Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2009-04-18 12:18:03
(#969) Egyetértek ezzel, hogy a szülők nagyon beletudnak szólni a gyerekeik életébe, de nekem legalább csak frizurát kellet váltanom és nem lejjebb csökkenteni a Manga adagomat
(mondjuk ez még akkor is nagy áldozat volt a részemről)
(mondjuk ez még akkor is nagy áldozat volt a részemről)
Nagy vágyam,hogy egyszer fotocellás ajtónyitogató lehessek :P
Szerk: Anime614 2009-04-18 12:19:36
Irigylem azokat, akiknek a szülei engedik, hogy ilyen meg olyan animéket nézzenek. Az én anyám pl rosszul let attól, hogy mi van a Naruto elején.
Nah, szóval így fog nekem mangákat venni.
Deeee... a múltkor mondtam neki, hogy lenne majd még egy új manag, amit kéne venni, és erre úgy leordította a fejemet, hogy azóta nem is említem neki.
Persze, ha megjelenik, akkor tutira megveszem!
(Mellesleg a Chrno Crusade-ről beszéltem...) Szóval nálunk ilyenek a helyzetek, ja és azt is említsük meg, hogy a btyám olyan szinten imád engem beköpni anyámnak, hogy...!
De majd egyszer úgyis rajta kapon valami csúnya dolgon! (gonoszul vigyorog)
Én vén tizenhárom éves fejemmel így állok otthon.
Nah, szóval így fog nekem mangákat venni.
Deeee... a múltkor mondtam neki, hogy lenne majd még egy új manag, amit kéne venni, és erre úgy leordította a fejemet, hogy azóta nem is említem neki.
Persze, ha megjelenik, akkor tutira megveszem!
(Mellesleg a Chrno Crusade-ről beszéltem...) Szóval nálunk ilyenek a helyzetek, ja és azt is említsük meg, hogy a btyám olyan szinten imád engem beköpni anyámnak, hogy...!
De majd egyszer úgyis rajta kapon valami csúnya dolgon! (gonoszul vigyorog)
Én vén tizenhárom éves fejemmel így állok otthon.Sajnálom...szerintem a szülőknek arra is gondolniuk kellene, hogy rosszul esik, ha szeretsz valamit, de nem engednek "közel" hozzá. Ráadásul ez a testvérekre is tartozik...
egyszer talán megértik...de addig is " Szórakozz ha szórakozni akarsz..."
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-04-17 14:36:36
(#967) Aput nem igazán érdeklik, de anyuval egyszer megnézettem a Trigunt, és azóta szereti őket. Az FMA-t, a DN-t... ezutóbbit annyira megszerette, hogy az egész díszdobozt egy nap alatt, egyhuzamban kellett vele végignézni. A Chrno-ból csak a 6-7. részt látta, és tetszik neki. Úgy mint a vámpírvadász. És Tsubasát néz.
XD Hát igen...be nem áll a szám.
XD Hát igen...be nem áll a szám.
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
velem valahogy úgy elvannak, elfogadják, de különösebben nem érdekli őket, valahogy ez nem az ő világuk
Hát azt nem csodálom
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-16 21:22:10
(#965) velem valahogy úgy elvannak, elfogadják, de különösebben nem érdekli őket, valahogy ez nem az ő világuk
Nagy vágyam,hogy egyszer fotocellás ajtónyitogató lehessek :P
beküldve: 2009-04-15 20:31:36
(#964) Nekem elég toleránsak a hobbimmal a szülők. A konzolozást inkább megszabják, bár azt az ipart inkább űzöm, mint az animézést.
beküldve: 2009-04-15 20:14:33
(#962) anyum az anime nézésnek nem nagyon örül mert 8 körül bemegyek a szobámba TV-ni és és h alig lát vacsi uán de kb. ennyi a mangára azt mondja legalább olvasol vmit
apum néha meg is néz velem részeket volt h bleach-et néztünk és tetszett neki szal inkább ha mesélek vmit ő rendesen végig hallgat és a mangákat is tőle kapom
apum néha meg is néz velem részeket volt h bleach-et néztünk és tetszett neki szal inkább ha mesélek vmit ő rendesen végig hallgat és a mangákat is tőle kapom
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
Azt viszont non bánom h semmiképpen-soha-az-életbe ne engednének el conra, mondván h tömeg van nem való az nekem... :( Pedig nem egyedül mennék, csak 1 napra, ill. csak fél napra...
