapom
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
Azt viszont non bánom h semmiképpen-soha-az-életbe ne engednének el conra, mondván h tömeg van nem való az nekem... :( Pedig nem egyedül mennék, csak 1 napra, ill. csak fél napra...
Ha viszont 1x mégis elengednek akkor rendeld meg előre a jegyet. Velem 1x előfordult, hogy beálltam 1 úgynevezett ''kamu sorba,, ami nem is a pénztárhoz vitt , de a lényeg az hogy mire az eredeti pénztárig eljutottam bejelentették, hogy: ''A Petőfi Csarnok megtelt!''. (utólag bár bejutottam ,mert kiosztottak +200 jegyet , de ez nem jöhet be mindig )
beküldve: 2009-04-15 18:46:45
(#960) Én úgy tavaly szeptember környékén zsongtam be egy animés oszitárs "hatására". Animés tapasztalataimra utal a nickem is "Zöldfülű".
Ősök?-helyzete
Hááát...a mangákat elnézik (olvasás=+), az animékre azt mondják "inkább olvassad" (nézés a gép előtt=apró -). De ha eccer nem jelenik meg (itthon) mangában... :) Na mind1.
Am semmi baj nincs vele, néha kell vigyázni a költekezésre , jó kislánynak kell lenni és (valami csoda folytán, igen, van ien! XD ) kérésre meg is veszik a kért köteteket! Na azon nagyot néztem amikor régen beállítottak a Démonnapló kövi kötetével!
Én?-helyzetem
Most ott tornyosul a polcomon három rakásban (nem röhög!) a mangagyűjteményem, szerencsére nem szólnak bele h miket olvasok (nincs korhatáros és horror mangám se, nem is olvasnék iet).
Pozitívum továbbá hogy el lehet könyveltetni egy csomó mindent szüli-név-gyereknapra (rokonokat belevonva-ők se tudnak már mit venni egy nagy, azaz 15 éves lánynak), a többire meg van zsebpénz. :)
Azt viszont non bánom h semmiképpen-soha-az-életbe ne engednének el conra, mondván h tömeg van nem való az nekem... :( Pedig nem egyedül mennék, csak 1 napra, ill. csak fél napra...
Nem tudjátok hogy mi van az AnimeFansMeettel? Hallottam róla h kevesebben vannak, meg minden oda talán elengednének...
Ui: bocsi ha túl ködös vagy összevissza a szöveg, remélem mindenki kihámozza belőle amit ki akar. További jó fórumozást!
Ősök?-helyzete
Hááát...a mangákat elnézik (olvasás=+), az animékre azt mondják "inkább olvassad" (nézés a gép előtt=apró -). De ha eccer nem jelenik meg (itthon) mangában... :) Na mind1.
Am semmi baj nincs vele, néha kell vigyázni a költekezésre , jó kislánynak kell lenni és (valami csoda folytán, igen, van ien! XD ) kérésre meg is veszik a kért köteteket! Na azon nagyot néztem amikor régen beállítottak a Démonnapló kövi kötetével!
Én?-helyzetem
Most ott tornyosul a polcomon három rakásban (nem röhög!) a mangagyűjteményem, szerencsére nem szólnak bele h miket olvasok (nincs korhatáros és horror mangám se, nem is olvasnék iet).
Pozitívum továbbá hogy el lehet könyveltetni egy csomó mindent szüli-név-gyereknapra (rokonokat belevonva-ők se tudnak már mit venni egy nagy, azaz 15 éves lánynak), a többire meg van zsebpénz. :)
Nem tudjátok hogy mi van az AnimeFansMeettel? Hallottam róla h kevesebben vannak, meg minden oda talán elengednének...
Ui: bocsi ha túl ködös vagy összevissza a szöveg, remélem mindenki kihámozza belőle amit ki akar. További jó fórumozást!
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Akkor vegyél watchmen-t és rögvest meggondolják magukat. .
Az még drágább, ecsém. xD
Való igaz, viszont megnézném azt az embert, aki legalább kátszer annyi idő alatt olvassa el mint a Hellsing-et.
Akkor vegyél watchmen-t és rögvest meggondolják magukat. .
Az még drágább, ecsém. xD
beküldve: 2009-04-14 21:17:53
(#957) Hagyjuk....
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-14 21:13:44
(#956) Hát nekem amikor kezembe van a vampire kngiht csak aztmondja, nem fogsz éjszaka beszarni az ágyba?xD
erre mondom nem, igy el is van intézve^^
animékre nem szól semmit.
Rléggé megváltozott azóta az "embert ölni bűn" című cikk óta
erre mondom nem, igy el is van intézve^^
animékre nem szól semmit.
Rléggé megváltozott azóta az "embert ölni bűn" című cikk óta
beküldve: 2009-03-31 21:34:38
(#955) www.shinigami.lapunk.hu király bleach nevelde!még sok jó karaktert lehet választani!de csak azoknak akik csinálnák is!
Hellsing 4ever!