Ha viszont 1x mégis elengednek akkor rendeld meg előre a jegyet. Velem 1x előfordult, hogy beálltam 1 úgynevezett ''kamu sorba,, ami nem is a pénztárhoz vitt
, de a lényeg az hogy mire az eredeti pénztárig eljutottam bejelentették, hogy: ''A Petőfi Csarnok megtelt!''. (utólag bár bejutottam ,mert kiosztottak +200 jegyet , de ez nem jöhet be mindig
)Nagy vágyam,hogy egyszer fotocellás ajtónyitogató lehessek :P
beküldve: 2009-04-15 18:46:45
(#960) Én úgy tavaly szeptember környékén zsongtam be egy animés oszitárs "hatására". Animés tapasztalataimra utal a nickem is "Zöldfülű".
Ősök?-helyzete
Hááát...a mangákat elnézik (olvasás=+), az animékre azt mondják "inkább olvassad" (nézés a gép előtt=apró -). De ha eccer nem jelenik meg (itthon) mangában... :) Na mind1.
Am semmi baj nincs vele, néha kell vigyázni a költekezésre , jó kislánynak kell lenni és (valami csoda folytán, igen, van ien! XD ) kérésre meg is veszik a kért köteteket! Na azon nagyot néztem amikor régen beállítottak a Démonnapló kövi kötetével!
Én?-helyzetem
Most ott tornyosul a polcomon három rakásban (nem röhög!) a mangagyűjteményem, szerencsére nem szólnak bele h miket olvasok (nincs korhatáros és horror mangám se, nem is olvasnék iet).
Pozitívum továbbá hogy el lehet könyveltetni egy csomó mindent szüli-név-gyereknapra (rokonokat belevonva-ők se tudnak már mit venni egy nagy, azaz 15 éves lánynak), a többire meg van zsebpénz. :)
Azt viszont non bánom h semmiképpen-soha-az-életbe ne engednének el conra, mondván h tömeg van nem való az nekem... :( Pedig nem egyedül mennék, csak 1 napra, ill. csak fél napra...
Nem tudjátok hogy mi van az AnimeFansMeettel? Hallottam róla h kevesebben vannak, meg minden oda talán elengednének...
Ui: bocsi ha túl ködös vagy összevissza a szöveg, remélem mindenki kihámozza belőle amit ki akar. További jó fórumozást!
Ősök?-helyzete
Hááát...a mangákat elnézik (olvasás=+), az animékre azt mondják "inkább olvassad" (nézés a gép előtt=apró -). De ha eccer nem jelenik meg (itthon) mangában... :) Na mind1.
Am semmi baj nincs vele, néha kell vigyázni a költekezésre , jó kislánynak kell lenni és (valami csoda folytán, igen, van ien! XD ) kérésre meg is veszik a kért köteteket! Na azon nagyot néztem amikor régen beállítottak a Démonnapló kövi kötetével!
Én?-helyzetem
Most ott tornyosul a polcomon három rakásban (nem röhög!) a mangagyűjteményem, szerencsére nem szólnak bele h miket olvasok (nincs korhatáros és horror mangám se, nem is olvasnék iet).
Pozitívum továbbá hogy el lehet könyveltetni egy csomó mindent szüli-név-gyereknapra (rokonokat belevonva-ők se tudnak már mit venni egy nagy, azaz 15 éves lánynak), a többire meg van zsebpénz. :)
Nem tudjátok hogy mi van az AnimeFansMeettel? Hallottam róla h kevesebben vannak, meg minden oda talán elengednének...
Ui: bocsi ha túl ködös vagy összevissza a szöveg, remélem mindenki kihámozza belőle amit ki akar. További jó fórumozást!
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Akkor vegyél watchmen-t és rögvest meggondolják magukat.
.Az még drágább, ecsém. xD
Való igaz, viszont megnézném azt az embert, aki legalább kátszer annyi idő alatt olvassa el mint a Hellsing-et.
Akkor vegyél watchmen-t és rögvest meggondolják magukat.
.Az még drágább, ecsém. xD
beküldve: 2009-04-14 21:17:53
(#957) Hagyjuk....
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-14 21:13:44
(#956) Hát nekem amikor kezembe van a vampire kngiht csak aztmondja, nem fogsz éjszaka beszarni az ágyba?xD
erre mondom nem, igy el is van intézve^^
animékre nem szól semmit.
Rléggé megváltozott azóta az "embert ölni bűn" című cikk óta
erre mondom nem, igy el is van intézve^^
animékre nem szól semmit.
Rléggé megváltozott azóta az "embert ölni bűn" című cikk óta
beküldve: 2009-03-31 21:34:38
(#955) www.shinigami.lapunk.hu király bleach nevelde!még sok jó karaktert lehet választani!de csak azoknak akik csinálnák is!
Hellsing 4ever!